Eşime yapılan sinema teklifi.

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Evet hata yapmışsın

Oha 😂😂
Ben de kendimi geniş sanırdım bugünlerde muhafazakar ve kıskanç bir insan olduğumu anladım Kk sayesinde 😂😂
E tamam gidelim karım da merak ediyormuş, o da gelecek diyebilir. Sinemaya gitmekse giderler işte.
İlla yalnız olacaklarsa ne saçma.
Ben gidemiyorsam gidemez o kadar
tam olarak bunu düşündüm.
karımda merak ediyor hep beraber gideriz diyecek. neymiş karşıı taraf seni çağırmadı demiş yuhh
elalemin karısının küsmesini düşünüyor ama kendi karısının ne düşündüğünü düşünmüyor. ince fikirli bir bey yersen

Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Hadi o teklif etmedi de eşin salak mı , Karım da gelecek diyemedi !

Ay şaka bu di mi hahshsaha arkadaşı yoksa bu sizin sorununuz değil?? ve hiç masum biri gibi gelmedi. Eşin de dünden gitmeye meraklıymış. Siz nasıl izin verdiniz gitmesine ona da şaşırdım valla

En nefret ettiğim insan tipi eğer arkadaş istiyorsa sizi de çağırsın sizinle arkadaş olsun. Sinemaya kocam bensiz bi kadınla gitse hatta bu teklifi bana getirse sana demedi bana dedi diye kocamın da hakkından gelirim. Surat niye yapıyor kocanız yüz vermiş olamaz mı ? ne hakla surat yapıyor bunu bi sorgulayın

Back
X