• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim'e Vasiyetim

Eşim 2.eşi alsa o mezarda ters döner gırtlağına çökerdim..
İstemem öyle yanımda 2.eşi gitsin başka yerde gömülsün..
Mezarlıkta kimin yanında yatacağımızı zaten seçemiyoruz ki. Eşinizin 2. karısının yanında yatmak mı daha rahatsız edici yoksa bir seri katilin veya teröristin mi? Tartışılır :kahve:

Hiç de bunu oturup düşünmem. Yaşamı düşünmek daha güzel değil mi?
Aile mezarlığı diyorum ama yaa

Şimdi bu dayının diğer tarafta 2 eşi birden mi olacak :rolleyes: alın size kıskançlık konusu :ıslık:

Anneannem de tutturdu memlekete gömün beni diye. Buradan 10 saatlik yol. Anneanne yapma etme kim gelecek orada başına dua okuyacak diyoruz yok anlamıyor. O da toprak bu da toprak. Ne farkediyor anlamıyorum.
Huri mevzusuna girmiyorum bile :KK55:

Arkadaşlar eşiniz siz ve eğer evlenecekse tekrar ikinci eşi hepiniz öldükten sonra bir şey yapamayacaksınız yani bu kıskançlık niye ben anlamadım? Gönül ister tekrar evlenmesinler ama eşi öldükten sonra evlenmeyen erkeklerin sayısı çok az....
Ha işte ozaman direk babamın yanına şutlasın beni..

İnsanlar ölüleri gömmeyi hayvanlardan öğrenmişler. Amaç ekosisteme tekrar katılmak. İnsan başına ne geleceğini bilemiyorum. Nasıl ölecegimizi bile bilmiyoruz. Bunları düşünmek çok yersiz bence.

hala gömsün diyorsun. ölümü düşüneceğine yaşamı düşün. seni seven koca bırak da senden kalana kendi karar versin.
Yaşam kadar ölümüde düşünsem olmazmı? Ki bence hepimiz düşünmeliyiz..
Tamam beni seven koca bırakcam, sağol

Bana hic garip gelmedi senin bu dedigin. Bende esime dedim, eger genc ölürsem, ailemle konus gömülecegim yeri dedim. Ama Türkiyeye götürmesinler dedim. Kizimin yeri yurdu belli oldugu bi yasta ölürsem eger, o karar versin. Esime bisey diyemem, evlenir tekrardan hayat kurar ki bence olmasi gerekende bu zaten. O yüzden ailem veya kizim karar versin.

arada mezarını zıyaret ettıgı soylenılır ölmüşlerin ama bunu duymuştum.
mesela ölunce rakı getırın falan dıyenler var arada gıdıp rakı verır onun cocukları akrabaları falan o hesap bu da. arada mezarına geldıgınde yan komşuları kim eski karısı yenı karısı.
iki kadın bırbırıne denk de gelır kıskanırlar da hep hehehe çekişmelı olur olaylar.
benım oyle bır talebım olmazdı sanırım bu konuyu düşünmedım ama mezar parası gerektıgını ve her mezarlıkta yer olmadıgını biliyorum.

Ben de sigara,çakmak,nescafe,misafir şekeri,lokum çok çok götürdüm.

Allah iyiliginizi versin..Guldurdunuz beni ;) Dusunmeyin bunlari.. Hayat bu kime neyi nasil getirecegi hic belli olmaz..Allah gecinden versin ama belki esiniz sizden once vefat etti ne bileyim dunya hali belki ikiniz ayni anda vefat ettiniz.. Allah askina takilmayin anin tadini cikarin..
Allah hayirli saglikli uzun omurler versin size...;)

bedenin nerede oldugu cok onemli degil bence asıl olan ruh cunku ama iki esin arasında gomulmeyi istemekde garip geldi acıkcası illa yanyana olmak zorundalarmı aynı mezarlıkta farklı yerlere gomulsunler nede olsa hepimiz aynı yere gidicez

Ağzını hayra aç :sinirli:

Ben olsam ben de istemem, kocayı geçtim benim annem babam gelecek mezarıma.Niye başka bir kadınla aynı yerde yatayım ki..
benim işlevim olmasa da annem müsade etmez zaten.mevzu adamın evlenip evlenmemesi değil ama Bu durumda Hoş birşey değil bence
Ya zaten normalde böyle bir şeyi pek cesaret eden olmaz, ailelerin kabristanı ziyaret edeceği açısından...
Ama dayısı neden böyle bişi istemiş anlayamadım...
Benim babannem babam 5 yaşındayken ölmüş...
Sonra dedem evlenmiş...
Sonra dedem de öldü, ilk eşinin yanına değil üstüne gömüldü...
Şimdi üvey babannem ben öldüğümden beni de oraya gömün diyor :D :D
Babamda diyor ki ben bunu kendi anneme yapamam diyor :D

Kıskançlıkmı ki bu ya ? :) valla düşnünce bana gurur yapıyorum gibi geliyor, ne alaka aile mezarliğinda başka kadınla yatcama gider tontiş babama sarılır yatarım daha mantıklı..normalde ben değil o kıskançtır oysaki:confused:
Ne bilim kıskançlık işte bana göre :KK48:
Sonrası da önemli tabiiii :KK53:

Back
X