canım boyun kaç senin 6 günde 4 kilo fazla gibi ama maşallahKizlar mrb 2 yil önce evlendigimde 55 kiloydum sonra 70e kadar ciktim. Esimi 1 agustosda ailesine ugurladim 18ine kadar orda kalacak (uzakta ailesi).
O evde olmadigindan beri evde yemekte pismiyor. Dedim firsat bu firsat diyete baslayim esim gelene kadar:)
1 agustos 68 kiloydum bugün 64 kiloyum. Sagliksiz gibi aslinda ama tek yaptigim sey kilo aldircak hicbirsey yememek. Yediklerim mesala domates salatalik balik salata cacik gibi seyler. Tuz kullanmiyorum hic cacikta bile.
Her sabah kalktigimda tartilip kilomu yaziyorum kagida burayada yazmaya karar verdim motivasyonumu kaybetmemek icin:) beni takip edebilirseniz hatta katilirsaniz daha da sevinirim...
Slmlar
canım boyun kaç senin 6 günde 4 kilo fazla gibi ama maşallah
canım boyuna göre kilon epey az yani bu kiloda verdiğin su-kas olabilir dikkat etmelisin. spora ağırlık vermen gerek daha çok. Ölçüm yapıyor musuncanım boyun kaç senin 6 günde 4 kilo fazla gibi ama maşallah
canım boyuna göre kilon epey az yani bu kiloda verdiğin su-kas olabilir dikkat etmelisin. spora ağırlık vermen gerek daha çok. Ölçüm yapıyor musun
Vücudunu sıkılaştırman yetecektir bence yediklerine dikkat etmrk kalın kollarımıza pek etki etmiyor yavaş artırarak sıkı bi egzersiz programı uygula eminim değişim süper olacak tabii yediklerine yine dikkat etmeye devam şu ana kadar elde ettiğin güzel bir başarı egzersizle Nirvanaya ulaşabilirsinÖlcüm yapmiyorum canim. Valla kilom hicde az degil kollarim bacaklarim kalin, karnim var yan simitlerim var. Nasil az olabilirki
Vücudunu sıkılaştırman yetecektir bence yediklerine dikkat etmrk kalın kollarımıza pek etki etmiyor yavaş artırarak sıkı bi egzersiz programı uygula eminim değişim süper olacak tabii yediklerine yine dikkat etmeye devam şu ana kadar elde ettiğin güzel bir başarı egzersizle Nirvanaya ulaşabilirsinbende plates yapıyorum mesela
süper :) mekik squat programları da uygulayabilirsin canım evde. hem çok zaman almaz. yalnız birdenbire çok yapma hareket edemezsinCanim tavsiyen icin sagol bende bu sabah ise giderken ilk degil 3üncü durakta bindim tam 3,2 kilometre yürümüs oldum yarinda aynisini yapacam:)
ödem olabilir canım neler yapıyorsunKizlar bugün 64,3 kilo ciktim 300gr geri gelmis anlamadim azda yedim ama adet dönemim yaklasti ondan olabilir diye düsündüm ve diyetime devam ediyorum... 59u görsem 55ede düserim 5i görmem lazim ama ya. Bana cok güzel bi arti motivasyon olur
Ilk diyete başlayınca uzun süre de diyet yapmayan bir insansa o kadar verilebiliyor. Tabii bu kilonun çoğu sudan oluyor ama dört kilo çok iyi. Ben de kilo vermek istiyorumm.6 günde 4 kilo nasıl verdiniz oooovv bayağa çok gitmiş vallaha maşallah
İnşallah verirsiniz kararlı olunca veriliyorIlk diyete başlayınca uzun süre de diyet yapmayan bir insansa o kadar verilebiliyor. Tabii bu kilonun çoğu sudan oluyor ama dört kilo çok iyi. Ben de kilo vermek istiyorumm.
Inşallah. Iki sene önce 18 kilo verdim en son ama 25 geri aldım şuanİnşallah verirsiniz kararlı olunca veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?