• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime yaranamıyorum

4,5 yıllık evliyim. 2. kızım 6 aylık olmak üzere.Ücretsiz izindeyim.Az önce eşim çocuklarla ilgili küçümseyerek "Napıyorsun ki, bişey mi yapıyorsun ki..." dedi."Al o hiçbişeyle sen ilgilen." dediğimdeyse sadece laf kalabalığı.Sürekli evde çocuklarlayım, 6 ayda 6 sefam olmamıştır.İşim gücüm çocuklar.Gelişimleri de gayet güzel.Bebeği zayıf buluyor, bakmıyorsun diyor, doktora gidiyoruz, doktor övgüler yağdırıyor.Çıkışta bana özür borçlusun dediğimde cevap:"Daha da şişman olamlı,hem bakamamışsın işte, üşütmüş biraz." Eşime yaranamıyorum.Sesi kulaklarımda çınlayıp duruyor. "Napıyosun ki..." 2 çocuğu olan bir kadının hiçbişey yapmaması mümkün mü?Delirticek bu adam beni...

benimki 4 yaşına girdi. ben sağlık sorunu için yine raporluyum. eve 6 senedir temizlikçi almadım. para harcamam. amaaaa yine de çocuk doğduğundan beri diplomalı hizmetçisiyim.hem çalışıyorum hem evin işi. sanırım başta hata yaptık. baştan yayıp fedakarlık yapmayacaktık:(

Aşağıdaki hikayeyi uygula belki işe yarar :1:

"Adam akşam iş çıkışı eve geldiğinde evin bahçesinin karmakarışık olduğunu görmüş....

3 çocuk da bahçede çamurlar içinde oynuyormuş. Boş yemek kutuları ve içecekler etrafa saçılmış. Karısının arabası garaj kapısının önünde, bir kapısı açık ve yamuk halde parkeder durumdaymış. Evin içine girdiğinde durum daha vahim şekle dönüşmüş. Girişteki halının bir kenarı kıvrılmış, havaya kalkmış ve abajur sehpanın üzerine devrilmiş. Salondaki televizyonun sesi sonuna kadar açık halde çizgi film kanalındaymış, televizyonun üzerine bırakılan yarısı içilmiş meyve suyu ha döküldü ha dökülecek vaziyetteymiş. Oturma odasında yerler oyuncaklar ve çocuk elbiseleriyle kaplıymış. Mutfağa girdiğinde lavabonun sabah kahvaltısı bulaşıklarıyla dolu olduğunu görmüş. Ayrıca kırılmış bir bardağın parçaları masanın altında duruyormuş. Üst rafa yöneldiğinde merdivenlerdeki elbiseleri fark etmiş.

Telaşla karısının başına kötü birşey gelmiş olabileceğini ya da hastalandığını düşünerek hızla koşmaya başlamış. Misafir odasına girdiğinde karısını uzanmış halde kitap okurken bulmuş.

Karısı kocasını görünce okuduğu kitaptan başını kaldırmış, hafifçe gülümsemiş ve gününün nasıl geçtiğini sormuş.

Adam cevaplamış:

- Her zaman ki gibi! Ardından şaşkınlıkla sormuş:

- Ne oldu bugün böyle?'

Karısı tekrar gülümseyerek :

- Sen her gün eve geldiğinde bütün gün ne yaptın ki demez miydin ?
- Evet .
- Güzel . Bugün her gün yaptıklarımı yapmadım..."

güzelmiş,sevdim bu yöntemi.....

Back
X