- Konu Sahibi mehtapguzeli
slm arkadaşlar 5 aylık evliyim ve evdeyim çalışmıyorum. ama artık sıkıldım. bişiler yapmak istiyorum kurslara falan gitmek ama eşime bişey diyemiyorum çünkü kıskanç bi insan.ve her dışarı çıkmamdan rahatsızlık duyabiliyo ama bişey demiyo fazla dışarı çıkmadığım için, eşim sabah 7 de çıkıyo akşam 7 de evde oluyo ve ben hep evdeyim eekte yok istemiyorum zaten şu an için. neyse,anlıcanız bişiler yapmak istiyorum örneğin ehliyet kursuna itmek istiyorum araba kullanmayı öğrenmek istiyorum. ama kıskançlığından dolayı yollamaz. beraberde pek vakit geçiremiyoruz hafta sonu tatil oluyo fakat ya kayınvalidemde kalıyoruz ya benim ailemde, evde kaldığımız zamanda demiyo ki el bi yere kaçamak yapalım bu haftada bi yerlere gezmeye gidelim beraber alışverişe çıkalım yok. evlendiğimizden beri hep böyleyiz hadi kendisinin arabası yok ama kayınpederimin var arada alıp arabayı bi yerlere çıkabiliriz. ama yapmıyo araba alcazda bu sene içinde gezicez. bilmiyorum sıkılıyorum artık. galiba ben kocamla bişiler yapmak istiyorum o yanaşmadığı içinde sıkılıyorum. aşkalarından duyuyorum eşleriyle alışverişe çıkıyolar çay içmeye çıkıyolar bi yerlere piknikti eylenceydi yapıyorlar. enim eşim markete ider eksik olan şeyleri almaya, demezki sende gel canım hem ezmiş hava almış olursun hem karı koca alışveriş yaparız. o gel demeyince bende geyim mi deme cesaretini bulamıyorum. saolsun işey istediğim zaman lır canın bişey istiyomu der ama benim derdim başka.azı şeylerde kıskançlığından kaynaklanıyo nasıl aşılır bu bilemedim. :gitme: