Eşime sinir oldum

Yerinizde olsam ders alır iyice öğrenir direksiyona ben geçerdim. Ehliyet alırken 40larının sonunda bir hanım büyük motor ehliyeti almaya gelmişti ve hırs yapıp gerçekten de aldı A sınıfı ehliyetini. En son eşinin motoruyla grup sürüşüne katılıp Çanakkale’ye gelmişti. Kadınlarımızın isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yok.

Aaaa aşkolsun. Kusurlu erkeklere sorun bakın ne diyorlar: trafikteki kadın şoförlerin hataları yüzünden hata yapıyoruz
Züğürt tesellisi :)) her gün trafikteki erkekleri görüyoruz, en basiti yaya kaldırımı, yaya geçidi nedir bilmiyorlar, biliyor olsalardı yaya geçidine gelince gaza basmak yerine yavaşlarlardı, onlar yüzünden yolların çoğunlukla yaya geçidine yakın yerlerine kasisler yapılmazdı, o kadar muhteşem şoförler ki kaldırımlardaki engelli rampalarına, görme engellilerin şeritlerine araba park ediyorlar, bazı insanlar kaldırıma park edenlere muhteşem tepkiler gösteriyor

Kızkardeşim yaklaşık 25 yıllık şoför üstelik İstanbul trafiğinde kullanıyor, 25 yılda 4 kazası var hiçbirini kendi yapmadı, 2 tanesi park halindeyken çarpma, 2 tanesi seyir halindeyken alkollü şoför çarpması, 4 kazanın sorumlusu da erkek şoför
İçlerinden yalnızca biri efendi adammış park edilmiş araca çarptığını kabul edip zararı ödemeyi rızasıyla kabul etti, diğerleri kardeşimi karakollarda uğraştırdı, ayrıca tek yön işareti olan sokağa girip sırf erkek olduğu için girmemesi gereken yola girdiği halde kardeşimin aracını sıkıştıran, arabayı üzerine süren de erkek şofördü, yanındaki kadın da ne yapıyorsun sen dememiş, yol verme kavgalarında birbirine sopalarla silahlarla dalanlar da erkek şoför, hepsini alkışlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…