- 24 Ocak 2021
- 12.937
- 29.729
- 548
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Ya yazmak istemezdim ama bir tek buraya dökebildim içimi, ailem hepsi uzakta Kimseye bişey diyemedimMihrimah Sultann kurban olam bacım sen fazla girme BDV'ye...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya yazmak istemezdim ama bir tek buraya dökebildim içimi, ailem hepsi uzakta Kimseye bişey diyemedimMihrimah Sultann kurban olam bacım sen fazla girme BDV'ye...
Sinirden gözüm döndü, gaza gelmiş olabilirimGaza geliyor di mi
Benim bile okudukça kaynanama sarasım geliyor![]()
Sinirden gözüm döndü, gaza gelmiş olabilirim![]()
Yeni evliyken herşeyi ailesine bildirirdi büyük kavgalar sonrası bir tık düzeldi, ama hâlâ tam anlamıyla bitmedi bu saçmalıklar..Onlar kim ki deme konusunda haksızsınız diye düşünüyorum. Bunu da kayın görümce sevmemenize veriyorum. Sevmeyebilirsiniz ama bu cümle esinizle araniza mesafe koyar.
Aile grubuna atacağına whatsapp durumuna koysun gezdiginiz yerleri. Gruba atma huyu bana cok tuhaf geldi.
Biz esimle gerçekten mutluysak, egleniyorsak, keyifli bir anımızda hadi fotoğraf cekelim diye aklimiza gelmez.
Alisveristen gelip posetleri cekip atmak da bana cok anormal geldi.
Eve alinan her şey ozeldir bence. Alisveris posetleri görünsün istemedigim icin otoparktan cikariyoruz hep. Nasil olur fotografi cekilir de aileye atilir anlamadim.
Bir üye yazmis, bir daha her seyi anlatirsan yatakta neler yaptigimiza kadar soylerim demis. Iyi bir yontem bence.![]()
En güzeli aslında bacım. Ben de yazarak sakinleşirim. Ama tribinde bir raconu var. Abartmadan tadında bırakmalı. Anlıyorum hayatta en az bir kere yapılıp onun da tadına varmalı tabiiYa yazmak istemezdim ama bir tek buraya dökebildim içimi, ailem hepsi uzakta Kimseye bişey diyemedim![]()
Ben fevri bir insanım inanın blöf yapmadım, ben memlekete tek giderek eşimi cezalandırmak istedim , eşim sonradan geldi baya yalvardı lütfen böyle küs gitme falan filan, yani yapım böyle aslında, aslan burcu olmanın zorluklarıSize özel konuları ailesi ile paylaşan eşiniz ile tartıştınız, evi terk ediyorsunuz, niyetiniz de boşanmak.
Ve tum bunlarin üzerine kırılmasınlar diye giderken ailesi ile vedalasmayi planliyorsunuz.
Kanimca size verilebilecek tek tavsiye şu olur. Dikkat edin yapmaya çalıştığınız blöf elinizde patlamasın. Zira, bizim gibi onlar da küçük oyunlarınızın farkına varıp krizi fırsata çevirmek isteyebilirler.
Çok tatlısın, inanın sizler olmasanız ferahlayamazdim, annemi kaybettim yakın zamanda, sadece kız kardeşim ve size derdimi anlatabiliyorum, ıyiki varsınız K.KEn güzeli aslında bacım. Ben de yazarak sakinleşirim. Ama tribinde bir raconu var. Abartmadan tadında bırakmalı. Anlıyorum hayatta en az bir kere yapılıp onun da tadına varmalı tabii![]()
ben anlamadım, özellikle şu boldladığım yeri, kaynınız eşinize neden instagrama resim attınız mı demiş?Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...
Foto konusu bardağı taşırdı öyle diyeyim Otreraben anlamadım, özellikle şu boldladığım yeri, kaynınız eşinize neden instagrama resim attınız mı demiş?
eğer öyleyse ne saçma ona ne? tamam saçma ama bu kadar kıyamet koparacak kadar bir şey de olmamış sanki.
birikmişlikler bugün mü patlak verdi yoksa?![]()
Hayatın olağan akışı buUmarım öyle olur, eşimde bu tarz şeyler söylüyor![]()
Dedin ya 80 yaşında kvden çeken duymadım. Çok dogru yalnızHayatın olağan akışı bu![]()
Henüz kv 50 yaşındaDedin ya 80 yaşında kvden çeken duymadım. Çok dogru yalnız
Allah geçinden versin ama beni çok yoruyorÇok gencc![]()
Kızlar merhaba , genelde konu açmam pek ama bir konuda sizlere danışmam lazım, ben eşimle kayın aile yüzünden kavga ettim , sebebi ise biz tatile gitmiştik eşim gezdiğimiz yerleri kardeş grubuna atmış, kaynımda niye istagrama resim koymuşsunuz ( kaynım bende yok görümcem ekli instagramda) anladım ki görümcem benim insta 'daki resimleri annesi gile göstermiş, bende bu msjlari okudum ( bilerek ve isteyerek) sonra eşimle kavga ettim , dedim sen bunlara yüz veriyorsun sen gruba herşeyi atmasan yorum yapamazlar, onlar kim falan baya kavga ettim , daha öncesinden de eşimin bazı gereksiz saçmalıkları oĺdu zaten dolmuştum, bende eşime kızıp valiz topladım dedim ben gidiyorm , (normalde beraber gidecektik memlekete) , sende ailenle bağımlı bağımlı yaşamaya devam et , böyle deme sebebim ise eşim herşeyi ailesine anlatır daha doğrusu kv çok didiklediği için anlatmak zorunda kalır , eskiye rağmen sorunlar düzelse de hala bazı şeyler devam ediyor, kayın ailenin kavgadan haberleri yok , sizce giderken onları aramalı miyim yoksa tavır yapıp aramadan mi gitmeli miyim ? Siz olsaydınız giderken kayın aileyi arar mıydınız? Aramak hiç içimden gelmiyor doğrusu, bir de görümceyi instadan çıkarsam nasıl olur sizce , normalde görümcem ile sorunumuz yoktu ama bu son mevzu beni baya gerdi ...