- 24 Ocak 2021
- 12.936
- 29.729
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Ya zaten ailemi görmeye gidecektim, bahane oldu banaBen olsam gitmezdim pire icin yorgan yakma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten ailemi görmeye gidecektim, bahane oldu banaBen olsam gitmezdim pire icin yorgan yakma
Simdi nasilsinlzYa zaten ailemi görmeye gidecektim, bahane oldu bana
Umarım bırakırlar yakamızı, ailesi yapışkan gibi , nefret ettimdurulacaklar yorulacaklar emın ol , şu an 16 yıllık evliyim , ilk günlerde çarşıdayız derdi babasına ne yapıyorsunuz çarşıda derdi babası , soruya bakyaaa diye çıldırırdım , elinin körünü yapıyoruz desene derdim , ki yaşmız küçük değil yanii
bana babam sormazken başka birine hesap vermelten nerfet ederim , şimdi soru bile soramıyorular artık
Eşim dün yalvardı yakardı beraber gidelim böyle yapma dedi , bende düzeldiğini görmem lazım, ailemin yanına gidip kafa dinliycem sen gelme dedim , beni gönderirken de sen bensiz duramazsın Biliyorm en fazla bur hafta dayanırsın falan filan konuştu, bende hiç umursamadım bindim otobüse, şuanda seyahat ediyorum memlekete doğru, daha sakinim şuan...Simdi nasilsinlz
Canınız kavga cekmis bence:)Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
Foto konusu bardağı taşırdı öyle diyeyim Otreradaha önceden de dolmuştum bazı şeylere , kaynımın niye instaya resim atıyor diye yazması sinirimi bozdu iyice ..
Öyle yapcam , inanki bezdirdiler beni..İnadına at. Günde 3/5 resim koy gıcıklığına
Önceki konulara dolmuştum iyice tuzu biberi olduCanınız kavga cekmis bence:)
İg ma konulan fotoları gösterse nolur,göstermese nolur.
Wpda da aynı sekilde atsa nolur tatil resimlerinizi.
Ailesi sonucta,yabancıya atmamıs.
Mutlu anlarını atmıs.
Kvde flaan aramayın bence,sacma bi kavga sebebi olmus cünkü.
İnstaya niye mi foto koyuyorsunuzBaşka şeyler de var, eşimin annesi sürekli bizle uğraştı, kv kötü birisi değil ama resmen yapışkan, eline almış telefonu gece gündüz bizi yokluyor, tatilde bile rahat vermedi , en son kaynımın niye instaya foto atiyorsunuz diye hesap sorması beni deli etti , hepsi kendinde yorum yapma hakkını bulabildiği için bende bunun sorumlusu sensin diyerek eşime saldırdım![]()
Sa..k..lar işte, amaç eşimi ve beni baskılamak , ama benim mal kocam anlamıyorİnstaya niye mi foto koyuyorsunuzBöyle bi soruyu neden sormuş ki? İnsta zaten foto yüklemek için değil mi
![]()
Normalde hepsi kısıtlı, sadece Görümcem ekliydi bende ,Ben sadece insta hakkında tavsiye vericem. Akrabaları kısıtla. Valla bak. kafan çoook rahat ediyor.
Uzun zamandır eşimin ailesiyle sorunum yok. Ne sorunum varken nede yokken hiç arayıp ben gidiyorum ben geliyorum diye bilgi vermedim. Reşit olmuşum çoktan, ev bark sahibi evli kadınım niye millete bilgi vereyim kimi ne ilgilendirir benim ne yaptığımKızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
Çok haklısınız aynen sizin dediğiniz gibi yaptımUzun zamandır eşimin ailesiyle sorunum yok. Ne sorunum varken nede yokken hiç arayıp ben gidiyorum ben geliyorum diye bilgi vermedim. Reşit olmuşum çoktan, ev bark sahibi evli kadınım niye millete bilgi vereyim kimi ne ilgilendirir benim ne yaptığım
Sadece bu değil ki sorun , annesi sürekli pesimizde bize huzur vermiyor, o ne olacak peki ? Herşeye susmak çözüm değil ki , kavga etmediğim zamanda tepeme çıkıyor ailesi ile..Herseyi neden kavgayla çözmeye çalışıyorsunuz siz? anlatsin annesine yaptıklarıni ne var.Siz sonunda yine kendi bildiğinizi yaparsınız.Benim kv de de sorar kızım ne yediniz ne yaptiniz.Esimde resmini ceker,bazen uzun uzun anlatir ne aldigimizi falan.İlk zamanlar rahatsiz olurdum sonra alistim.Beni rahatsiz etmiyorki anlatsin.Niye adamin durduk yere keyfini kaçırayım.Bir gün bir soz ettim ailesiyle ilgili bana oyle birsey dedi ki,omrüm boyunca kaybetmekten korkmaya yeter yani.Hersey her zamn soylenmezmis bunu anladim.En azından ufak tefek seyler..
Kavga etseniz de etmesenizde sonuc değişmiyor ama orta yolu bulmaya bakin lütfen.Bir yuva kolay kurulmuyorSadece bu değil ki sorun , annesi sürekli pesimizde bize huzur vermiyor, o ne olacak peki ? Herşeye susmak çözüm değil ki , kavga etmediğim zamanda tepeme çıkıyor ailesi ile..
İnsanın tatilde eşiyle bol bol sevişip gevşemesi lazımYa çok dolmuştum![]()