• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime söylesem adamı öldürür...

kudurmus köpek ..pislik ortaliga saldiriyo ...:47::47::47:
sende bu hamile halinle bir pislikle ugrasiyorsun kiyamam ..
bence yine ararsa git esine direk telefonu ver ve deki
-esin ariyor yinemi telefonun bozuk seninde su telefon problemin bitmedi gitti !
ve direk ver telefonu o acsin gec saat bile olsa yap bunu
telefonu ver ve evine dön kadin güzel paralasin onu telde :47:
sonra bakalim karisina ne dicek adi adam :47::47:

sonra bu olayi esine anlat ve ekle
- bu ne biktim bi telefon problemlerini cözemediler
skildim ben artik mesafe koymak istiyorum bu halimle telefonmu tasiycam durcam onlara
bir iki oldu birsey demedim ama yeter de .

ve olurda adami bir yerde görürsen suratina tükür cok ciddiyim yap bunu ..

[sıze=3]kudurmus köpek ..pislik ortaliga saldiriyo ...:47::47::47:
Sende bu hamile halinle bir pislikle ugrasiyorsun kiyamam ..
Bence yine ararsa git esine direk telefonu ver ve deki
-esin ariyor yinemi telefonun bozuk seninde su telefon problemin bitmedi gitti !
Ve direk ver telefonu o acsin gec saat bile olsa yap bunu
telefonu ver ve evine dön kadin güzel paralasin onu telde :47:
Sonra bakalim karisina ne dicek adi adam :47::47:

Sonra bu olayi esine anlat ve ekle
- bu ne biktim bi telefon problemlerini cözemediler
skildim ben artik mesafe koymak istiyorum bu halimle telefonmu tasiycam durcam onlara
bir iki oldu birsey demedim ama yeter de .

Ve olurda adami bir yerde görürsen suratina tükür cok ciddiyim yap bunu ..
[/sıze]

eşime söyledim zaten artk eskisi gibi görüşmüyoruz mesafe koydum dedim eşimde zaten kadını pek sevmezdi sende kocasıyla samimi olma fazla dedim
evt aslında en başında gece 12 de aradıgında alıp teli karına götürseydim olay buraya gelmezdi işte ne bilim insan o an düşünemiyor korkuyor suçum yokken suçlu durumu düşerim diye bekarken filmklerde böle şeyler olunca kadına kızar salak kadın git kocana söle öldürsün adamı derdim ama başa gelmeyince bilinmiyormuş allah kimsenin başına vermesin

Ben olsam kocama da, o adamin esine de hemen herseyi soylerdim.
Direkt adam bana asiliyor deme de soyle de.
Kadina git de; kocana sahip cik, artik abartti seni benim nodan geceleri bile ariyor
Kocana da git de; adam deli midir nedir esini benden ariyor sabaha karsi, abartti iyice rahatsiz olmaya basladim numarami degistirmek istiyorum, de.
Yeni numara al kendine, o adamin karisina bile verme. Telefon kullanmiyorum artik de, yeni hat aldigini bilmesinler.

