Eşimi affedemiyorum

zannedersem ondada bitti.. bittiki bu dereceye tasındı ... söyledikleri yaptıklarınıda aştı........!!! tam içinden cıkılmaz bi hal aldık
ortada öfke varsa sözler zehir gibidir mantıklı cümleler kurulmaz ve aklı selim düşünülemez bence ikinizin de düşünmeye ve durulmaya ihtiyacınız var çok çabuk alınan kararlar iki tarafa da zarar verir evliliğinizle ilgili yardım alın derim boşanmak iki taraf içinde yıpratıcı bir süreçtir sadece kişileri değil aileleri de yıpratır asıl soru sen boşamış bir kadın olarak hayata devam etmeye hazırmısın ?

ortada öfke varsa sözler zehir gibidir mantıklı cümleler kurulmaz ve aklı selim düşünülemez bence ikinizin de düşünmeye ve durulmaya ihtiyacınız var çok çabuk alınan kararlar iki tarafa da zarar verir evliliğinizle ilgili yardım alın derim boşanmak iki taraf içinde yıpratıcı bir süreçtir sadece kişileri değil aileleri de yıpratır asıl soru sen boşamış bir kadın olarak hayata devam etmeye hazırmısın ?

en kötüsüde bu ya.. konuyu basından okumadınız sanırım bu benim ikinci evliliğim.. eşimin ilk ama benim ikinci.. en acı tarafıda bu. ben böyle hayal etmemiştim böyle olmamalıydı....

anlatamadım heralde... bu bosanma sebebim değildi öfkeliydim kızgındım ama öfkem gecmedi oda umudu kesince kendinden gecti neler söyledigini bi bilseniz... inanamamdım ben böyle biriylemi evlendim diye...

canim yok ben orasini anlamadim kusura bakma,sen yasadigini bilirsen dogru karari en iyi kendin verirsin

Allah hayirlisini versin senin icn kimse bosanmak icin evlenmiyor ama bu noktaya geldiyse emimin hakli nedenlerin vardir

canim yok ben orasini anlamadim kusura bakma,sen yasadigini bilirsen dogru karari en iyi kendin verirsin

Allah hayirlisini versin senin icn kimse bosanmak icin evlenmiyor ama bu noktaya geldiyse emimin hakli nedenlerin vardir

onu affetdebilmek için tek bi neden ararken.... affetmemek için binlerce neden cıktı karsıma... :( :(

içinde neler büyütmüş megersem.... duyduklarıma inanamadım. ben onun karısıyım ama o evliliğimiz için cektigi krediyi bile senin yüzünden borca girdimleri bile gündeme getirdi... bu ne ya... bu nasıl bi kader...!!

eşimle 2-3 aylık evliyken tartışmıştık ve o da bana madem ayrılmak istiyorsun neden evlendinde o kadar düğün dernek yaptırdın bana masrafa soktun beni onca borca soktun demişti :)))) ve biz şuan 6 yıllık evli 2 çocuk sahibiyiz oluyor yani canım muhteşem değil hayatlar herşeyi bu kadar büyütme lütfen gözünde bana bunu dedi ya inanmıyorum dicek birşey yok... konuna en başından beri yorum yaparken büyütmemen için uğraştım hep sen ne zannediyorsun gerçekten anlamıyorum bu evlilikler hep pespembe gidiyor kimse kavga etmiyor can acıtan laflar söylenmiyormu??? hep çiçek böcek getirip ayaklarına kapanıp durmuyor kocalar böyle ay kocam böyle bir erkektir diyen kadınlarada inanma bu devirde kadınlar o kadar kötüki maalesef kendi hayal dünyasındaki erkeği sanki kocaıymış gibi anlatıp çevresine hava atmayı sever bizim kör cahil kadınlarımızda ağzı açık bunları dinleyip akşam kocalarının başlarının etini yerler ayşenin kocası böyle böyle yapıyormuş baaak sen böyle değilsin ahhh ahh tüm akşam uzaaar gider bu muhabbet hatta haftalar sürer akla geldikçe örnekler devam eder falan....

tabiki sana erkekler kocalar hep kötü demiyorum ama kötü sözlerde söyleniyor tartışınca bizde söylüyoruz onlarda söylüyorlar yani oluyor böyle şeyler hayatta acısıda var tatlısıda evliliğin....

