• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime söylemeli miyim???

gibigibiyim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
13.041
22.233
598
Arkadaşlar uzatmak istemiyorum direk konuyu özetleyip fikirlerinizi bekliyorum..
Şimdi kayınvalidem bir sebeple bi telefon şirketine kendisi açısından ciddi sayılacak bi meblağ borçlanıyor evine haciz kağıdı falan gidiyo.. Eşimin askerdeki kardeşi nişanlısından bu durumu öğrenip eşimi aradı annem böyle böyle borçlanmış diye yakınmış.. Eşim de bugün arayıp kayınvalideme kızmış bağırmış falan heralde bana hiçbişey anlatmadı ben bunu kendi annemden öğreniyorum.. Kayınvalidem annemi arayıp durumu anlatıp borç istemiş.. Annem de o borcu vericek ama bana söylemesinin sebebi yurtdışında olan babamın hesaplarını ben kontrol ettiğim için parayı benim kendisine göndermem gerektiği için, eşime söylemeyeceğime söz verdirerek durumu anlattı.. Ben şimdi parayı falan göndericem tabiki ama bunu eşime anlatmama konusunda tereddütlerim var öğrenirse hem mahçup olucak annesinin yaptığı şeyden dolayı, kayınvalidemle annemin arası da açılır büyük ihtimal kayınvalidem bana da tepki verebilir.. Kafam çok karıştı napmam lazım bu olayı eşimin haberi olmadan kapatmalı mıyım?

Birilerinin haberi olmadan kapatılmaya çalışılan olaylardan oldum bittim haz etmem .

Ben olsam ;

Madem iki dünür bunları konuşacak kadar yakınlar , anneniz arasın ve X hanım ben parayı göndereceğim ama bu hesaplarla kızım ilgileniyor , ona haber vermem de bir mahsur var mı diye sorsun .

Böylece araları bozulmaz .

Para yollanır , borç kapanır , eşinize de durumu anlatırsınız .

Annenizin kararı bu yöndeyse söylememelisiniz diye düşündüm.
Tabi karakterlerini , eşinizi, kv.nizi siz tanıyorsunuz.

Meblağ büyükse ödeme konusunu tek başına nasıl halledecek? Hem yakınlarından,oğlundan niye gizliyor ki?
Ben böyle gizli kaçak işlerden hiç hazetmiyorum

Arkadaşlar uzatmak istemiyorum direk konuyu özetleyip fikirlerinizi bekliyorum..
Şimdi kayınvalidem bir sebeple bi telefon şirketine kendisi açısından ciddi sayılacak bi meblağ borçlanıyor evine haciz kağıdı falan gidiyo.. Eşimin askerdeki kardeşi nişanlısından bu durumu öğrenip eşimi aradı annem böyle böyle borçlanmış diye yakınmış.. Eşim de bugün arayıp kayınvalideme kızmış bağırmış falan heralde bana hiçbişey anlatmadı ben bunu kendi annemden öğreniyorum.. Kayınvalidem annemi arayıp durumu anlatıp borç istemiş.. Annem de o borcu vericek ama bana söylemesinin sebebi yurtdışında olan babamın hesaplarını ben kontrol ettiğim için parayı benim kendisine göndermem gerektiği için, eşime söylemeyeceğime söz verdirerek durumu anlattı.. Ben şimdi parayı falan göndericem tabiki ama bunu eşime anlatmama konusunda tereddütlerim var öğrenirse hem mahçup olucak annesinin yaptığı şeyden dolayı, kayınvalidemle annemin arası da açılır büyük ihtimal kayınvalidem bana da tepki verebilir.. Kafam çok karıştı napmam lazım bu olayı eşimin haberi olmadan kapatmalı mıyım?
sakın eşinden gizleme sonra kötü sen olursun

sizi nıye arada bırakıyorlar
eşden gızlı yapılan hıcbıseyden haz almam şeytana keyf gerek bısekılde duyar sonra esınle senın aran bozulur

ben olsam annenın borcunu annemler kendı arasında halletmısler esasında evlatları olarak bıze duserdı ılgılenmek derdım esıme

Para annenizin parası, kendi yapamadığı için sizden rica etmiş. Eminim yapabilse size söylemezdi. Sır sonuçta bu, ben olsam söylemem. Para eşinizle sizin paranız ola neyse ama bu farklı.

Ben asla esimden gizlemezdim.makul bir sey icin o borcu alsa zaten saklama ihtiyaci duymaz.yarın bi aksilik olduğunda madem biliyordun bana niye söylemedin diye hesap sorarsa haksız duruma niye duseceksiniz ki.

iyi de annesi belli ki zor durumda,
sadece kızmak için mi aradı annesini eşiniz.
durumunuz iyiyse yardımcı olsanız daha dogru olur.
annesi hacizlik olmuş, ilk sizin el uzatmanız gerekir.

eşimden şimdiye kadar hiç birşey saklamadım ama şu anda sizin konunuzu okuyunca baya bi düşünce aldı beni sanırım söylemezdim daha ileride biraz zaman geçtikten sonra söylerdim sonuçta annenizde arada kalır ara açılmasın
Aynen işte ben de o durumdayım asla hiçbişey saklamam ama bu durum biraz farklı oldu arada kaldım :(

Durum biraz farklı. Anne ile kv arası bozulabilir. Ama gizli kapaklı iş olması kötü. Bir de oğlu varken bence annenizin değil eşinizi halletmesi gerekli.

Back
X