- 30 Aralık 2009
- 23.786
- 95.346
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok fena manipüle edilmişsin arkadaşım. Ben burda eşinde de iyi niyet görmem açıkçası. Daha önce şüpheleneceğin bişeyler olmuş muyduYa işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
Evet hata yapmışsınMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Evet çok fena manipüle edilmişsin arkadaşım. Ben burda eşinde de iyi niyet görmem açıkçası. Daha önce şüpheleneceğin bişeyler olmuş muyduYa işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
tam olarak bunu düşündüm.Oha
Ben de kendimi geniş sanırdım bugünlerde muhafazakar ve kıskanç bir insan olduğumu anladım Kk sayesinde
E tamam gidelim karım da merak ediyormuş, o da gelecek diyebilir. Sinemaya gitmekse giderler işte.
İlla yalnız olacaklarsa ne saçma.
Ben gidemiyorsam gidemez o kadar
Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.Benim kocanın kellesi gitmişti şimdi nasıl bu kadar sakin karşılayabiliyorsunuz? Yok ya ben mağaramda mutluyum
Hadi o teklif etmedi de eşin salak mı , Karım da gelecek diyemedi !Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Sen gitsen ok der mi?Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Seni silkeleyip kendine getirmek lazım. Aloooo karanlık dehlize gidip seni de yanında istemiyor iyi misin?Ya işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
Hayır olmadı ama bu teklifi çok sert geldi hiç beklemiyordum.Evet çok fena manipüle edilmişsin arkadaşım. Ben burda eşinde de iyi niyet görmem açıkçası. Daha önce şüpheleneceğin bişeyler olmuş muydu
Modern olacam ya güya işte.Seni silkeleyip kendine getirmek lazım. Aloooo karanlık dehlize gidip seni de yanında istemiyor iyi misin?
Ay ne münasebet?!.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.
İnsan iş arkadaşıyla ancak kendi cinsi ya da toplu bir etkinlik varsa sinemaya gidebilir, öbür türlüsü oha falan oldum yani.Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Gİdecekleri salonu ve saati biliyor musunuz?Modern olacam ya güya işte.
Bekarsa gidebilir evliyse ve karşı cins ise GİDEMEZSanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.