• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime sinir oldummm

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar yine eşim bu aralar çok fazla konu açar ıldum .Ama ne yapayım gebeliğimden ötürü ok hassas ve kırılganlaştım fark edebiliyorum.
O yüzden danışmak iyi geliyor .

Konuya gelicek olursam;
Dün akşam bi konsere gtmeye karar verdik ve eşim organizatörü aradı detayları konuşmak için.

Eşim şöyle bişi sordu ben eşim ile gelicem ortam nezih mi biraz bilgilendirirmisinz filan.
Bu arada ben tv nin sesini kıstığım için karşı tarafında cvb larını duyabiiliuorum.
Organizatör merak etmeyin zaten hep çiftler aldı biletleri
Birde 14 kişilik bir bayan grubu var dedi
Eşim ooooo süper süper hangi kurum
Bende o sektördeyim belki bizim arkadaşlardır filan dedi.

Eşime bişi demedim.
Ama bi bozuldum.
Sevinç gösterisi gözüme battı.
Bilmiorum abartıomuyum...

Birde eşimin işi gereği arkdaşları hep bayan ve ottak watsap grupları var
Şöyleki grubun 20 üyesi bayan 2 si erkek.
Eşim daha önce de bu gruptaydı ancak ben bayanların gereksiz muhabbetlerinden rahatsız olup eşimi iki üç kere çıkarmıştım gruptan.

Rahatsz olduğum muhabbetlerde şu yöndeydi.
Sen kilolusun ben kiloluyum
Saçımı ne renge boyasam bu tarz lar.

Şimdi bir iki haftadır yine bir grup açılmış ve dolayısıyla eşimde ekli.
Grubu kuran sürekli şu telkinlerdr bulunuyor.
Sadece iş ile ilgili konular lütfen aksi durumları özelden konuşun.
Yada bu kurala uymayan olursa uyarıyor hemen.
Biride birşey demiş iş dışında sonra dalga gecer gibi neyse rahatsız olan arkadaşlar var dimi özele geçeyim demiş ve kahkaha emojisi atmış.
Eşimde gerçkten mesafelidr arkadaşlarına geçmişte yaptığı hatalardan dolayı extra dikkat eder.
Şimdi bi başka arkadaşı gruba sözde bir video atmış.
Karısının baskılarından kurtulup ikinci kez evliliği hak olan adamın dramı gibi bir şey böyle komik bi anlatım .
Bu video yu eşim izletti bana .

Aklıma takıldı ben bu gereksz insanlar arasnda dalga konusumu oldum acaba diye.
Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Eşim gidip beni mi anlatıyor ki acaba.
Pek ihtinal vermiyorum ama bi yorumlarmısınız.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga konusu olmuş gibi gözüküyor sonuçta iki erkeklermiş yaptıklarınız gözlerine batıyordur. Bir de hamilesiniz diye bu kadar takıntılısınızdır umarım yoksa normalde de böyleyseniz hiç çekilmezsiniz korktuğunuz başınıza gelecek artık.

Abartıyorusnuz.
Gereksiz muhabbetlere dahil olmadığı sürece bence sıkıntı yok.
Birde eşinizin guruptan çıkmasını istemeniz hem sizin hemde eşinizin imajı için hiç hoş bir intiba bırakmaz.

Çok evhamlaniyorsunuz bence ama hamilelikte olur böyle şeyler adam sizi düşündüğü için ortam nezih mi diye sormuş bu size olan ilgisini gösterir vatsap grubuna gelince işte orda haklısın ne işi varmış orda bir sürü kadınla saçma muhabbetler güzelce konuşun çıksın o gruptan çok lazimsa işle ilgili tlfn açıp bilgilendirin beni desin ya da özelden mesaj atsınlar ama ben o konuşulan videodaki kadınla sizin bir bağlantıniz olabileceğini düşünmüyorum

Eğer fazla baskı yaptığını biliyorlarsa dalga konusu olmuş olabilirsin.
Espri olarak alın geçin.Huyunuz bu ise gerçekten.

Eşiniz anlatmıyorsa bile durmadan gruptan çıkıp çıkıp giriyor olmasından anlaşılır zaten. Kadınlar uyanık olur, sebebini şipşak çözerler. Tutumunuz normal değil aslında, baskıcı biraz ama tabi ki eşinizin üçüncü kişilere aranızdakileri anlatmaması gerekiyor. Bence biraz sakin olun. Kötü bir şey olduğu yok. İçiniz rahat edecekse eşinizle konuşabilirsiniz hislerinizi.

abartıyosun. grup konusunda da eşin tavrını koyduktan sonra kimse cıvıyamaz. ayrıca milletinin sçaının bilmesinin konuşulmasına kimsenin ses çıkarmaması saçma bence.

