• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime sessiz kalıyorum

mehtapguzeli

Duygusal Peri
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
159
1
96
37
Sakarya
slm arkadaşlar 5 aylık evliyim ve evdeyim çalışmıyorum. ama artık sıkıldım. bişiler yapmak istiyorum kurslara falan gitmek ama eşime bişey diyemiyorum çünkü kıskanç bi insan.ve her dışarı çıkmamdan rahatsızlık duyabiliyo ama bişey demiyo fazla dışarı çıkmadığım için, eşim sabah 7 de çıkıyo akşam 7 de evde oluyo ve ben hep evdeyim eekte yok istemiyorum zaten şu an için. neyse,anlıcanız bişiler yapmak istiyorum örneğin ehliyet kursuna itmek istiyorum araba kullanmayı öğrenmek istiyorum. ama kıskançlığından dolayı yollamaz. beraberde pek vakit geçiremiyoruz hafta sonu tatil oluyo fakat ya kayınvalidemde kalıyoruz ya benim ailemde, evde kaldığımız zamanda demiyo ki el bi yere kaçamak yapalım bu haftada bi yerlere gezmeye gidelim beraber alışverişe çıkalım yok. evlendiğimizden beri hep böyleyiz hadi kendisinin arabası yok ama kayınpederimin var arada alıp arabayı bi yerlere çıkabiliriz. ama yapmıyo araba alcazda bu sene içinde gezicez. bilmiyorum sıkılıyorum artık. galiba ben kocamla bişiler yapmak istiyorum o yanaşmadığı içinde sıkılıyorum. aşkalarından duyuyorum eşleriyle alışverişe çıkıyolar çay içmeye çıkıyolar bi yerlere piknikti eylenceydi yapıyorlar. enim eşim markete ider eksik olan şeyleri almaya, demezki sende gel canım hem ezmiş hava almış olursun hem karı koca alışveriş yaparız. o gel demeyince bende geyim mi deme cesaretini bulamıyorum. saolsun işey istediğim zaman lır canın bişey istiyomu der ama benim derdim başka.azı şeylerde kıskançlığından kaynaklanıyo nasıl aşılır bu bilemedim. :gitme:

canım o söylemiyosa sen teklif et bekleme yani kötü bişe istemiyosunki sonuçta istedğin şeyler gayet normal ve karşındaki yabancı değil kocan yani.ayrıca herhafta bence annene yada kayınvalidene gitmektende vazgeçin kendinize ait bi hayatınız olsun her hafta her hafta yani bide kalmaya gitmeniz bana yanlış geldi.

Suzi seni sakarya topiğinden biliyorum.Aynı zamanlarda evlendik sanırım.
Herkes aynı olmuyor.Bende artık biraz evde oturayım diye dert yanıyorum.Eşim gezmeyi çok sever.Her yere birlikte gidelim ister.Sende bu konuyu dile getir niye çekiniyorsunki eşin o senin

açık açık ne yapmak istediğini söyle.
bu kıskançlık aşırı bence
sonuçta yanlız gitmeyeceksinki eşinle gideceksin,
ne varki bunda söyle tabi

e cani izin vermez diye bastan dusunursen tabi izin vermez karsisina supheli bakislarla acaba izin vercekmi diye cikarsan oda bunu fark eder ve izin vermez tabi sen kendinden emin bi sekilde ( ama tatli dille) derdini anlat evde sıkıldığını anlat, israrci ol onunde sonunda nasil olsa ikna olucak hep evde kalamazsin ya

Bencede hadi ayrı çıkmanı kıskanmasını anlıyorum ama sen niye en güzel zamanlarını evde geçirmek zorunda kalasın ki.. Cesaret edemicek ne var eşin o senin güzellikle anlat sıkıldığını hafta sonu ailelerle birlikte geçirmek yerine birlikte vakit geçirin. Güzelce izah ettiğinde bence anlayış gösterecektir ama sende kendinden emin olarak konuş birlikte yapılan aktiviteler sana yapılan bir jest değil yapılması gereken bişey zaten..

Bu akşam eşine . . Kocacığım evde oturmktan çok sıkıldım . . Araştırdımda ehliyet kursuna gitmk benim için çok faydalı olucak de. . Birde geçen komşular bahsetti şurda bi cafe varmış. . Her giden çok begenmiş.Bizde bu akşam bi çay içmeye gidellimmi hemde hava alırız de . .
Sen teklif etmeden adam ne bilsin senin isteklerini

5 yıldır bu problemi aşmanız gerekiyordu, nasıl alıştırırsan öyle devam edersin,
her insanın eşinden ayrı bir kişiliği var , ayrı yapması gereken şeyler olmalı. bir hobi kurs spor vs..
paylaşabileceğiniz şeyler olmalı. güzel güzel anlat bence. tabiki her insanın bazı sınırları olur ama bu kadarda olmaz.hiçbirşey yapmadan birşey üretmeden sevdiğin şeylerle ilgilenmeden tamamen kendini eve kapatırsan ev işi, ve eşe adarsanız kendinizi, bir süre sonra bunalıma girersiniz.
güzel güzel konuşun derim ben......

