Ben de senin gibiyim canım birbirimize destek olalım ben de az yiyorum iki haftadır iki haftam kaldı 53lü kiloları görmek istiyorum 1.5 kilo civarı verebildim iki haftada sadece. Şimdi 56.3 kiloyum 3 gündür kaldım bu kiloda. Hedefim 53 kilo olmak. 53 kiloyken giydiğim herşey yakışıyordu şimdi bütün kıyafetlerim dar geliyor hiçbir şey giyemez oldum.
Sende katil bana canim sevinirim benimde bi 5 kilo fazlam kaldi busabah yine 62,8 kiloydum ama bugün reglde oldum sanirim onunda etkisiyle veremiyorum suan... sen neler yapiyorsun zayiflamak icin valla ben resmen ac kaliyorum
Ben de çok az yiyorum sabah bir parça peynir bir bardak çay çok az ekmek yarım domates yarım salatalık yiyorum öğlen genelde bir iki tane meyve yiyorum bol bol su içiyorum gün içinde akşam yemeğini de 5-6 kaşık sebze yemeği olarak yiyorum bir de tok tutması için ayran yapıyorum. Akşam 5-6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum. Sen neler yiyosun canım
Ben de 4 gündür aynı kilodayım bugün sadece kahvaltı edip sonra yemek yemedim umarım bir değişme olurValla günlük menün baya güzel canim ben cok sagliksiz besleniyorum ya aksam 5te isten eve geliyorum ilk yemegimi ozaman yiyorum bugün tavuk yedim 250 gram birde biraz salatalik tursusu... genelde aksam 1 ögün ve cok az yiyorum.. sabah kahvaltiya vakit bulamiyorum isyerindede canim istemiyor
Ben de 4 gündür aynı kilodayım bugün sadece kahvaltı edip sonra yemek yemedim umarım bir değişme olur
Ben de bu sabah 55.9 çıktım önceki 4 güne göre 400 gram gitmiş. Akşam yemeği yemeğince gitti anca benimde çok yavaş gidiyor.Ben busabah 62,3 kilo olmusum bi 500 gram daha gitmis... cok yavas gidiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?