sen bana burda kocanın eve bakmadığını çalışmadığını,seni sürekli dövdüğünü,alkolik olduğunu söyleseydin çekilcek çile değil bırak bu adamı hayatını mahvetme derdim ama şimdi kusura bakmada bu konuyu uzatarak haklı olduğun konuda haksız oldun ve bu ayrılık olursa şayet en çok senin hayatını etkilicek maalesef bunu daha önceki msjımdada belirtmiştim umarım yaşamazsın:((((
dua et bol bol bu saatten sonra nacizane sana tavsiyem bu...

en kötüsüde bu ya.. konuyu basından okumadınız sanırım bu benim ikinci evliliğim.. eşimin ilk ama benim ikinci.. en acı tarafıda bu. ben böyle hayal etmemiştim böyle olmamalıydı....
sen bütün kırgınlıklarını ikinci evliliğine taşımışsan bu eşine çok büyük bir haksızlık olur ondan hata yapmamasınımı bekliyorsun? rüya bir evlilik yoktur her evlilikte can sıkıcak durumlar yaşanır ikinci evliliğini konu etmedim çünkü konumuzla alakalı değil sen eşinle bir milada başlamışsın ama geçmişinle alakalı seni üzüyorsa ve her tartışmada bunu ön plana atıyorsa demek ki bunu hazmedememiş demektir yapılacak şey zorlamamak hayatta değer verdiklerimiz var ama en değerlisi kendimiziz

Olayı eski sevgilinin ''Evlendiğin adam bu mu?'' sözlerini dikkate almadan değerlendirmeni tavsiye ederim canım.
Bu cümle kasten size zarar vermek için sarfedilmiş olabilir.
Beşer şaşarız. Yanlışını kabul eden kişinin üzerine gitmemek lazım.
Sanırım eşinin yaptığından çok, eski sevgiline küçük düşmenin stresi içindesin.

sen bütün kırgınlıklarını ikinci evliliğine taşımışsan bu eşine çok büyük bir haksızlık olur ondan hata yapmamasınımı bekliyorsun? rüya bir evlilik yoktur her evlilikte can sıkıcak durumlar yaşanır ikinci evliliğini konu etmedim çünkü konumuzla alakalı değil sen eşinle bir milada başlamışsın ama geçmişinle alakalı seni üzüyorsa ve her tartışmada bunu ön plana atıyorsa demek ki bunu hazmedememiş demektir yapılacak şey zorlamamak hayatta değer verdiklerimiz var ama en değerlisi kendimiziz

ben bu evliliğimde hersey cok baska olacak die inanmıs büyük hayaller kurmustum.. hiç aklıma gelmezdi şuan eşimle bu dereceye gelecegimiz... haklısın hiç bişey tozpembe değil ben hayatta bunu en iyi bilenlerdenim.. ama en inandıgın insanın azından öfkeylede olsa bu tarz seyler duymak insanı yaralıyor.. konusuyor söylüyoorrrrrrrrr sonrada dilin kemigi yoktur kızgınlıkla söyledim diyor.. bu ne şimdi.. ben ondan daha kızgınım öfkeliyim ama onun yaptıgını bi defa olsun yapmadım... ozaman bendemi sorun var. bendemi söylemeliyimm.. susmakmı benim hatam.. kıızgınken susmakmı?

Son düzenleme:
canım senı cok ıyı anlayan bırı olrak yazıyorum benımde basımdan senın yasadıgın seyler gectı kı ben yazsam senınkıler benımkının yanında hıcbırsey gıbı kalır.fakat herkesın acısı farklı tabıkııı ıkıncı evlılıkler hep farklı beklenır ama bız kadınlar bazen herseyı okadar tozpembe beklerızkı en kucuk sarsıntıda hersey yerle bır oldu zannederız dunyamız kararır.esının yaptıgı normalın dısında bı davranıs saygısızlık cok ayıp evet bunu kabul edıyorum kırılmakta cokta haklısın ama ozur dıleyen bırının uzerıne fazla gıttıgımızde haksız konuma bızler dusuyoruz ve olaylar cıkılmaz bır hal alıyor tamam haklıyız ve bunu bıldıgımız ıcın susmuyoruz hooop haklı konumundan cıkıp haksız tarfa dusuyoruz.
benım nacızne tavsıyem sana ustune gıtme kendını gerı cektıkce dahada sogur yıpratırsınız bırbırınızı bunu evlılıgınızın dısında yapmıs ve bır erkek olarak emın ol oda bu durumdan utanc duyuyordur bu sebepten bosanmak cozum degıl ya sonrası ? bızlerın yazdıklarını gec tek basına kaldıgında bende hata yaptımmı demeye baslayacaksın okadar zor durumda olan kadınlar varkı hepımız bılıoruz neler cekıyorlar kımı cocukları ıcın kımı ekonomık problemlerden kımı dayak kumar vs.oyuzden bunlarda yoksa kı yenı evlısın esınınde boyle bırı oldugunu dusunmuyorum ALLAH BOYLELERINI KIMSENIN BASINA VERMESIN..
Bukadar yenıyken daha cok guzel seyler yasayackken boyle uzulmeyın tamam bı sure sessız kal hıc tepkılı davranma zamanla sende unutmasanda toparlanacaksın güven eksıklıgını ortaya koyma canım benım..toparlayacaksınız bak gör
ALLAH YUZUNU HEP GULDURSUN İNŞ COK IYI OLDUGUNU DUZELDIGINIZI OKURUZ.AİLE KURMAK BI YUVA SAHIBI OLMAK COK ZOR AMA YIKMAK 5 DK IYI DUSUN ARKADASIM..

