- 23 Eylül 2010
- 706
- 72
- 318
kızlar lütfen yardım edin eşim beni evde bir hiç gibi görüyor 24 yıllık evliyiz ama bazen nasıl evli kaldım bu admla diye düşünüyorum beni çok kırıyor hep kafasına göre hareket ediyor büyük oğlum yanında çalışıyor yarın ankaraya gidecekmş ve eşim liseyegiden küçük oğlumuda gezsin diyegönderiyormuşve bana söylemedi bile oğlumla knuşurken duydum sorunca söyledi tatil yanibitti oğlum zaten oluldan kaytarmak içinbahane arıyor dersleride çok kötü bide şimdi bunugezsin diye gönderiyor okuldan ediyor çok sinirlendim kavga ettik bide bana ters ters konuşyor çok kaba herşeydeöyle bana hiç fikrimi sormaz çocuklar küçük diye katlanıyordum ama büyüdüler onlarda babalarının modeli oldu bana karşı çok tersler ne yapacağimi bilmiyorum çok kırılıyorum mutsusum siz olsanız neyaparsınız lütfenfikir verin eşime artık alıştım ama çocuklarımda onun gibi davranınca ölmek istiyorum oysa benonlar içinnelere göğüz gerdim eşim hiç ilgilenmezdi hastalıklarındahep ben kıştum doktorlara o ise gece bile olsa uyurdu benim ailem hepyardım ederdi onlarla acillerde çoook koşturdum şimdi büyüdüler yine sorululktankaçıyor parayla yönetiyor onları aslında sıkıntıya gelemez parayı verip atıyor başından onlardadaha cahil tabi dünyayı toz pembe görüyor bense okuyup iyi bir meslek sahibi olmalarını istiyorum ne yapacağm bilmiyorum herkes beni mutlu sanıyor ailemebile anlatamıyorum burda içimi dökmek istedim inş fikirlerinizle rahatlatırsınız beni