mrb hanımlar artık birine anlatmassam patlayacam .. nerden başlıcam nasıl anlatıcam onuda bilmiyorum...
3 yıllık evliyim bir oglum var ve allah nasip ederse bir tanede olacak..benim birde karşı komşum var onunda aynı bir oglu var birde olcak.. ,kimzin eşide asker ve en baştan beri arkadaşlargörevlere beraber giderler biz komşuyla beraber kalır beraber yer beraber içeriz.. eşlerle birbirimize gelir gideriz.
komşumun kocası eşine ulaşamadıgı zamanlar beni arar tel açmasını bakmasını falan söyler bende ona gider söylerdim. bir ara bu komşumun tel bozuldu bir kaç gün benden aradı eşini eşide sürekli benim tel arayıp karısına ulaştı ne bilim kocası aradıgında hemen kapısına vurup teli veriyordum o sonra geri getiriyodu.
komşumun dogm günüydü eşi beni aradı eşini sordu bende yok yanımda tel verim dedim yok yok sen nasılsın ne yapıyosun falan dedi şaşırdım.sana bişey sorucam dedi sor abi dedim.neyse ya dedi hayırdır abi bişeymi oldu dedim korktum kendi eşime bişey oldu sandım yok yok dedi kapattı. eşimi aradım bişeymi oldu dedim yok dedi.sonra acaba komşumun dogum günüydü idye sürpriz yapmak için bişeylermi soracaktıda vaz geçti diye düşündüm ..
sonra ertesi gün arayıp eşini sordu bende evdedir abi kapalımı teli gidip söyleyip dedim yok yok tmm ben ararım tekrar zahmet etme dedi. bende artık rahatsız olmaya başladım ama yok yok dedim olmaz öle şey düşünmez dedim hep aklımdan geri kovdum düşünceleri
yine bir gün karısının tel oldugu açık oldugu halde beni arayıp karısını sormayı bahne etti allahtan karısı yanımdaydı al kocan arıyo dedim ve eline tutuşturdum çalan teli karısıda şaşırdı açtı adamda birden afalladı öle hissettim..
karısı niye beni aramadın dedi adam aradım kapalıydı demiş kadın kendi kendine allah allah bu tel niye böle olduki açıkken kapalıymış dedi bende emin oldum adamın niyetinin kötü oldugunu ama yinede kondurmamk için kendi kendime yok yok dedim..
ama adam eşimin nöbetçi oldugu günleri bildiği için o zamnlar aramaya devam etti artık hiç açmadım tel... korkmayada başladım ne yapacagımıda bilemedim adam sabahın köründe gecenin yarısında bana çagrı atıp aramaya devam etti eşime söyleyemezdim onun eşinede ne yapacagım şaşırdım...
bir gün adam sabah 7.5 beni aradı açmadım tabi karısı geldi o gün öglen gibi bana erken uyandık bugünde uykumu alamadım dedim niye dedi kocan aradı dedim niye dedi sana ulaşmamış seni sordu tel götürüyüm deidm neyse ben tekrar ararım dedi dedim.. karısı böle bi bozuldu kalktı gitti.. kocasına ne dediyse artık kocası aradı ısrarla 10 sefer tel kapattım .. geri açtıgımda tekrar aramaya başladı açtım teli.. buyur abi dedim niye söyledin eşime seni aradıgımı dedim nasıl ya dedim niye söylemicem söylemem gerkmiyosa niye arıyon sen beni bir dedim olsun sen söyleme böyle şeyleri dedi şok oldum ya agzıma ne geldiyse saydım kapattım..
saatlerce aradı aynı anda karısınıda arıyordu söledimmi sölemedimmi diye kontrol ediyordu..
artık eşim işten gelmeye yakın aramasın diye tekrar açtım bir daha sakın arama beni bak kan çıkar dedim kimseye söylemedim diye hoşuma gittimi sandın karına sölemedim hamile hamile senin gibi şerefsizi terketmesin çocuklar ortada kalmasın diye dedim kocama sölemesim karnımdaki çocugumda diger oglumda babsı hapiste büyümesin diye beni bir kere daha ara valla gider derim dedim tmm dedi kapattı...
bir iki gün aramadı.. sonra tekrar çagrı atmaya başladı ne yapıcam bilemedim... hiç bu kadar çagresiz kalmadım..
bir iki hafta geçti sabrım tükendi tekrar açtım ne diyon sen hala ne yüzle arayıp duruyon dedim eşime ulaşmıyomda dedi sanki bişey yokmuş gibi.. ne oldu karın öldümü ulaşamdın mı bana bak ölsende karın da ölüyoda olsa ulaşamasanda arama benim kocam niye senin karını aramıyor dedim ne olursa olsun arama sil numaramı yoksa kötü olacak dedimm..
şükür aramaz oldu bende artık karısıyla görüşmeyi bıraktım meraba mereba yaptım... bu böle sürdü biraz oglunun dogum günü çaagırdı karısı eşimle gitmek zorunda kaldık evlerine gitmesek karısı niye gelmedin diyeek eşim niye gitmedik diyecek gittik.. adam yine yüz buldu sanırım.. şimdi yine konuşmaya çalışıyo dışarıda falan denk gelince karısı yanında oluyo cvp vermesen olmuyor versen olmuyor ne yapacamm beeeeennnnnnnnn

