Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu affetmek istiyorum ama affedemiyorum.. varmı içimde yitip gidenleri geri getiricek bi formul... VARMI İÇİMDEKİ ÇIĞLIĞI SUSTURUCAK Bİ SÖZ...
Canim evet esin cok büyük bir aptallik yapmis, ama sanirim cogu erkekte var böyle sacma sapan hareketler,
dedigim gibi ayriligin acisiyla sacmalamis,
sen zaten kirginligini ister istemez belli ediyorsun, mesafeli ve soguk duruyorsun,
oda bunun farkinda,
cektir tabiiki, hatasini iyice anlasin,
ama suan bu konuyla daha fazla meskul olma,
insallah zamanla unutacaksin
Allah daha büyük dert vermesin
cogu erkekte yok be canım.. erkek olarak kime sorduysam o nasıl erkekmiş diyor... böyle delikanlımı olur diyorlar.. onların ne dediği bi yana ben yakıstıramıyorum ona.. konduramıyorum ama yaptıgı aklıma geldikçe cıldırıyorum.. yeterince zor bi hayattan cıktım zaten evlendim bide üstüne bu.. bundadaa böyle olmamalıydı heleki en başında evliliğin en güzel günlerinde olmamalıydı.. tamam olmuş artık diyorum ama dilim söylüyor içimi susturamıyorum![]()
olmadı kızlar.. toparlamayı beceremedik.. benim öfkem gecmedi eşim bunu anlamadı af diledi ben affedemiyorum dedim oda bianda umut kesti.. sonuç... AYRILIYORUZ... SON SAHNELERDE İNSANLARIN YÜZÜNE İYİ BAKIN ASLINDA OLDUKLARI KİŞİ ÇIKAR KARSINIZA DERLER YA.. SAYDIGI SÖYLEDİGİ KELİMELERİ CÜMLELERİ DUYSANIZ....!!!! İNANAMADIM... BUNUN ADI NE. KADER Mİ??
merhaba kızlar3 gündür geçmeyen bi öfkeye sahibim. daha önce de konu acmıstım ordada bahsetmiştim daha yeni evliyim.. hersey yolunda gidiyordu.. ancak cuma aşkamı öyle bişey ögrendimki öfkem boyumu aştı.. eşim onunla evlenmeden önce görüştügüm kişiye mesaj yazmıs faceten. bundan 2 ay önce biz nişanlıydık ve ayrılmıstık bi tartısma yuzunden. ona benimle ilgili iyi kötü ne ögrenebilitim diye msj atmış (ama o cvp vermemiş) ve ben bunu tesadüfen 2 ay sonra ögrendim.. ne yazdın dedim seni sordum dedi. acaba senle ilgili ne söyler diye yazdım dedi. kızlar 3 gundur ayrı uyuyorum ondan bana dokunmasına bile izin vermiyorum. ne yapıcamı bilmiyorum. bi yanım ara o kişiyi ne yazdı tamamen ögren diyor bi yanım olmaz diyor kızlar bişey söyleyin nolursunuz.....
tek sorun gerçekten bumu ? yada sadece bu başka sorunların üstüne gelen son damla mı ? evlilik ve aile danışmanıyım sana yardımcı olmak isterim
henüz cok yeni evlisiniz bunun icin bosanilmaz,
bu merak insani mahveder oda merak etmis belkide ayrilign verdigi seyle size karsi kendini sogutmak icin böyle bir yolu denedi..
ama siz evliyken yapilmis birsey degil ki,sonucta her insanin en ufakta olsa aklina böyle seyler gelebilir..
affedememe nedenleriniz baska seyler gibi yani tabiki hos birsey degil ne bekliyordu ne ici sordu onu bilmiyorum
ama o zaman icin bakilirsa ayrilign verdigi psikolojiyle yapilacak bir seydir..
birincisi kırgınsın anlıyorum ama çok kesin karar vermeden önce öfkenin durulmasını beklemelisin sevgili arkadaşım boşanmanın toplum içinde ki zorluğu inan şu yaşadıklarından daha çetin olacak çok şeyle mücadele etmek zorunda kalacaksın ama sana demiyorum ki istemediğin mutsuz olduğun bir evliliği sürdür sadece emin olmadan öfkeyle karar verme erkekler çocuk gibiler çabuk şüpheye düşer çabuk kandırılır zaafları ve egoları yüksek varlıklardır az veya çok her erkeğin hamurunda vardır bu diğer sorunlarını tam olarak bilemiyorum ama sırf bu sebepten ayrılık kararı almamalısın evet eşin evlenmeden önce büyük haksızlık yapmış sana kızgın olman gayet normal diğer şahsı aramayı asla düşünme bu sadece eşin değil senide küçük düşürür eşini seviyorsan öfkeni yen ve ona ve evliliğinize şans ver ama sevgi bitmişse herşey bitmiş demektir