- Konu Sahibi fosforumsu
-
Ya öyle büyük bir yalan değil. Bir.muhabbet arasinsa oturduklari ev için kendi evimiz aldık falan demiş.halbuki kiraymis.bir insan neden böyle bişey deme gereği duyar onuda bilmiyorum.
Burayı simdi okudum,,bence bunu dert ettiginize ve dert eden arkadasına sasırdım.
Komik bir sırmıs
Ama yok ya bu kadar dert ettiginize gore derin bir sırmıs
Ben buna sır demedim ki. Çok basit bir yalan bile demek istemediğim bişey aslinda.
Madem o kadar basit birsey peki niye bu kadar takıldınız ki
Yalanin küçüğü büyüğü olmaz derler. Eşime ufak bir yalan söylendiğini öğrendim sevdiği bir arkadaşi tarafindan. Arkadaşı bu yalani söylediğinde fazla samimi degillermis sonra samimiyet ilerledi ve lafindan geri de donememis. Şimdi ben bunu öğrendim eşime söylesem ara bozuyor gibi olmak istemem.o kiside cesaret edemiyor aaralari bozulacak diye boyle de canim kocamin çok ilgi aalani olmasada kandirildigini öğrendim.off ne yapsam ki
Not : o arkadaş i yalan soylemek amacli soylememis cikivermis ağzından eşinin anlattigina göre. . Ne yapsam kizlarrr
Takildigim şey.esime soylenecek kadar önemi olan bişeymit yoksa hicc takilmayacak kadr basit birseymo bunu çözmek ee kk ve bdv neden var ki birbirimize yardimci olmayacaksak ?
Esinize itiraf edemiyorsa size de soylemeseymis keske.
Sizi de yalanina ortak etmis boylece.
İlerde esiniz ogrenirse sizin bilipte soylememenize daha cok kizar
Yalanin küçüğü büyüğü olmaz derler. Eşime ufak bir yalan söylendiğini öğrendim sevdiği bir arkadaşi tarafindan. Arkadaşı bu yalani söylediğinde fazla samimi degillermis sonra samimiyet ilerledi ve lafindan geri de donememis. Şimdi ben bunu öğrendim eşime söylesem ara bozuyor gibi olmak istemem.o kiside cesaret edemiyor aaralari bozulacak diye boyle de canim kocamin çok ilgi aalani olmasada kandirildigini öğrendim.off ne yapsam ki
Not : o arkadaş i yalan soylemek amacli soylememis cikivermis ağzından eşinin anlattigina göre. . Ne yapsam kizlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?