böyle arkadaşlık komşuluk iş arkadaşılığı vs tehlikelidir..sen kadınsın o erkek..ateş ve barut yani..benim oturduğum bu mahallede bir olay oldu daha geçen sene.
şöyle..iki komşu gel zaman git zaman bir birleriyle bayağı bir sıkıfıkı oldular..gecenin geç saatlerine kadar oturmalar tv de dizi izlemeler falan filan..sanki evlerinde tv yok..neyse..
komşu adam samimi olduğu komşusunun karısının telefonuna aşkım gibi mesajlar atmış..bu mesajı kadının kocası görüyor...meğer adam birbirlerine gide gele aşık olmuş komşu kadına...kadının kocası iki adam kiralıyor bu komşusuna yani mesaj atan adamı yolda hacamatlatıyor kalçadan..daha sonra yaralanan adam anlıyor bunun o kadının kocasının yaptığını ama polise bilmiyorum kim yaptı diyede ifade vermiş..intikamını alacakya.
..bu defada bu yaralanan adam tutuyor evini kurşunlatıyor..yani kan davasına döndü komşulukları...daha sonra adam 2 katlı yaptığı evini satıp başka muhitten ev aldı gitti bu mahalleden ..birde bunlar temel komşuydu..sabah akşam birbirlerini görüyorlardı...adam ne yapsın satıp gitmesinde...başı belaya girecek..karısına mesaj atıp aşkım canım diyen adamla hala gidip gelmeyi sürdürecekmiydi?..bu işler ince işler adamı kıçından şişler..

Eger hala devam ederse esinize anlatin bence basiniza daha beter bela olmadan boyle insanlarin ne yapacagi belli olmuyo bi iftira atar sıkıştımı siyirir pacayi

pulbiber istemeye mi geldi... resmen fırsat kolluyor pis sapık. numaranı değiştir ve kimseye de verme. komşun bile olsa bilmesine gerek yok. telefon bozuksa yedek telefon bulundursun :19:

Ne yap ne et evlerine gitmemeye calis ve gitsen bile hep toplu ortamda bulun,yani yanliz kalma bir an bile olsa misal mutfakta falan.

Vay sapik,kac yasinda bu sapik?

keşke o olay ilk olduğunda eşinizin yanında yada onun eşinin yanında abi hayrola geçen gece 12 de beni aramıştın ama yok

birşey diye teli kapattın,ne diyecektin çok merak ettim gibi birşey söyleseydin o zaman orada kemküm eder durumu düzeltmeye

çalışır,birdaha aramaya cesaret edemezdi.benzer bir olayda benim başıma gelmişti çünkü;telde değilde beni her gördüğünde

bakışlarıyla rahatsız eden birisi vardı,birgün kimse yokken yanıma gelip durup dururken kısık sesle biliyormusun sana kırmızı

renk çok yakışıyor dedi,bende sana ne bana hangi rengin yakıştığından dedim gittim.yarım saat sonra komşuların ve eşimin yanında

abi sen neden biraz önce öyle dedin dedim,adam şok oldu,yok ben şöyle demek istedim vs...diye uzun uzun kem küm etti.ama

o günden sonra benden kaçıyor:27:

sende aynı şeyi yap,mecburen yine biraraya gelme durumunuz olursa onun ve senin eşin yanındayken hayrola abi geçen akşam

aradın ne diyecektin çok merak ettim de,bakalım ne diyecek,birdaha arayamaz bak gör,çünkü eşlerinizin dikkatini çekmiş olacak

ve senin herşeyi ortaya dökebilecek cesaretin olduğunu bilecek.

