• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime sinir oluyorum

akşam çok konuştum eşimle hatta kavgaya dönüştü tartışmamız konuşmuyorum şimdi ve çocuklarım gitti bu sabah 6 da kalktılar uçakla gideceklermiş miş diyorum çümkü akşam öğrendim fikrim bile alınmadı:19:

cocuklarinizda kücük degillerki cahil diyelim,diyelimki evde babalarindan böyle görüp ögrenmisler,hicmi cevrelerinden ders almiyorlar hicmi kimse yok dogru dürüst örnek alabilecekleri kimseler.bence kendi ailenizden de herseyi saklamaniz dogru degil üzüleceklerse üzülsünler tabiki siz evlatlari kardeslerisiniz.kimsenin bilincli üzüntü verdigi yok.siz cocuklarinizin üzerine cok düsüyorsunuz belliki.nasil cocuklariniz size degersiz oldugunuzu hissetiriyorlarsa sizde onlara hissettirin,bakalim ne tepki verecekler.sizde ona göre davranirsiniz.

saygi ve dua ile

24 yıl dile kolay
Sabrınızdan dolayı ilk başta sizi kutluyorum
Yazdıklarınız gerçekten üzücü keşke size yardım edebilseydim
Ancak drdinizi paylaşarak destek olabilirm maalesef
Eşler maalesef bi müddet sonra kıymet bilmez bişey olup çıkıyorlar
Biz daha evleneli 1.5 yıl olmasına rağmen bazı şeyler yıpratıyor kaldıki siz uzun yıllarca aynı yastığa baş koymuşsunuz.Ne acı ki çocuklarınız için bişeylere katlanırken,9 ay karnınızda büyütüp herksten sakındığınız çocuklarınızında babaları gibi olduğunu görmek acıların en büyüğü oluyor.
Anneler her zaman çocuklara daha bi negatiflik verir;zannederlerki herşeye karışır,konuşur ..Oysa bilmezler ki baba ilgilenmediği için karışmaz,böylece çocuklarıyla da kötü olmaz.
Aldatma olayı bari yok okurken dedimki sonunda kesin aldatma da olsun tam olsun...
Şükürler olsun ki Allah size o acıyı yaşatmamış yaşatmasın da.
Bu kadar yıl gecmesine rağmen ailelere bişey sezdirmemeniz de süper bi durum.Ben maalesef bunu beceremiyorum
Arkadaşım isterseniz bi uzman yardımı alın.Aileye anlatamadığınız bi çok şeyi anlatıp en azından rahatlarsınız.

çok şükür aldatma yok yani hiç hissetmedim ama gizli yaptıysa bilmem ama yapsaydı hissederdim herhalde eşimin huyuna alıştım artık ondan bir şey beklemez oldum çünkü içimdekibütün duygularımı öldürdü:19: ama çocuklarımda babalarını görmek o beni çok üzüyor konuşma şekilleri ble aynı yaa nasıl olur inanamıyorum hadi eşim eğitim almamış görgüsüz malesef ama çocuklar ist doğdu büyüdü büyük oğlum ünv okuyor hem çalışıyor müziklede uğraşıyor çok faal bi çocuk küçükte öyle ama niye bu kadar babalerı gibiler anlamıyorum onaların daha kibar saygılı olmalarını beklerdim:19:

kendimi sizin yerinize koydum da çok haklısınız:59:benim de 3 kızım var
insanın eşinden yana sıkıntılarının olması da üzücü ama evlattan soğukluk görmek saygıyı sevgiyi hissetmemek daha kötü bir durum bence
niye böyleler demeye gerek yok onların örneği babaları.tabi farklı da olabilirlerdi ama demek ki babadan çok etkilenmişler:23:
ne diyeceğimi bilemedim ama ben de evlatlarınızla güzelce konuşmanızı hangi davranışlarını sevmiyorsanız dile getirmenizi tavsiye ederim.sonuçta çocuk değiller sizi anlayacaklardır
eşinize de allah akıl fikir versin diyorum:31:

kendimi sizin yerinize koydum da çok haklısınız:59:benim de 3 kızım var
insanın eşinden yana sıkıntılarının olması da üzücü ama evlattan soğukluk görmek saygıyı sevgiyi hissetmemek daha kötü bir durum bence
niye böyleler demeye gerek yok onların örneği babaları.tabi farklı da olabilirlerdi ama demek ki babadan çok etkilenmişler:23:
ne diyeceğimi bilemedim ama ben de evlatlarınızla güzelce konuşmanızı hangi davranışlarını sevmiyorsanız dile getirmenizi tavsiye ederim.sonuçta çocuk değiller sizi anlayacaklardır
eşinize de allah akıl fikir versin diyorum:31:

biliyormusunuz kızınız olduğu için çok şanslısınız kızlar nekadar olsa anneyedaha düşkün şimdi anlamaslar evlenince anlıyorlar ama erkekle evlensedebi şey değişmiyor fazla çünkü onlar doğurmuyor o acyı çekmiyorki anne gece gündüz uğraşıyor dolayısıylada evlenip anne olunca daha iyi anlıyor çocuklarımlada konuşmayıçok denedim akşam yine büyük oğlumun odasın gittim konuşmak istedim leptop kucağında gömmüş başını yüzüme bile bakmadı zar zoriki kelime etti yüzüme bile bakmadan yineok üzülüpçktım odadan :19: bazen içimden ne geçiyor biliyormusunuz evdeki tv ve bilgisayarları tutup camdan atmak istiyorum tabi ceplerie teknoloji eve girdiama aile bağlarınıda kopardı bence iyi yöleride var tabiki ama gençler bunun suyunu çıkarıyor malesefkii:19:

durumunuza çok üzüldüm zorgerçekten her kadın ilgi ve sevgi bekler ama erkekler bazen çok nanköro olyor canım çocuklarında ondan etkilenmesi daha üzücü tabi allah yardımcın olsun

Back
X