herkese merhaba çok büyük bir derdim var bana yardımcı olun 2 bçk yıllık evliyim eşimle severek evlendik ve eşimle hiç kavga etmezdik bir gün maalesef ki ona çok büyük bir kelime sarf ettim herkesin içerisinde arkadaşlarımız da vardı şerefsizlik yapma diye bir cümle sarf ettim bu hatamı fark ettim arkadaşlarından ve kendinden özür diledim affetti sanıyordum fakat her seferinde onun ilgisizliği benim haliyle ilgisiz olduğu için başkalarına olan ilgisini gördüğüm de ki kıskançlıklarımı hep hata olarak gördü ve her seferinde hata bile yapmasam tetikte bekledi fakat hiç bu kadar detaylıca konuşamadık onunla ama ona göre çok uyardım çok söyledim sana dedi aslında söylediği kızdığı şeyleri açıkça söylemedi üstünkörü ya da para mevzusu çok alışveriş yapmam vs yapmasamda 10 tlye aldığım şeyi bile bunları hep hata gördü şimdi ise en son ben onu kıskandığım için benden boşanmak istiyor bu son noktaydı dedi onunla karşılıklı 2 medeni insan gibi konuştuk ailelerimizde biliyor ama o ben soğudum seni sevmiyorum diyor ama ben onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum geçen hafta iyiydik bu hafta olan oldu sizce ne yapmalıyım nolur yardım edin hatamı anladım kendisinden ve ailesinden özür de diledim ailesi de boşanmamızı istemiyorlar sizce ne yapmalıyım ikna edemiyor kimse