yenı evlisiniz böyle gelmiş böyle gtmesıne izin verme.buraya yazdıklarını dürüst bi şekilde güzelce ttalı dille onunla paylas anlat ona.eminim anlayış gösterecektir...

canım sen söylemedn eşinin aklına gelmez .daha çok yenisiniz şimdi kursa filan göndermeye bilir ama bu hep böyle olacak anlamına gelmez.zamanla izin veriyorlar.sen şimdilik evde kendini oyalayabilecek birşeyler bul.alış veriş ve gezmeğide sen ondan iste.ben söylemeden kocam yapsın deme.ben 10 senedir uğraşıyorum.baya yol kat ettik.artık yanlız dışarıda çıkıyorum.tatilede gidiyoruz alış verişi gezme aracı yaptık ama bunar 2-3 senelik dava .sen ilişkinizi yıpratmadan yavaş yavaş ilerle.bunlar için ne kendini nede eşini üzme hepsi zamanla olur ama bunlar için yıpranan ilişkiniz geri gelmez.acizane sana taktikolumunekankayizsmile

konuşarak aşılabilir bence herşey senin elinde

unutma nasıl başlarsa öyle devam eder

Nasıl bir eşiniz var sizin yahu...? Dışarı yollamaz,işe yollamaz,ehliyet kursuna yollamaz... akannehir

Peki ya siz,iyimisiniz???!!!

Ne kadar rahat anlatıp çokta normal ve bu durumdan memnunmuş gibi anlatıyorsunuz durumu.

Mahsus mu diyorsunuz, ciddi mi anlatıyorsunuz inanın hiç inandırıcı gelmiyor.

Kapıyıda kitliyormu bari? :delphin:

Son düzenleme:
sende herseyi soyleme ..tamam kesinlikle yalan soyleme ama herseyi soylemene gerek yok maden kiskanc ornegin aradiginda evde degilsen carsidayim su bitti bu bitti dersin yada komsu cagirdi israr etti falan onu rahatlatacak cumleler ..uyanik davran yani

niye hemen bu kadar fevri cevaplar veriyorsunuz.hanım hemen boşansın mı yani eşi şu anda yeni evli oldukları için sağ gözünden sol gözüne kıskanıyordur belki yapıcı olmakda yarar var hepsi zamanla olur.sana saygısında sevgisinde ilgisinde sana birşeyi yoksa zaman ver ona emek ver sana kıyamaz onunla orta karar birşeyler bulabilirsiniz.illa dışarı çıkartırsamı mükemmel erkek olur onunda isteklerine kulak asarsan sen onun için yaparsan oda senin için yapar.pire için yorgan mı yakalım evlilik emek ister sabır ister tahammül ister ne ekersen onu biçersinolumunekankayizsmile

bişiler yapmak istiyorum kurslara falan gitmek ama eşime bişey diyemiyorum çünkü kıskanç bi insan.dışarı çıkmamdan rahatsızlık duyabiliyor
_____________________________________________________________________________________

ve bunu kiskanclik olarak algiliyorsunuz bende hastalik diyorum

Son düzenleme:
Bence kopuk bir iletişiminiz var herşeyden önce.
Alışveriş işi en çok kadını ilgilendirir, herşeyden önce beraber eşinizle
alışveriş yapmak ayrı bir zevk ve paylaşım.
Eşiniz tek başına yaşıyor bu hayatı heralde.
Yoksa alışverişi de sizi görmesinler diye mi götürmüyor.
Peki merak ettim, siz ne zaman dışarı çıkıp hava alıyorsunuz.
İnsan evde kafayı yer bu şekilde.
Ve eşinizin durumu daha vahim gerçekten, hastalık derecesine gelmiş.
Konuşun sıkıntılarınızı bence, neden korkacaksınız ki.
Belki de gerçekten nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.
Ben de gelmek istiyorum demelisiniz tabi ki.

Son düzenleme:
bişiler yapmak istiyorum kurslara falan gitmek ama eşime bişey diyemiyorum çünkü kıskanç bi insan.dışarı çıkmamdan rahatsızlık duyabiliyor
_____________________________________________________________________________________

ve bunu kiskanclik olarak algiliyorsunuz bende hastalik diyorum

iyide daha sen söylememişsin bile sen güzel bir şekilde kendini bir ifade et.söylemeden kendi kendine cevap veriyorsun.onun adına sen karar vermişsin eşini burada herkes yargılıyor.mantıklı olarak bir yanaş kıskandırma.ona gönlüne hitap et

bazı kadınlar sahiplenilmekten kıkanılmaktan çok hoşlanırlar. hata öyleki dışarı çıkarılmamayı hayatının kısıtlanmasını eşinin onu sevdiğinin bir göstergesi olarak görürler.nekadar kısıtlıyorsa okadar seviyordur diyip için için sevinirler.ben bu konuda da bu durumu sezdim.yıllar geçipte emir eri gibi eşinizin istekleri altında kişiliği iyice ezilen kadın durumuna düşmek istemiyorsanız bir an önce harekete geçin böyle kıskanma=sevgi olmazfisfisfis

Back
X