eşime yalan söylediğini öğrendim ortak olmamaliyim bu yalana

fosforumsu

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
144
16
318
35
Yalanin küçüğü büyüğü olmaz derler. Eşime ufak bir yalan söylendiğini öğrendim sevdiği bir arkadaşi tarafindan. Arkadaşı bu yalani söylediğinde fazla samimi degillermis sonra samimiyet ilerledi ve lafindan geri de donememis. Şimdi ben bunu öğrendim eşime söylesem ara bozuyor gibi olmak istemem.o kiside cesaret edemiyor aaralari bozulacak diye boyle de canim kocamin çok ilgi aalani olmasada kandirildigini öğrendim.off ne yapsam ki
Not : o arkadaş i yalan soylemek amacli soylememis cikivermis ağzından eşinin anlattigina göre. . Ne yapsam kizlarrr

hayat memat meselesimi???
oyle birsey oldugunu sanmiyorum ama icinizi dinleyin esiniz bilse size soylemesini isterdiniz degilmi? obur tarafta arabozan gibi bir konuma dusmekte var ama bence arkadasla oturup konusun itiraf etsin ikinizde rahat edin:44::44:

Esinize itiraf edemiyorsa size de soylemeseymis keske.
Sizi de yalanina ortak etmis boylece.
İlerde esiniz ogrenirse sizin bilipte soylememenize daha cok kizar

yalanın ne olduğuna bağlı canım söylediğine göre çok büyük bi şey ki arası bozulacak diyorsun
eğer yalan söyleyen kişinin eşine karşı başka yaptığı kötü bi şey yoksa söyleme derim

Banada hanimi söyledi aslinda.sanki esimin kulagina gitmesini istemiş olabilir mi ki?hayat memat meselesi değil ama gereksiz de bir yalan aslinda soylenmesi icin bir sebep yokken soylenmis. Zaten arkadasi çok kivraniyormus ama soyleyemiyormus.

Çok komik bir yalan bence ama bi kaç senedir n konusu gectikce yalan öyle kalmış anlayacağın. Esim.durust bir insan samimi m olarak.o yüzden bozulur aralari zoruna goder yani.uff bana neden soyledilerse ne saçma.

evet olabilir valla arkadasinizi tanimadigim icin birsey diyemeyecegim...
konuyu bilemedigim icin yorum yapmak biraz yersiz olur soyle diyim;
eger aralari bozulacaksa ve kotu amacli bir yalansa soyle
ama pembe yalansa bosver arada kacar agzimizdan :) kolay gelsin...

"kocam kocana şu yalanı söylemiş" diyerek ne yapmaya çalışmış ki bence sizin hemen gidip eşinize söylemenizi istemiş yoksa size neden "kocam yalancı" diye duyursunki bir eş.. çok gereksiz olmuş söylemesi.. kocasına "arkadaşına doğruyu söyle" diye baskı yapsaydı anlardım ama böylesi garip, kocasına mı garezi var anlamadım.. çok önemli bir durum da değilmiş bir de.. eşinizle arkadaşı arasında.. eşiniz aptal yerine konmuyorsa bu yalan yüzünden zarar görmüyorsa tabi.. yalan söyleyen arkadaşı da eşine kızacak, eşiniz arkadaşından olacak, o eşle sizin aranızda bozulacak.. pembe yalan için gereğinden fazla dramatik olur..

Çok komik bir yalan bence ama bi kaç senedir n konusu gectikce yalan öyle kalmış anlayacağın. Esim.durust bir insan samimi m olarak.o yüzden bozulur aralari zoruna goder yani.uff bana neden soyledilerse ne saçma.

komikse o kadarda önemsenecek bi yalan değil bence boşuna eşinin kafasını da karıştırma derim canım sen de kafanı fazla takma derim

ben esimle paylasirdim.soylemeniz sizi kotu bi duruma dusurcegi icin ben once tembihlerdim.bilmiyomus gibi davranmasi icin.sonra aynen soylediklerini aktarirdim.asla saklamam.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilk önce. Bir kaç gun bekleyeceğim eğer soylemezlerse ben söyleyeceğim. Çünkü eşim benim.en yakin arkadaşmdir

Bir yillarca uzatmasaymis, iki gelip sana anlatmasaymis karisi. Ben soylerim esime gizlemem kesinlikle kandirilmasina goz yummam istedigi kadar kucuk bisey olsun.

Bir gun yalani acikladiginda senin esinin de haberi vardi diyebilirler ayrica. Zor durumda kalabilirsin

Ya öyle büyük bir yalan değil. Bir.muhabbet arasinsa oturduklari ev için kendi evimiz aldık falan demiş.halbuki kiraymis.bir insan neden böyle bişey deme gereği duyar onuda bilmiyorum.

kendince öyle deme gereği duymuş bence çok insani bir durum.. bu yalanı eşiniz öğrense de bence gülüp geçmeli.. eşinizle ilgili değil kendiyle ilgili bir durum zaten.. çok kırılacak bir durum değil bana göre..

Ya sorun şurda zaten.benim eşim hic biaeyi maddiyatla bagdastirmaz.zoruna giden maddi bir konuda boyle birsey soylemesidir.ne bileyim bencede cok insani bir durum zaten cok vicdan yapıyormuş kendisi bemde duydugumda asla tepki vermedim normal karşıladım. Yinede kendisi soylesin

Ya öyle büyük bir yalan değil. Bir.muhabbet arasinsa oturduklari ev için kendi evimiz aldık falan demiş.halbuki kiraymis.bir insan neden böyle bişey deme gereği duyar onuda bilmiyorum.

bence de çok saçma bir yalanmış eşinizin buna kızacağını sanmıyorum bence siz eşiyle olan konuşmanızı anlatın

Böyle birseyi bile bize soruyorsun ya
Eger söylenmesi gereken birseyse ve bunu esin baskasından duydugu zaman sinirlenecegi ,üzülecegi birseyse hic vakit kaybetmeden söylemelisin .
Hani bu adam senin esin yani onun hakkındaki birseyi ondan saklamaya senin hakkın yok arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…