Esimi affedemiyorum

saplanti

Bu da geçer arkadaş
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
233
32
323
Muğla
Esimle yaklasik 8 aydir evliyiz. Ailem once onaylamamisti ama onlari zor bela ikna ettim. Nisanlandiktan sonra bana karsi cok kaba ve kirici davranmaya basladi. Bense bu durumu kimseye acamadim bile. Duzelir ve eski haline doner diye sesimi cikarmadim. Ve evlendik. Evlendigim gece anladim ama artik gecti. Korkuyordum, bana yardimci olacagina, olmayinca bi daha seni yapmayacagim dedi ve aklima sadece babam geldi ve icin iicn agladim. Elimden bir sey gelmiyordu, kendim ettim kendim buldum. Devam eden gunlerde her gun kizacak, azarlayacak, baskalarinin yaninda kusuk dusurecek seyler yapmaya devam etti. Bir kez tepki gosterdim ve bana ailesinin yaninda gecinemiyorsan kapi orda diye laf soyledi. Cikacaktim babasi tuttu, kaldim ve babasinin konusmasiyla yanima geldi. Cok defa kavgalarimizda yakamdan tutup beni sarsarak bagirip cagirdi. Yegenimi kopege benzetti, abime durust mu sanki diye durduk yere laf arasinda laf etti, ablamlari evden kovmaktan beter etti. Surekli ulan, lan diye hitap edip, aldigi bir yiyecegi yemeyi reddettigimde essek gibi yiyeceksin dedi, dedi, dedi.. Bu sekilde daha uzayacak liste halinde surekli psikolojik siddet uyguluyordu ve sadece birlikte olacagi zaman barisiyorduk, surekli kustuk. Bir defasinda da eski sevgilisinin tirnagi bile olamayacagimi soyledi.Vantilatoru bile bana kapat demeden eline gecirdigi yastigi firlatip kirarak kapatmisti da neymis ben dusunmeli ve kapatmaliymisim. Bozulan bir yiyecek varsa o bozulsun ben sana o zaman gosteririm, kafanda kirarim vs. En sonunda daha fazla dayanamadim ve birakip gittim. Geldi tekrar ve yalvardi yakardi, affet beni, yaptiklarimdan soylediklerimden cok pismanim diye. Babam affet kizim siz severek evlendiniz, ben degisecegine inaniyorum dedi. Degisecegine de soz verdi. Ve ben geri dondum. Ve sozunde duracagina inanmiyordum ama o durdu. Gercekten de degisti. Ama ben bir turlu icimden atamiyorum yasadiklarimi. Onu affedemiyorum. Ailesi bana karsi cok iyiydi ama onlardan da nefret ediyorum. Yuzlerini bile gormnek istemiyorum. Barismak icin geldiginde herseyi soyledim, o da biliyordu tum yaptiklarini. Simdi bana karsi cok iyi ama icim bir turlu kaynamiyor. Sevmiyor muyum artik diye dusunuyorum, bilmiyorum onu da. Bu icimdeki sey her ne ise gitsin bitsin istiyorum ama olmuyor. Ne kendisini ne de ailesini gormek istemiyorum. Bu durum gecici midir ya da nasil gecer

zamanla gecebilir ama eşinin bu zaman zarfında bozulmaması lazım

yaşadıkların çok kötü ve kırıcı..severek evlenmişiniz belkide ona hala kızgın
,kırgın olduğun için böyle düşünüyosun bir süre bekle gerekirse bir psikolaktan yardım al derim.Eğer halen bu durum devam ediyosa o zaman evliliğini tekrar gözden geçir derim.Ne olursa olsun hiç kimse için üzülmeye değmez

Back
X