Esin hatasini anliyor bence ama senin gönlünü almak icin pek ugras sarfetmiyor, cogu erkek gibi,
"tamam yaptim affet uzatma" mantiginda,
canim simdi bosanalim ayrilalim lafini hic etme, gec odana otur, yatakodasina git laptopun var sanirim, onuda el gec ayri bir odaya, isiklarida kapat,
bir süre uzak dur, yani pek konusma, cünkü kizginlikla cok büyük laflar ediyor,
ohooo sen beni kizginken duysan dünyaya geldigine pisman olursun :))) o derece sivri dilliyimdir maaalesef

eminim oda bir iki saate kalmaz pismanligini anliyacaktir, yada 1-2 güne,
anladigim kadariyla demis zaten kizginlikla dedim diye,
sen bence biraz durul, bekle, affet dedigi zaman, affedemiyorum deme,
zamana ihtiyacim var de

yazdıklarınıza üzüldüm açıkçası. çok ayıp etmiş, eşinizde yaşının olgunluğu yok bence...
2. evliliğiniz olduğu için daha iyi ölçüp tartmışsınızdır. birçok yönden çok eksisi varsa, evlenmezdiniz heralde. şu an olumsuzluklara çok dalmışsınızdır, sadece onları değil, bir bütün olarak değerlendirin. kavgada söylenenlere tamamen bağlamayın işi. eski arkadaşınıza mesaj yazması çoook yanlıştı ancak o anki durumunda, çaresizlik içinde yapmış olabilir(kriz anlarında pek mantıklı davranamadığı ortada maalesef )

evliliğinize bir şans vermek istiyorsanız mutlaka bir uzmandan yardım alın. o zamana kadar da geçmişi geleceği karıştırmayın. birbirinizi daha fazla yıpratmamış olursunuz... kendi başınıza çözmeye çalışırsanız; halletmeniz çok zor olacak, hep aklınıza gelecektir. sonuçta huzursuz bir evliliğiniz olur.

en iyisi, biraz sakinleşmeniz, düşünmeniz...
eğer eşiniz boşanmaya dünden razı ise, sizin de durup düzeltmek için uğraşmanız boşuna olur. hakkınızda hayırlısı olur umarım.

biz nişanlıydık ve ayrılmıstık yani kızgınlıklarda biter ya öle bi durum yaşadık oda zaten bitmişti bende ondan sordum seni ee neticede bi senrlik bi ilişkin vardı onunla ne dicek diye seni sordum dedi. detaylı söylemiyor ne yazdıgını. ama ben hazmedemiyorum bunu. tamam bitmişti ama yine barıstık ve evlendik neden söylemedin dedim böle bişey nasıl söylenir diyor nasıl yaptıgını hala aklım almıyor . öyle kızgınımki ona... tarif edemem.. affedemiyorum. napıcamıda bilmiyorummm

canım kusura bakma yanlışda anlama beni ama eşin gerçekten çok genişmiş insan bikere o kişiye uyuz olduğu için bile sormaz uyuz olması gerekir yani ztn..ne cesaret yani diğer arkadaşların dediği gibi birbirinizi bi yaşayın nişanlısın evlisin önemli olan o değil birliktesin seninle konuşmak varken ne gerek vardı bööle bişeye sende kız tepkini göstermişin zaten ama fazlada abartma bu sefer niye ne vardıki bu kadar abarttı dicek karşına alıp düşüncelerini açık açık anlatıp konuşursanız daha iyi olur bnece bu şekilde içinden çıkamazsınız..

