Eşime yapılan sinema teklifi.

miacaba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
37
102
3
43
Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.

Kafayı mı yediniz oğlum? Böyle bir şeyin bahsi bile açılamaz, bi de seni çağırmadı diyor. Bacım sen diyemedin mi ama geleceğim diye? Gidip “bundan sonra bana söylersin müsaitsem sana eşlik ederim, kocam boş vakitlerinde benimle olur ancak” diyemediniz mi?

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Daha neler duyucaz acaba 😲 çok saçma aşırı saçma. Sizi tamam deme noktasına nasıl getirdiler acaba

Oha 😂😂
Ben de kendimi geniş sanırdım bugünlerde muhafazakar ve kıskanç bir insan olduğumu anladım Kk sayesinde 😂😂
E tamam gidelim karım da merak ediyormuş, o da gelecek diyebilir. Sinemaya gitmekse giderler işte.
İlla yalnız olacaklarsa ne saçma.
Ben gidemiyorsam gidemez o kadar

Hadi kadın aklını kaybedip böyle bir teklif sundu, eşin nasıl olur da bunu değerlendirmeye alabilir?? Üstelik bir de gitmeyi düşünüyor. Konuyu sana açmadan reddetmesi ya da ailecek gitmeyi teklif etmesi gerekiyordu. Adama da mantıklı gelmiş ki gelip bir de surat yapıyor diye sana anlatıyor. Tam kafa göz yarmalık konu.

Ay yok asla izin verme o ney öyle. Ben olsam ortalık karışmıştı nasıl gitmek istiyor. Düşünmesi bile sinir bozucu 😒

Back
X