Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

miacaba

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
55
117
8
43
Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.

yani kadın istemediği için birşey olmamış.
kocanızın gayet niyeti varmış.
affedermisiniz bilmem de affederseniz oturup dua edin bari kadınlar kocamı reddetsinde beni aldatamasın diye.
Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.

Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Eşin sinema teklifini alınca “bu kadın bana hasta fırsattan istifade edeyim” diye düşünmüş ama duvara toslamış.

Yalnız bunları eşin mi anlattı? Kadının evine gitmek istedim reddedince kavga ettim mi dedi? Erkekler böyle anlatmaz çünkü. Kadın üstüme atladı, ben istemedim kavga çıkardı falan diye anlatır. Kadın mı anlattı yoksa uyduruyor musunuz?

Kadından yüz bulamayınca kürkçü dükkanına dönmüş işte. Gerçi kadından yüz bulup bulamadığı da muamma. Aralarında zaten bir şey varmış belli ki. Olmasa kadın da niye sinemaya gitsin kocanızla? O kavga başka bir sebepten olmuştur. Kocanız yalan söylüyor belli ki.

Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kafasına yeni dank ettiğine göre bir de kalın kafalı. Hem gözü dışarda hem kalın kafalı. Bu kadarına kafası yetmiyorsa zaten ayrılın diyeceğim de siz de maşallah genişlikte dünya markası olmuşsunuz 🧿

Bu konu gerçek mi ya? İlk konuyu da hatırlıyorum. Bütün bu konuşmalar olaylar geçerken siz de izliyor musunuz sahiden? :KK57: :KK57: iş yerindeki kadın eşinize trip atıyor ilgi istiyor, sinemaya gidiyorlar , evde daha rahat konuşalım falan diyor. Ama sadece arkadaşlar, seni aldatmadı hıhı tabi canım

Back
X