Eşime resti çektim

Size özel konuları ailesi ile paylaşan eşiniz ile tartıştınız, evi terk ediyorsunuz, niyetiniz de boşanmak.

Ve tum bunlarin üzerine kırılmasınlar diye giderken ailesi ile vedalasmayi planliyorsunuz. 😁

Kanimca size verilebilecek tek tavsiye şu olur. Dikkat edin yapmaya çalıştığınız blöf elinizde patlamasın. Zira, bizim gibi onlar da küçük oyunlarınızın farkına varıp krizi fırsata çevirmek isteyebilirler.

Onlar kim ki deme konusunda haksızsınız diye düşünüyorum. Bunu da kayın görümce sevmemenize veriyorum. Sevmeyebilirsiniz ama bu cümle esinizle araniza mesafe koyar.

Aile grubuna atacağına whatsapp durumuna koysun gezdiginiz yerleri. Gruba atma huyu bana cok tuhaf geldi.

Biz esimle gerçekten mutluysak, egleniyorsak, keyifli bir anımızda hadi fotoğraf cekelim diye aklimiza gelmez.

Alisveristen gelip posetleri cekip atmak da bana cok anormal geldi.

Eve alinan her şey ozeldir bence. Alisveris posetleri görünsün istemedigim icin otoparktan cikariyoruz hep. Nasil olur fotografi cekilir de aileye atilir anlamadim.

Bir üye yazmis, bir daha her seyi anlatirsan yatakta neler yaptigimiza kadar soylerim demis. Iyi bir yontem bence.😄
Yeni evliyken herşeyi ailesine bildirirdi büyük kavgalar sonrası bir tık düzeldi, ama hâlâ tam anlamıyla bitmedi bu saçmalıklar..

Ya yazmak istemezdim ama bir tek buraya dökebildim içimi, ailem hepsi uzakta Kimseye bişey diyemedim 😕
En güzeli aslında bacım. Ben de yazarak sakinleşirim. Ama tribinde bir raconu var. Abartmadan tadında bırakmalı. Anlıyorum hayatta en az bir kere yapılıp onun da tadına varmalı tabii 🤣😃

Size özel konuları ailesi ile paylaşan eşiniz ile tartıştınız, evi terk ediyorsunuz, niyetiniz de boşanmak.

Ve tum bunlarin üzerine kırılmasınlar diye giderken ailesi ile vedalasmayi planliyorsunuz. 😁

Kanimca size verilebilecek tek tavsiye şu olur. Dikkat edin yapmaya çalıştığınız blöf elinizde patlamasın. Zira, bizim gibi onlar da küçük oyunlarınızın farkına varıp krizi fırsata çevirmek isteyebilirler.
Ben fevri bir insanım inanın blöf yapmadım, ben memlekete tek giderek eşimi cezalandırmak istedim , eşim sonradan geldi baya yalvardı lütfen böyle küs gitme falan filan, yani yapım böyle aslında, aslan burcu olmanın zorlukları 😬😬 eşim bana hep der sen sinirliyken eline boşanma kağıdı geçse direk boşarsın zaten , blöf yapmadığımın farkında, ben çok sinirlendim haliyle ağzımdan herşey döküldü birden 😵

En güzeli aslında bacım. Ben de yazarak sakinleşirim. Ama tribinde bir raconu var. Abartmadan tadında bırakmalı. Anlıyorum hayatta en az bir kere yapılıp onun da tadına varmalı tabii 🤣😃
Çok tatlısın, inanın sizler olmasanız ferahlayamazdim, annemi kaybettim yakın zamanda, sadece kız kardeşim ve size derdimi anlatabiliyorum, ıyiki varsınız K.K 😘

Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek 🙈) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
ben anlamadım, özellikle şu boldladığım yeri, kaynınız eşinize neden instagrama resim attınız mı demiş?

eğer öyleyse ne saçma ona ne? tamam saçma ama bu kadar kıyamet koparacak kadar bir şey de olmamış sanki.

birikmişlikler bugün mü patlak verdi yoksa? o_O

ben anlamadım, özellikle şu boldladığım yeri, kaynınız eşinize neden instagrama resim attınız mı demiş?

eğer öyleyse ne saçma ona ne? tamam saçma ama bu kadar kıyamet koparacak kadar bir şey de olmamış sanki.

birikmişlikler bugün mü patlak verdi yoksa? o_O
Foto konusu bardağı taşırdı öyle diyeyim Otrera 😕 daha önceden de dolmuştum bazı şeylere , kaynımın niye instaya resim atıyor diye yazması sinirimi bozdu iyice ..

dolup taşıp en basit ve saçma sorunda patlamışsın bacım. bağımlı olduğu her hangi bir konuda patlasan evet. ama buna verdiğin tepki aşırı olmuş. yani biz bayramda tatile gittik, aile grubuna elli tane tatil fotosu atmışımdır. kuzenim de tatildeydi ben attıkça o da attı güldük, eğlendik. şimdi orada eşim bana "ailene atıyorsun onlar kim ki" deseydi. fena halde bozulurdu kendisi. çünkü sınırımı kendim bilirim. kaynınızın verdiği cevap saçma buna katılıyorum ama eşinizle arasında olan bir şey. kardeş konuşmalarına karışmayı doğru bulmuyorum, konu size taşınmadıysa gelip size laf söylenmediyse banane diyip geçin ki kafanız rahat olsun. ben olsam görümcemi filan da silmem, fotoğrafta koymaya devam ederim çünkü o da sizi ilgilendirir, kimin ne diyip ne diyeceğini umursamayacaksınız. eşinizin aile bağımlılığının ne derece olduğunu bilemem ama kötüleyip kızıp durursanız bu bağımlılık bitecekse de bitmez, zira savunmaya geçer durur.

Gorumceyi sil, kocani aile grubundan cikart, kayin aileyi arayip bye bye de… oh be daha var mi kasinan ben rahatladim 😂😂😂
Hamile olabilir misiniz bu hiddet bu sinir bu ofke, bu dolmusluk, sacma ani cikislar bana tanidik geldi 😅

Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek 🙈) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...

Ah bu sosyal medya! Instaya atılan fotoğrafı herkes görebilir. Sizde olduğu gibi, listede ki birinden 10 kişi daha görebilir. Esiniz, tatilde ki mutluluğunu ailesiyle paylaşmak isteyebilir bence, bunda da sorun görmedim. Listeden birini çıkarmak, benim için, çok çok onemsemektir ki aslaa yapmam. Bir de sorununuz eşinizle. Bir konuda orta noktayı bulamamissiniz. Sorun bugün eş ailesi olur yarın komşu olur, olur da olur. İnsanların söyleyeceklerini yönetemiyoruz ama akıl ve saygı çerçevesinde, hayatımıza yapılan müdahalelere gereken cevabı verebiliyoruz. Son olarak, eş telefonundan özel mesajlara bakmanızı yanlış buldum.

Back
X