hiçbirşey yapamazsan onun telini karalisteye al,telefon ayarlarında olması lazım,o zaman senin numaran onda olsa bile seni arasada

sana asla ulaşamaz,yani numaranı değiştirmene gerek yok.bilinmeyen numaradan ararsada sende bilinmeyen numaralara karşı

telini kapat,ben ikisinide kullanıyorum,hiçbir bilinmeyen numara ve karalistemde ekli istemediğim kişiler bana ulaşamıyor.:28:

Son düzenleme:
Ben olsam kocama da, o adamin esine de hemen herseyi soylerdim.
Direkt adam bana asiliyor deme de soyle de.
Kadina git de; kocana sahip cik, artik abartti seni benim nodan geceleri bile ariyor
Kocana da git de; adam deli midir nedir esini benden ariyor sabaha karsi, abartti iyice rahatsiz olmaya basladim numarami degistirmek istiyorum, de.
Yeni numara al kendine, o adamin karisina bile verme. Telefon kullanmiyorum artik de, yeni hat aldigini bilmesinler.

aynen katılıyorum bence bi şekilde söylemelisin. Bu tarz meselelerde eşlere söylenmediği taktirde, Allah korusun işler sarpa sardığında zor durumda kalan siz olursunuz.. Eşimin başı belaya girmesin düşüncesiyle hareket etmek işe yaramıyor malesef. Arkadaşın da dediği gibi direk asılıyor deme de, çok sık arıyor rahatsız oluyorum gibi imalarda bulun.. daha mantıklı

Boyle pislikler cok guzel iftira atar.. Yarin bi gun ortaya ciksa kocana acti benim telefonlarimi der, gosterir kayitlari.. Esin de silahliymis korkuyosun haklisin ama bence esinin ailesibden bi aile buyugu erkege durumu anlat, esimden korkuyorum soyleyemedim cozum bulun de en azindan kendini kurtarmis olursun..

Hattini da degistir, kadinla da gorusmeni kes coluk cocugu bagane et. Aman amann.. Allah korusun..

Ne yap ne et evlerine gitmemeye calis ve gitsen bile hep toplu ortamda bulun,yani yanliz kalma bir an bile olsa misal mutfakta falan.

Vay sapik,kac yasinda bu sapik?

bilmiyomki kaç yaşındaysa eşimle aynı yaşlardadır büyük ihtimal 28 falan bırak aynı ortamı çocugu parka götürüyorum denk geliyorsak bile sırf tahmmül edemediğimden alıp geri geliyorum çocugu bırak aynı ortamda bulunmayı parkta bile o kalabalıkta durmuyorum yani

arkadaşlar şimdi şöyle bişey var bu anlattıgım olayların hepsi bir anda oluşmadı 3 4 ay içerisinde gelişen olay bunlar bu 3 4 ay içinde biz izne çıktık biz geldik izinden 15 gün sonra onlar geldi ben izinlerde falan unutur gider dedim izinlerde aramdıda bende iyi unuttu diye sevindim izinden gelince devam edin ce işte en son artık gider karına sölerim çoluk çocugun ortada kalır diyince aramadı bir daha ama işte çocugunun dogum gününe gidince ve karısının yanında bişey söyleyince konuşunca yüz buldu heralde konuşmaya çalışıyo ama aramıyor şimdi 3 4 ay önceden olan olayı şimdi anlatsam eşime bazı şeylerin detayınıda hatırlamıyorum tam dediğiniz gibi iftira atsa o zamn bu güne arama kayıtlarını falan bulabilirmiyim bilmiyorum aramayıda bıraktı dışarda karşılaşma dışındada rahatszlık veremiyor

