• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Hayır sadece bir inat uğruna evlendim.. tam ayrıldığım bir dönemde buna benim arkadaşım olacak bir kız asılmaya başlamıştı ona olan hırsım yüzünden sırf evlendim..

yorumlara kızıyorsunuz ama farkındamısınız bütün hayatınız sidik yarıştırmak üzerine kurulu..
destek almalısınız sağlıklı düşünce yapısına sahip değilsiniz.
insan kızın biri yüzünden evlenir mi yahu..

Ben içimdeki herşeyi kustum zaten bundan sonra da ne olacaksa olsun boşanma anlamında yani .. Allah korusun o bana zarar vermeye kalkmadan ben bişey yapmam artk

Kusura bakma da cinnet gecirmek diye birsey var. Baldızına hellalenirdin ne demek yahu? Ben bile cinnet geçirirdim eşim boyle igrenc bir ithamda bulunsa ya. Allah korusun, kendime benzetmek bile istemeyecegim birsey. Size esiniz kardesime helallendin dese ne hissederdin ya? Orda vursa sana mahkeme adami haklı bulur. Resmen adamın sınırını zorlamışsın.

Kusura bakma da cinnet gecirmek diye birsey var. Baldızına hellalenirdin ne demek yahu? Ben bile cinnet geçirirdim eşim boyle igrenc bir ithamda bulunsa ya. Allah korusun, kendime benzetmek bile istemeyecegim birsey. Size esiniz kardesime helallendin dese ne hissederdin ya? Orda vursa sana mahkeme adami haklı bulur. Resmen adamın sınırını zorlamışsın.
O da Benim arkadaşlarımın orasına burasına bakmasaymış kaşar gönder kaşar göreyim demeseymiş o zaman ..

O da Benim arkadaşlarımın orasına burasına bakmasaymış kaşar gönder kaşar göreyim demeseymiş o zaman ..
Adamla bu lafı üzerine sırf bir inat uğruna bile isteye evlenmişsiniz ve evlendiğinizden beri başına kakıyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz? Derdini ne, ne istiyorsunuz?

Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?
:kusmuk:
allah böylelerinden evlatlarımı uzak etsin iftiracı:KK11:

Bir yuvanin bitisine hele ki bu kendi yuvanizsa sahit olmak kolay degil. O evde neler yasandi, ne kadar incinip ne kadar uzuldunuz kimse bilemez. Icinizde neler yasiyorsunuz, ne firtinalar var bilemem... Kolay degildir. Ama yine de icimi kusayim derken o sekilde sozler soylemeyin. Neticede agir bir itham... Insallah en kisa zamanda huzurlu günlere kavusursunuz...
Allah razı olsun yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim insanlar için çok basit bir yuvanın dağılışını kankalarla izlemek..

Merhaba;

Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...

Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..

Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Eğer bunları ispatlayamazsaniz ben eşinizin yerinde olsam size dava açardım bu işler var sayimla olmaz delilin varsa sok gözüne ama yoksa ve sen kuruyarsan kafanda çamur atma adama.

Ayrıca kız kardeşime sulaniyorsun ne demek ya çok mide bulandırıcı :kusmuk:
Madem şüphen vardı hatta emindin ne diye bosamadin adamı?

Back
X