Eşime sinir oldum

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
Merhaba arkadaşlar.dun akşam biyerden geliyorduk arabayla.esim biriyle carpisaacakti az daha.yavas gitsene biraz dedim.cok korktum.benimde bekarligimdan ehliyetim var ama hiç araba kullanmadım bir daha.tekrar üzerine düşsem öğrenirim.bana dediki sana versem arabayı iki adım goturemezsin bilmem ne.iste ehliyetin varda noluyo bı suru şey saydı.sakayla karışık yapiyoda güya.ne demek dedim öğrenmemem.ben gerizekalı miyim herşeyde yapamazsın edemezsin.cok sığınırım bozuldu akşamdan beri.herseyde sen yapamazsın sen edemezsin.zaten bana yuklenmisti biliyorsunuz çevresini yemekli alıyorduk.resti çektim ve hicbiriyle görüşmüyorum.tek tarafliydi çünkü.sadece onlar geliyordu.simdi bana kinlendi.surekli yapamazsın edemezsin.bitek onun dedikleri olacak bende yapmıyorum artık.farkettimki herşey hep onun dediği gibi olmuş hep.kendimi toplamam gerekli ama nerden nasıl bilmiyorum

Eşinizi bosverin de aktif araç kullanmak her zaman gerekli arabanız da varmış hem de yapabileceğinizi kanitlayin . Hastaneye gitmeniz gerekse sürekli birileri mi olacak yanınızda ve araç kullanmak çok güzel bir şey yapılmayacak birşey de yok emin olun kullandıkca özgüveniniz artacak .

Başka şeylerde mi oldu da size "hiçbir şey yapamazsın sen" moduna girdi? Çok düşüncesizce ve kırıcı bir laf.
Peki sen misin madem bunu der gider ilk iş birkaç direksiyon dersi alır arabaya konardım. Hani yapamazsınız ya?? Yapamazsın dediği her şeyi yapabildiğinizi gösterin. Kendince sizi ezmeye çalışmış ama ne kadar yanıldığını görsün.
Özgüvensiz erkekler kendi egolarını tatmin etmeye, kadından üstünmüş gibi görünmeye bayılır. Siz özgüvenli olan, yapamazsın dediği her şeyi yapın, tüm lafları ağzına tıklayın. Sanki atla deve yaptığı. Altı üstü araba kullanıyor.

Yok araba bizim değil işyerinin.ole bı eziklediki ona takıldım ben.sacma çevresi yüzünden öle bı bilendi.bi açık yakalasamda eziklesem modunda.onun dediği gibi olsam sorun yok.ama hiç benim yaşadığımı dusunmuyo

İste bana dolu her fırsatta ezikliyor.simdi çevresine mesafeyi koydum.daha öncede konu açmıştım.bulusmalar bızde oluyor hep diye.inanmazsiniz mesafeyi koydum bu insanlara resmen kusenler oldu.suan o yemekli gelenlerin hiç biri yok.zaten tek tarafliydi ben gitmiyodumda.esime sıkıntı oldu benim istemediğimi dusunuyo.ve böle yerleeden hıncını aliyo

Ona göre çevresi arkadaşları ailesi herşeyden üstün.sen essek gibi onların gönlünü yap dur.ole kendimi yipratmisimki mesafeyi koyduktan sonra anladim

Ego tatmini alanından bir eleman eksilecek tabii destekler mi hiç…
İnsan kendi karısını eziklermi hiç yaa.ona göre sesini çıkarmayacak son.iyilik yapacaksın herkese.iyide ben iyilik meleği miyim.cok psikolojimi bozdu.ozguvenimi.kirdi benim

konuşarak bu meseleyi anlamaz. Yapacağınız teknbir şey var kafaya takmadan öz güvenli bir duruş sergilemek. Mesele kendinize çok iyi olduğunuz bir alan bulun ve alana ilginizi verin kocanızdan ilginiz biraz gitsin. Sonra o alanda başarılar elde edin ve kocanızla değil sosyal medyanızdan paylaşın ve öz güvenli bir şekilde mutlu mutlu gezin. Bakın egosu nasıl sarsılıyor

"Sanki araba alabiliyorsun da ben kullanamıyorum diye almıyorsun gibi davranma ..yıllardır millete açık büfe restorant hizmeti verdireceğine her ay bir cumhuriyet altını alsaydın şimdi çoluk çocuk bir yere gitmek için akşama kadar senin işten gelmeni beklemezdik " deseydin sen de

İnsanın üstünde baskı yapıyor.sen yapamazsın sen edemezsin.niye ben salakmiyim degilmi

Şirket aracıyla size hava mı atıyor eşiniz?
Araba mı aldık da kullanmam dert oldu sana deyin,azıcık da o eziklensin. Düşüncesiz.
Yani.ya hani kendi arabamız olsa belki kullandıkça pratiklesirdimde.arabada olmayınca üzerine düşmedim açıkcasi.ama niye yapamayim

Zaten o çevresinden hizmeti kestigim icinde biraz şişkin bana.ben hiç sesimi cikarmayim.gelene gidene sonsuz hürmet edeyim.ama ben evden çıkmayim neden çünkü ben cocukluyum.bunlar bendede çok birikmiş artik

Yani.ya hani kendi arabamız olsa belki kullandıkça pratiklesirdimde.arabada olmayınca üzerine düşmedim açıkcasi.ama niye yapamayim
Yapmışsınız ki ehliyetiniz var. Boşverin eşinizi,üstünüze vardığında siz de ona takır takır cevap verin ki anlasın insan kırmak neymiş. Kapıda sanki araba var da. Konuşuyor işte

Zaten o çevresinden hizmeti kestigim icinde biraz şişkin bana.ben hiç sesimi cikarmayim.gelene gidene sonsuz hürmet edeyim.ama ben evden çıkmayim neden çünkü ben cocukluyum.bunlar bendede çok birikmiş artik
Afedersiniz o kerizliği ben de yaptım. Gelene sofra,gidene sofra,özel günler hediyeler. Evde hamile kadındım,sonrasında 14 ay çocukla kapandım kaldım. Yine hizmete devam. Kimse dark canın sıkılıyor mu,gel bir tur atalım seninle yürüyelim havan değişsin demedi. Size de demezler. Önce kendinize acıyın ki el size acısın. Yapmayın kimseye hizmet falan. Herkes aç karnını kendi doyursun.

Eşinin normal bir psikolojisi yok ki.Adam kabul görmek ,aranılan sorulan olmak için seni paspas yapar başkalarının ayaklarına .Kusura bakma ama sen kendine bunu reva görürsen elin oğlu da senin emeğinle insanlık kazanmayı birşey sanar.Ona göre sen ne yapıyorsun ki zaten evin masrafını gören o..seninkisi nankörlüktür ona göre.Çocuğunuz var diye dışarı çıkamayacağınızı düşünen adam sizi ve çocuklarınızı rahat ettirmeye çalışırdı..akşama kadar hazırlık yapıp geceye kadar giden misafirin arkasını toplayınca çocuğunuz engel değil de ailece gezmenize mi engel ?..kendisi de istemiyordur sizle dışarı çıkmayı

Yapmışsınız ki ehliyetiniz var. Boşverin eşinizi,üstünüze vardığında siz de ona takır takır cevap verin ki anlasın insan kırmak neymiş. Kapıda sanki araba var da. Konuşuyor işte
Bendede suç oldu onu yapamazsın bunu yapamazsın dediğinde sustum oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…