gerçekten zor bir durum ama sanırım böyle adi bir adamı karısının bilmeye hakkı var ki şüpheleniyor zaten belli ki tabi korkularını da anlıyorum tel numaranı bir bahane bulup değiştirebilirsin aynı ortama girmemek için de bahane bulmalısın başka ne yapılabilir gerçekten bilemedim ama ben olsam eşime de karısına da en başından anlatırdım diye düşünüyorum

mrb hanımlar artık birine anlatmassam patlayacam .. nerden başlıcam nasıl anlatıcam onuda bilmiyorum...
3 yıllık evliyim bir oglum var ve allah nasip ederse bir tanede olacak..benim birde karşı komşum var onunda aynı bir oglu var birde olcak.. ,kimzin eşide asker ve en baştan beri arkadaşlargörevlere beraber giderler biz komşuyla beraber kalır beraber yer beraber içeriz.. eşlerle birbirimize gelir gideriz.
komşumun kocası eşine ulaşamadıgı zamanlar beni arar tel açmasını bakmasını falan söyler bende ona gider söylerdim. bir ara bu komşumun tel bozuldu bir kaç gün benden aradı eşini eşide sürekli benim tel arayıp karısına ulaştı ne bilim kocası aradıgında hemen kapısına vurup teli veriyordum o sonra geri getiriyodu.
komşumun dogm günüydü eşi beni aradı eşini sordu bende yok yanımda tel verim dedim yok yok sen nasılsın ne yapıyosun falan dedi şaşırdım.sana bişey sorucam dedi sor abi dedim.neyse ya dedi hayırdır abi bişeymi oldu dedim korktum kendi eşime bişey oldu sandım yok yok dedi kapattı. eşimi aradım bişeymi oldu dedim yok dedi.sonra acaba komşumun dogum günüydü idye sürpriz yapmak için bişeylermi soracaktıda vaz geçti diye düşündüm ..
sonra ertesi gün arayıp eşini sordu bende evdedir abi kapalımı teli gidip söyleyip dedim yok yok tmm ben ararım tekrar zahmet etme dedi. bende artık rahatsız olmaya başladım ama yok yok dedim olmaz öle şey düşünmez dedim hep aklımdan geri kovdum düşünceleri
yine bir gün karısının tel oldugu açık oldugu halde beni arayıp karısını sormayı bahne etti allahtan karısı yanımdaydı al kocan arıyo dedim ve eline tutuşturdum çalan teli karısıda şaşırdı açtı adamda birden afalladı öle hissettim..
karısı niye beni aramadın dedi adam aradım kapalıydı demiş kadın kendi kendine allah allah bu tel niye böle olduki açıkken kapalıymış dedi bende emin oldum adamın niyetinin kötü oldugunu ama yinede kondurmamk için kendi kendime yok yok dedim..
ama adam eşimin nöbetçi oldugu günleri bildiği için o zamnlar aramaya devam etti artık hiç açmadım tel... korkmayada başladım ne yapacagımıda bilemedim adam sabahın köründe gecenin yarısında bana çagrı atıp aramaya devam etti eşime söyleyemezdim onun eşinede ne yapacagım şaşırdım...
bir gün adam sabah 7.5 beni aradı açmadım tabi karısı geldi o gün öglen gibi bana erken uyandık bugünde uykumu alamadım dedim niye dedi kocan aradı dedim niye dedi sana ulaşmamış seni sordu tel götürüyüm deidm neyse ben tekrar ararım dedi dedim.. karısı böle bi bozuldu kalktı gitti.. kocasına ne dediyse artık kocası aradı ısrarla 10 sefer tel kapattım .. geri açtıgımda tekrar aramaya başladı açtım teli.. buyur abi dedim niye söyledin eşime seni aradıgımı dedim nasıl ya dedim niye söylemicem söylemem gerkmiyosa niye arıyon sen beni bir dedim olsun sen söyleme böyle şeyleri dedi şok oldum ya agzıma ne geldiyse saydım kapattım..
saatlerce aradı aynı anda karısınıda arıyordu söledimmi sölemedimmi diye kontrol ediyordu..
artık eşim işten gelmeye yakın aramasın diye tekrar açtım bir daha sakın arama beni bak kan çıkar dedim kimseye söylemedim diye hoşuma gittimi sandın karına sölemedim hamile hamile senin gibi şerefsizi terketmesin çocuklar ortada kalmasın diye dedim kocama sölemesim karnımdaki çocugumda diger oglumda babsı hapiste büyümesin diye beni bir kere daha ara valla gider derim dedim tmm dedi kapattı...
bir iki gün aramadı.. sonra tekrar çagrı atmaya başladı ne yapıcam bilemedim... hiç bu kadar çagresiz kalmadım..
bir iki hafta geçti sabrım tükendi tekrar açtım ne diyon sen hala ne yüzle arayıp duruyon dedim eşime ulaşmıyomda dedi sanki bişey yokmuş gibi.. ne oldu karın öldümü ulaşamdın mı bana bak ölsende karın da ölüyoda olsa ulaşamasanda arama benim kocam niye senin karını aramıyor dedim ne olursa olsun arama sil numaramı yoksa kötü olacak dedimm..
şükür aramaz oldu bende artık karısıyla görüşmeyi bıraktım meraba mereba yaptım... bu böle sürdü biraz oglunun dogum günü çaagırdı karısı eşimle gitmek zorunda kaldık evlerine gitmesek karısı niye gelmedin diyeek eşim niye gitmedik diyecek gittik.. adam yine yüz buldu sanırım.. şimdi yine konuşmaya çalışıyo dışarıda falan denk gelince karısı yanında oluyo cvp vermesen olmuyor versen olmuyor ne yapacamm beeeeennnnnnnnn

