Tavrın net olursa dile getirmez. Bir kez bile tamam bugün de arayım ne olacak dersen yakanı kurtaramazsın.Evleneli henüz yeni oldu eşim de bende doğu kültüründen insanlarız eşimin ailesi ilçe de biz merkezde yaşıyoruz konu anlaşılsın diye söylüyorum , eşim bana bugün annemleri aradın mı diye bir soru yöneltti bende kendisine 2-3 gün önce konuştum dedim niye aramadın ki dedi ? Her gün mü aramam gerekiyor anlamadım dedim ? Sen annneni babanı her gün arıyor musun bana diyorsun dedim .
Beni biliyorsun 2-3 güne bir arayıp hal hatır soruyorum bu benim için yeterli sürekli sürekli ne konuşabilirim ki hem her gün aramamı mı istiyorsun dedim
Evet ne olacak ki sanki canım dedi
Bende bunu sen istiyorsun diye değil kendim istiyorsam yapmalıyım bu konuda tavrım net böyle şeylere beni zorlama olur mu dedim
Tamam canım dedi ama yüzü bozuldu şu an alınganlığı geçmiş durumda ama böyle bir konuda tavır yapması
Bir kere dile getirdi yine getirir gibi hissediyorum bu konuda net bir tavır daha başka nasıl çizebilirim ki ya
Kayınvalidem 78 yaşında 78 yaşında bir insanla her gün ne konuşulabilir yani ?
Güldürdünüz beni bayaTavrın net olursa dile getirmez. Bir kez bile tamam bugün de arayım ne olacak dersen yakanı kurtaramazsın.
Kedi eğitmek gibi düşün erkekleri, bizim kedi acıkınca mama kabına kafa atıyor. Ben de kıyamayıp 1-2 kez mama verdim. Sonra önünü alamadık çat çut kabı kıracaktı nerdeyse. Şimdi kafa attığında asla ve asla mama vermiyoruz. Bil bakalım ne oldu artık kafa atmıyor
he valla erkegin ailesi aile de kizinki degil mi?Siz de onu darlayın bir süre annemi babamı aradın mı , biliyorsun iki üç güne arayıp hal hatır sorman lazım diye.
O an hiç aklıma bu gelmedi ya doğru yanihe valla erkegin ailesi aile de kizinki degil mi?
Off şu doğulu erkolar kapatılsın:)
Hakikaten o yaştaki biriyle her gün ne konuşur daha önce hiç konuşmamış bir kadın?
Benimde böyle biri vardı anası beni arıyordu ‘ sen gelin olunca hiç aramazsın artık beni ‘ diyordu
(Teyze ben daha önce hiç senin yaşıtın biriyle konuşmadım ki ne bileyim )
Tamam arada hal hatır sorulur da her gün ya da 2-3 günde bir külfet. Sırf bir adamı sevdin diye onlara katlanmak.
Valla ben konu sahibi kadar açıklama yapıp çenemi yoramam hiç, aaa iyi hatırlattın sen benimkileri en son ne zaman aradın derim konu otomatik olarak kapanır zaten.he valla erkegin ailesi aile de kizinki degil mi?
Valla ben konu sahibi kadar açıklama yapıp çenemi yoramam hiç, aaa iyi hatırlattın sen benimkileri en son ne zaman aradın derim konu otomatik olarak kapanır zaten.
Ay vik vik ne konuşcaz sanki, hiç sevmem ben de sürekli aramayı ve konuşmayı. Size hak verdim. Sen bence tavrını hiç bozma, kendini de kötü hissetme. Manipülelere gelme, bende aynısını yapardım.Evleneli henüz yeni oldu eşim de bende doğu kültüründen insanlarız eşimin ailesi ilçe de biz merkezde yaşıyoruz konu anlaşılsın diye söylüyorum , eşim bana bugün annemleri aradın mı diye bir soru yöneltti bende kendisine 2-3 gün önce konuştum dedim niye aramadın ki dedi ? Her gün mü aramam gerekiyor anlamadım dedim ? Sen annneni babanı her gün arıyor musun bana diyorsun dedim .
Beni biliyorsun 2-3 güne bir arayıp hal hatır soruyorum bu benim için yeterli sürekli sürekli ne konuşabilirim ki hem her gün aramamı mı istiyorsun dedim
Bende bunu sen istiyorsun diye değil kendim istiyorsam yapmalıyım bu konuda tavrım net böyle şeylere beni zorlama olur mu dedim
Tamam canım dedi ama yüzü bozuldu şu an alınganlığı geçmiş durumda ama böyle bir konuda tavır yapması
Bir kere dile getirdi yine getirir gibi hissediyorum bu konuda net bir tavır daha başka nasıl çizebilirim ki ya
2-3 e de okeyim hani hatırları gönülleri kırılmasın da ben her gün falan arayacak bir tip değilim kimisi vardır her gün arar saatlerce sohbet eder ne zamanım var ne de böyle bir duruma enerjim var
Çenene kuvvet o zaman bacımHer şeyi açıklamaya bayılırım tek tek inci gibi dizerim ki karşımdaki insan bir şey diyecekse bile afallasınbü de yeni evli enerjisi baksın 2-3 yıla belki tek bir cümle kurarım yeter bilemiyorum skdjdjdjjd
Öyle cok konuşan tiplerden de kaçarlar, bunların derdi bizim gibi az konuşan kişilerle konuşmak.
Bir de sana buradaki üyeler, sen de eşini darla demişler ya, benimki ( ex ) annemle baya konuşuyordu daBenim öyle bi kozum da olmazdı.
Ben zaten başka meselelere de dayanamayıp bitirdim.
Umarım ilerdeki KV min böyle bir beklentisi olmaz.
Çenene kuvvet o zaman bacım
Ama bunca konuşmanın içinde eşinin aklında kalan tek şey hımmm anamı babamı aramamış, ne olurdu ki arasa canım.
Sen kendin ara ananı her gün de. Iyi yapıyorsun 3 güne bir aramakla. Senin üstünden anasına show yapacak işte. Ee peki o senin aileni arıyor mu her gün?Evleneli henüz yeni oldu eşim de bende doğu kültüründen insanlarız eşimin ailesi ilçe de biz merkezde yaşıyoruz konu anlaşılsın diye söylüyorum , eşim bana bugün annemleri aradın mı diye bir soru yöneltti bende kendisine 2-3 gün önce konuştum dedim niye aramadın ki dedi ? Her gün mü aramam gerekiyor anlamadım dedim ? Sen annneni babanı her gün arıyor musun bana diyorsun dedim .
O konuşur konuşmayı da sever her gün değilde 1 günde bir konuşur babamla severler birbirlerini , ama o öyle diye ben her gün neden arıyorum yaSen kendin ara ananı her gün de. Iyi yapıyorsun 3 güne bir aramakla. Senin üstünden anasına show yapacak işte. Ee peki o senin aileni arıyor mu her gün?