Takip etmiyordum uzun zamandır. Boşanma kararınıza gerçekten üzüldüm senin adına. Ama şunu söylemek istiyorum. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Anladığım kadaryla kızgınlıklarla hayatınıza yön veriyosunuz.

1. evliliğnizin bitmesinin sebebini yazmadınız. yine bir kızgınlık sonucu olabilir mi?
Nişanlılık döneminizide yine bir kızgınlıkla bitirmişsiniz.
Şuan ki evliliğinizde bitme aşamasında.

Evlenmeden önce yapılmış bir hata boşanma sebebi olmamalı bence. Tabi bu hatanın yol açtığı sonrasında yaşanan kötü gelişmeler var. Kendinize bir zaman ayırıp hava değişikliği yapın, veya biraz ayrı kalmanızı tavsiye ederim. Çünkü şuan sağlıklı düşünemiyosunuz. Sinirlerinizle hareket etmemelisiniz..

Olmadı kızlar.. Yeni dedim herseye ragmen son bi şans vereyim dedim. Affettim... Ama olmadı beceremedik. Eşim her defasında azından cıkanlara mani olamadı. Gururumu onurumu yerle bir etti. Evime anneme gidicem dedim defalarca git gelme dedi... ve bende gittim.. şuan annemin evindeyim.... Mutlu sonu yazmayı isterdim ama maalesef olmadı....!!1

Son düzenleme:
merhaba kızlar :( 3 gündür geçmeyen bi öfkeye sahibim. daha önce de konu acmıstım ordada bahsetmiştim daha yeni evliyim.. hersey yolunda gidiyordu.. ancak cuma aşkamı öyle bişey ögrendimki öfkem boyumu aştı.. eşim onunla evlenmeden önce görüştügüm kişiye mesaj yazmıs faceten. bundan 2 ay önce biz nişanlıydık ve ayrılmıstık bi tartısma yuzunden. ona benimle ilgili iyi kötü ne ögrenebilitim diye msj atmış (ama o cvp vermemiş) ve ben bunu tesadüfen 2 ay sonra ögrendim.. ne yazdın dedim seni sordum dedi. acaba senle ilgili ne söyler diye yazdım dedi. kızlar 3 gundur ayrı uyuyorum ondan bana dokunmasına bile izin vermiyorum. ne yapıcamı bilmiyorum. bi yanım ara o kişiyi ne yazdı tamamen ögren diyor bi yanım olmaz diyor kızlar bişey söyleyin nolursunuz.....

seninle ilgili soruları eski sevgilisine mi sormuş, arkadaşmısınız da , ne yazarsa yazsın msj atması ilginç geldi, gözünüzü dört açın derim

Olmadı kızlar.. Yeni dedim herseye ragmen son bi şans vereyim dedim. Affettim... Ama olmadı beceremedik. Eşim her defasında azından cıkanlara mani olamadı. Gururumu onurumu yerle bir etti. Evime anneme gidicem dedim defalarca git gelme dedi... ve bende gittim.. şuan annemin evindeyim.... Mutlu sonu yazmayı isterdim ama maalesef olmadı....!!1

Canim cok üzüldüm,
ama esin belliki cenesini pek tutamayan bir insan,
agzina geleni söylüyor, ve kafasina eseni hemen yapan bir tip belliki,
düsünmeden hareket ediyor, düsünmeden konusuyor, ve böyle davranisli birislye gecinmesi cok zor,
umarim yakinda senin yanina gelip barismak ister,
sende sartlarini siralarsin, degismen lazim, cok kriici konusuyorsun diye,
eminimki sinirinden sayip sövüyor

Canim cok üzüldüm,
ama esin belliki cenesini pek tutamayan bir insan,
agzina geleni söylüyor, ve kafasina eseni hemen yapan bir tip belliki,
düsünmeden hareket ediyor, düsünmeden konusuyor, ve böyle davranisli birislye gecinmesi cok zor,
umarim yakinda senin yanina gelip barismak ister,
sende sartlarini siralarsin, degismen lazim, cok kriici konusuyorsun diye,
eminimki sinirinden sayip sövüyor

Allaha buyuk konusmam. Ama artık o altından olsada o yaptıkları son rADdeydi... bitirdi herseyi. en son benim gidecegim gün bana bidaha düşün gitme demek yerin e MASA ÖRTÜSÜNÜN PEŞİNE DÜŞMÜŞ ONU NEDEN ALDIN BEN SANA AİT OLANLARI AL DEMEMİŞMİYDİM dedi. o son noktaydıı. daha olmaz. yerle bir oldu hersey..

Back
X