Son düzenleme:
gerçekten zor bir durum ama sanırım böyle adi bir adamı karısının bilmeye hakkı var ki şüpheleniyor zaten belli ki tabi korkularını da anlıyorum tel numaranı bir bahane bulup değiştirebilirsin aynı ortama girmemek için de bahane bulmalısın başka ne yapılabilir gerçekten bilemedim ama ben olsam eşime de karısına da en başından anlatırdım diye düşünüyorum

söylemek istedim sürekli dilimin ucuna geldi gitti ama söyleyemedim adam başka biri olsa zaten bir sn düşünmez söylerdim ama eşimin arkadaşı kaç yıllık evlerimizi bile bilerek karşılıklı tutmuşlardı biz göreve gidince eşlerimiz beraber kalırlar falan diye
karısına söyleyim kocasının ne oldugunu bilsin dedim. kadın hamile söylesem anında sinir krizi geçirir böyle şeyler karşısında çok etkilenecek biri ne bilim burda birisinin kocası biriyle konuşmuş karısı affetmiş o kadına demediğini bırakmadı mesela salak kadın niye affediyor benim kocam öle bişey yapsa öldürürüm onu da kendimide falan diyen biri ben bunu bile bile onda söyleyemedim...

peki ne yapmayı düşünüyorsun?? böyle devam etmemesi lazım sence başka bir çözüm bulabilecek misin?

söylemek istedim sürekli dilimin ucuna geldi gitti ama söyleyemedim adam başka biri olsa zaten bir sn düşünmez söylerdim ama eşimin arkadaşı kaç yıllık evlerimizi bile bilerek karşılıklı tutmuşlardı biz göreve gidince eşlerimiz beraber kalırlar falan diye
karısına söyleyim kocasının ne oldugunu bilsin dedim. kadın hamile söylesem anında sinir krizi geçirir böyle şeyler karşısında çok etkilenecek biri ne bilim burda birisinin kocası biriyle konuşmuş karısı affetmiş o kadına demediğini bırakmadı mesela salak kadın niye affediyor benim kocam öle bişey yapsa öldürürüm onu da kendimide falan diyen biri ben bunu bile bile onda söyleyemedim...

peki ne yapmayı düşünüyorsun?? böyle devam etmemesi lazım sence başka bir çözüm bulabilecek misin?

