Eşime tokat attım :(

'' hatta soruyolar dedi senin istiyor bir duj daha verecek 50 dolar diolar dedi''

Espri güzelmiş :76:

Ben erkek olsam kıskanç kadından hiç hazetmezdim tahminen..
Kendine olan güvensizliği yüzünden bana baskı yapıyor diye düşünürdüm.
Bence kendinize güvenin , eşiniz kadar sizde ilgi çekici , güzel , bakımlı vs. vs. olmasaydınız sizinle evlenir miydi?
Bırakın kendinize ve eşinize eziyet etmeyi , bırakın o ruslar kıskansın sizi ..

Son düzenleme:
Çok çocukça davranmışsınız
Neyseki eşiniz anlayışlıymış da uzatmamış
Birbirinizin değerini bilin, seviliyosunuz üzmeyin yıpratmayın birbirinizi

Erkek kadına tokat atarsa erkek suçludur,
Kadın erkeğe tokat atarsa yine erkek suçludur..!
Charles BUKOWSKİ

hahahha cok guzel soylemıs valla:9: bu sozu tuttum.kadına hıc tokat atılır mı acızlıktır bu .kadın erkege tokat atıyorsa eger,kesın bırsey yapmısdır durduk yere atmaz kadın:9:
neyse konu sahıbının durumu hakkında yorum yapmak gerekırse ; gercekten cok fazla bunaltmssnz esınızı gunde 10-12defa aranır mı ? yetıskın bır bayansınız ustelık .ben bıle kız oldugum halde sevgılım ,zıpprt nerdesın napıyorsun kımlesın tarzında sureklı aradıgında resmn bogulacak gıbı oluyorum .bunun adı kesınlıkle kıskanclık degıl,bunun adını ben ozguven eksıklıgı olarak nıtelendırıyorum .yapmayın lutfen bole seyler ,kendınızden herzman emın olarak gorunun ,kıskanclıktan olsenızde yansıtmayın ozguvenızı yuksek tutun .hem rus olsa ne olur yaa hersye negatıf yanından bakmayalım .ruslar eet guzeldr ama les gıbı de kokarlar yanı hıh :60:

adamın aklına zorla karpuz kabuğu düşürmüşsün resmen.. hayırlısı

Ben de rus asıllıyım (babam rus annem trakyalı), sanmayın ki her gördüğümüz adamla sevişiyoruz, veya sanmayın ki her gören adam güzeliz diye bize yavşıyor. Bunlar genelde medyanın çarpıtması ve türk kadınlarının abartması maalesef.
Eşiniz de valla iyi dayanmış, benim eşim beni günde 3 kere arasa sinirlenirim sürekli denetler gibi ne o öyle?

şuan eşime çok kızgın oldugum için başlığı görür görmez ellerine sağlık dedim vallaaa...

Anlattıklarınızın şaka kısmı bana hiç garip gelmedi..Benim eşim bana sürekli böyle şaka yapar..Nerde kaldın diye ararım manitalar bırakmadı der:)) ukraynaya bedava tatilçıktı yoldayım der:)) bende güler geçerim ama sizin şaka sınırız başka tabi..Bence eşininizin hemen gönlünü alın...Kendinizi onun yerine koyup empati yapın.. gereksiz kıskançlıklar yapmayın..Bu evliliğinizi yıpratmaktan başka bir işe yaramaz...

iyi yapmışsın canımm ellerin dert görmesin hakediyolar bazen, biraz beyni sallanıp yerine gelsin öle şaka mı olurmuş töbe töbe

esin gibi adam bulsam aninda evlenirim, erkek arkadasima degil vurmak boyle bi kiskanclik yapsam gunde 10 kere arasam bitirir iliskiyi.

eşimi günde 1 defa ararım. sıkılmaması için. flört döneminde de böyleydi, şimdi de böyle. bir yere giderken sormam nereye gidiyosun diye. nasıl olsa o söyleyecek. çünkü bunlar üstüne düştükçe daha çok kaçıyor, kadınlar gibi değiller. biz ilgi gördükçe üstümüze düşüldükçe memnun oluyoruz. kıskanmıyor muyum. elbette kıskanıyorum. hayranı çok. hele geçmişte. ama şu an bende. önemli olan da

konunun tatlıya bağlanmasına çok sevindim. umarım sende biraz ders almışsındır.

öncelikle eğer boşanmayı gerçekten düşünmüyorsan asla asla ağzına bu kelimeyi alma. çünkü uğursuzluk getirir.

eşini günde sadece 1 kere ara. eşine güven.

aldatan adam asla söylemez bunu bil...

mutlulukla kal....

siz esinize güvenmiyor musunuz?
adam iyice bunalmis yazik
gereksiz kiskancliklar
biraz rahat olmayi deneyin
ve esinize güvenin bu güvenide hissetsin

Son düzenleme:
evliliği gereksiz kıskançlıklar mahveder. kıskanç bir eşim var, güvenilmediğimi hissetmek bazen evliliğimi bitirmem için sebep gibi geliyor bana. eşinize de bunu yaşatmayın. eşim de bana şakalar yapar, kim arıyor derim manitam der, nerdesin derim kuman bırakmadı, geliyorum der, geçeriz. gereksiz kıskançlık inanın insanı her şeyden soğutuyor.

adamın aklına şüpheyi düşürüyorlar sonrada kıskançsın saplantılısın yok cnm haketmiş valla

erkege siddete hayir :9:

isin sakasi bir yana.. ofkenizi kontrol edin.. ne kadinliga ne nezakate sigar.. tartismak ayri, seslerin yukselmesi bile uygun degilken, birde adama tokat atmissiniz.. hakliysanizda meselnizde, haksiz durumuna dusmussunuz..

Back
X