• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime sevgim bitti

Zeynep7999

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
100
106
18
36
1 senelik evliyim bu süre boyunca esimi maddi kınularda kredi, ev, esya vb konularda uyarmıştım. Hem de aylarca yapmamız gerekenler ortadaydı hiç bir sekilde dinlemedi. Maddiyat harici önemli konularda da boyle oldu. Adamın yaptığı her şey yanlış. Baskası bir şey söyleyince o nerden bilir. Ben söyleyince sen anlamıyorsun. Su an hayatımda maddi manevi o kadar problem var ki. Her kınuda da o kadar uyarmıştım. Evlendiğime inanılmaz pişmanım. En büyük yanlışım eşim olacakmış nerden bileyim

1 senelik evliyim bu süre boyunca esimi maddi kınularda kredi, ev, esya vb konularda uyarmıştım. Hem de aylarca yapmamız gerekenler ortadaydı hiç bir sekilde dinlemedi. Maddiyat harici önemli konularda da boyle oldu. Adamın yaptığı her şey yanlış. Baskası bir şey söyleyince o nerden bilir. Ben söyleyince sen anlamıyorsun. Su an hayatımda maddi manevi o kadar problem var ki. Her kınuda da o kadar uyarmıştım. Evlendiğime inanılmaz pişmanım. En büyük yanlışım eşim olacakmış nerden bileyim
En nefret ettiğim tutumdur. Her şeyin doğrusunu kendisi bilirmiş gibi sürekli burnunun dikine gidenlerden bir cacık olmaz. En önemlisi eşine ''sen anlamıyorsun, sen ne anlarsın'' gibi sözler söyleyip göz ardı etmesi evlilikte olmaması gereken bir şey. Hata yaptığını düşünüyor, sevginin tükendiğinden de eminsen yol yakınken hatandan dön. Sakın bu hatanın üzerine bir de çocuk ekleme.

Bir süre ayrı yaşamak ikinize de iyi gelebilir. Eşiniz de muhtemelen o süreçte başını iki elinin arasına alıp düşünecektir. Belki silkinecek ve ilişkinizi onarma çabası içine girecektir. Hiç belli olmaz. Bu şekilde kurtulan evlilikler de gördüm. Umarım eşimiz yapıcı bir davranış Siz de sakin kafayla ne yapmak istediğinize karar verirsiniz. Bir süre ayrı kalmak bazen ilişkileri onarıcı bir etki de yapabiliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X