şuan bilmiyorum ne yapıcamı ama adam aramıyor artık korktugu için dışarda kapı önünde parkta şurda burda karşılaşınca bişey yokmuş gibi konuşyo sadece bende hemen o ortamdan çıkıyorum ama kafamı attıracak bir şey daha yaparsa eger kesin bişey yapıcam ama ne yapıcam bilmiyorum işte kocam duysa olacaklar ortada karısına sölesem kocama sölemesem karısı zaten yıkar ortalıgı kocamda buymuş olur dolasıylar birde lojmanda oturyoruz herkse birbirini tanır burda alır dedikodu başının gider küçük bir şehir zaten bütün askeriye duyar bilen bilmeyen laf söler burda büyürde olay büyür yine biz kötü oluruz eşimle istediği kadar anlaşışla karşılas bile gelir dengesizin biri bişey der eşime ne bilim bir yılımız kaldı burda şu adam bana bulaşmasada sonrada çeksek gitsek kurtulsak...

inşALLAH kurtulursun ne adi adamlar var ya karısı ile aralarında sorun var mı peki arkadaşın olduğu için anlatıyordur sana belki sorunlu bir evlilikleri mi var yani hani bişey değişeceğinden değil merakımdan soruyorum

şuan bilmiyorum ne yapıcamı ama adam aramıyor artık korktugu için dışarda kapı önünde parkta şurda burda karşılaşınca bişey yokmuş gibi konuşyo sadece bende hemen o ortamdan çıkıyorum ama kafamı attıracak bir şey daha yaparsa eger kesin bişey yapıcam ama ne yapıcam bilmiyorum işte kocam duysa olacaklar ortada karısına sölesem kocama sölemesem karısı zaten yıkar ortalıgı kocamda buymuş olur dolasıylar birde lojmanda oturyoruz herkse birbirini tanır burda alır dedikodu başının gider küçük bir şehir zaten bütün askeriye duyar bilen bilmeyen laf söler burda büyürde olay büyür yine biz kötü oluruz eşimle istediği kadar anlaşışla karşılas bile gelir dengesizin biri bişey der eşime ne bilim bir yılımız kaldı burda şu adam bana bulaşmasada sonrada çeksek gitsek kurtulsak...

Canım eşi ile konuşsana adamın kocam duymasın ama böyle böyle falan de o adamın numarasını engellesene telefonundan öyle bir özellik var artık

Böyle şeyleri okudukça eşime daha çok hak veriyorum. hayat prensibi aile haricinde kimseyle içli dışlı olmamak, gece oturmaları yapmamak, yatıya kalmamak, tatile gitmemek. selamü aleyküm aleyküm selam tek samimiyet bu bizde. Ablamlar, abimler gelir hafta sonları okey oynarız sabaha kadar, herkes gayet rahat hareket eder, tatile birlikte gideriz sorun çıkmaz. Ortam değişti eskisi gibi komşunun kızına bile yan gözle bakmamalar tükendi. Memlekette eşimin çocukluk arkadaşına gittik oturmaya, inanın yanımıza bile gelmedi erkekler, doğru olanda budur bence gerek yok. Bir ekmeği bölüşün ama aynı lokmayı dişlemeyiz...! eşinin iyiliği için bence de söyleme şimdilik ama bir daha ararsa söylersin. Bol bol dua et bu belayı Allah başından dertsiz göndersin inşallah...

Back
X