Hic takma esimle bende yaklasik 15 arkadasimizla grubumuz vardi. Kakari kikiri yapardik. 3 ay oldu ciktim gruptan cookk sıktı artik okumasam merak ediyorum okuyunca pofff bu ne ya bos diyorum. Arkdslarada yazdim kimse yanlis anlamasin seviyorum sizi ama çıkıyorum gruptan diye. Esim grupta halen ve yazisirlar hic merak etmem valla ne yazarlarsa yazsinlar. Salla sende bebisine odaklan guzel hamilelik gecir

Kızlar yine eşim bu aralar çok fazla konu açar ıldum .Ama ne yapayım gebeliğimden ötürü ok hassas ve kırılganlaştım fark edebiliyorum.
O yüzden danışmak iyi geliyor .

Konuya gelicek olursam;
Dün akşam bi konsere gtmeye karar verdik ve eşim organizatörü aradı detayları konuşmak için.

Eşim şöyle bişi sordu ben eşim ile gelicem ortam nezih mi biraz bilgilendirirmisinz filan.
Bu arada ben tv nin sesini kıstığım için karşı tarafında cvb larını duyabiiliuorum.
Organizatör merak etmeyin zaten hep çiftler aldı biletleri
Birde 14 kişilik bir bayan grubu var dedi
Eşim ooooo süper süper hangi kurum
Bende o sektördeyim belki bizim arkadaşlardır filan dedi.

Eşime bişi demedim.
Ama bi bozuldum.
Sevinç gösterisi gözüme battı.
Bilmiorum abartıomuyum...

Birde eşimin işi gereği arkdaşları hep bayan ve ottak watsap grupları var
Şöyleki grubun 20 üyesi bayan 2 si erkek.
Eşim daha önce de bu gruptaydı ancak ben bayanların gereksiz muhabbetlerinden rahatsız olup eşimi iki üç kere çıkarmıştım gruptan.

Rahatsz olduğum muhabbetlerde şu yöndeydi.
Sen kilolusun ben kiloluyum
Saçımı ne renge boyasam bu tarz lar.

Şimdi bir iki haftadır yine bir grup açılmış ve dolayısıyla eşimde ekli.
Grubu kuran sürekli şu telkinlerdr bulunuyor.
Sadece iş ile ilgili konular lütfen aksi durumları özelden konuşun.
Yada bu kurala uymayan olursa uyarıyor hemen.
Biride birşey demiş iş dışında sonra dalga gecer gibi neyse rahatsız olan arkadaşlar var dimi özele geçeyim demiş ve kahkaha emojisi atmış.
Eşimde gerçkten mesafelidr arkadaşlarına geçmişte yaptığı hatalardan dolayı extra dikkat eder.
Şimdi bi başka arkadaşı gruba sözde bir video atmış.
Karısının baskılarından kurtulup ikinci kez evliliği hak olan adamın dramı gibi bir şey böyle komik bi anlatım .
Bu video yu eşim izletti bana .

Aklıma takıldı ben bu gereksz insanlar arasnda dalga konusumu oldum acaba diye.
Yoksa ben mi alınganlık yapıyorum
Eşim gidip beni mi anlatıyor ki acaba.
Pek ihtinal vermiyorum ama bi yorumlarmısınız.....
14 kişilik bayan grubu var sözunun uzerıne ooo iyi iyi dese eşim ben de sinir olurdum

Sen bu sekilde davrandikca dikkat cekmeyen esin diikkat cekicek rahat birak adami bizde hamilelik gecirdik bu kadarda bogmadik insanlari hamile olupta herseyi hamileligine bahane eden bayanlari anlamiyorum:işsiz:

esin gruptan cikmasi bile senin yaptigini dusundurur onlara. sirf bu yuzden bile imada bulunmus olablir hadsizler. haklisin cikarmakla ben de olsam aynisini yapardim. ve sen o adamin karisi olarak bole birseyden rahatsz olup cikartiyorsan gruptan baskasinin bundn rahatsz olup imada bulunmasi anormal asıl.

Eşinizin arkadaşları da garipmiş sonuçta o grupta erkek de var niye öyle kadınsal muhabbet yapıyorlar açsınlar Yeni bi grup sadece bayanların olduğu orda konuşsunlar bende sinir oluyorum iş için açılan grupların amacından sapmasına eşinizin konsere arkadaşlarının gelecek olmalarını düşünmesinde bozulacağınız bişey Yok gibi hani öyle konser gibi eğlenceli yerlerde ne kadar kalabalık tanıdık oldukça o kadar zevkli olur die düşünmüştür.

Back
X