Esime sürpriz: -15 kilo hedefim. 4ünü verdim bile

Sende katil bana canim sevinirim benimde bi 5 kilo fazlam kaldi busabah yine 62,8 kiloydum ama bugün reglde oldum sanirim onunda etkisiyle veremiyorum suan... sen neler yapiyorsun zayiflamak icin valla ben resmen ac kaliyorum

Sende katil bana canim sevinirim benimde bi 5 kilo fazlam kaldi busabah yine 62,8 kiloydum ama bugün reglde oldum sanirim onunda etkisiyle veremiyorum suan... sen neler yapiyorsun zayiflamak icin valla ben resmen ac kaliyorum

Ben de çok az yiyorum sabah bir parça peynir bir bardak çay çok az ekmek yarım domates yarım salatalık yiyorum öğlen genelde bir iki tane meyve yiyorum bol bol su içiyorum gün içinde akşam yemeğini de 5-6 kaşık sebze yemeği olarak yiyorum bir de tok tutması için ayran yapıyorum. Akşam 5-6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum. Sen neler yiyosun canım

Valla günlük menün baya güzel canim ben cok sagliksiz besleniyorum ya aksam 5te isten eve geliyorum ilk yemegimi ozaman yiyorum bugün tavuk yedim 250 gram birde biraz salatalik tursusu... genelde aksam 1 ögün ve cok az yiyorum.. sabah kahvaltiya vakit bulamiyorum isyerindede canim istemiyor

Ben de 4 gündür aynı kilodayım bugün sadece kahvaltı edip sonra yemek yemedim umarım bir değişme olur

Ben de 4 gündür aynı kilodayım bugün sadece kahvaltı edip sonra yemek yemedim umarım bir değişme olur

Ben busabah 62,3 kilo olmusum bi 500 gram daha gitmis... cok yavas gidiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…