eşimi affetim pişman mıyım değilim

Adınıza çok uzuldum gercekten .. Kabullenmıssınz bide örnek olsun diye yazmışsınız ..

UMARIM kimse örnek almaz. bana kötü davranıp baskasına sehvetle dokunan adamla benim bir daha işim olmaz .

NOKTA !

14 yıllık evliyim 10 yılımda eşimin hal ve hareketleri değişmeye başladı.birşeyler olduğunu sezinlemiştim ama çıkmasını bekliyordum yani hiç ortaya çıkarma ihtiyacı duymadım çıkarsa çok üzüleceğimi biliyordum.birgün telefonum bozuldu diye benim telefonumu istedi.bende verdim ama çokta aramız iyi değildi soğuktu bna karşı nebiliyim ilgisizdi.telefonum 2 gün sonra geri geldi bende baktım ama birşeyler çıkıcağınıda biliyordum biryandan okuyorum biryandan ağlıyorum elim ayağım tutmadı.benim tek desteğim ailesinin bu duruma ona karşı cephe almasıydı.kızın numarasınıda aldım aradım seviyeli bir şekilde abla gibi nasihat ettim biz evlenicez diyo başka birşey demiyo.kızla konuştum diye eşim sölemediğini bırakmadı bana hafta sonu evde durmazdı sürekli yeni kıyafetler marka takıntısı başladı bile bile lades gibi birşey demiştim ama hiç bir zaman üzgün halimi göstermedim ona ağladıysam ondan gizli ağladım yani beni herşeye rağmen güçlü görsün diye elimden geleni yaptım.hafta sonu bir çay bahçesine oturup onun işden eve gelmesini bekledim yani ondan sonra eve girersembelki biiraz kıskanır diye yine hiç bir gelişme yok adamda artık kendi haline bıraktım iki yabancı insan olduk evde 3 ,4 ay böle sürdü sonra yavaş yavaş beni kıskanmalar başladı ailesi çok tepkiliydi belki destekleselerdi şuan ayrılmış olabilirdik ama kimseden destek alamadı eski haline geri döndü 1 çocuğumuz oldu şuan 4 yıldır herşey yolunada hafta sonu bizimle telefonu ortada duruyo yani şuan böle bir mesaj görsem dahi umrumda bile olmaz 2.ci bir şans yok çalışıyorum kendimi çok rahat geçindirebilirim bununda farkında ama beni mutlu eden pişmanlığı ve bazen yaptıklarına dalga geçip gülüyo ben affetim ama asla unutmadım amcası çok konuştu her erkeğin böle dönemleri oluyo diye çok umursamamıştım ama doğruymuş şuan ipler bende

şimdi adınıza sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım ama ,su kırmızı cumlelere bakıncada cok

sevındırıcı gıbı degıl hani :/ "ailesinden cok tepkı gordu,tepkı gormeseydı belkı de ayrılmıs olurduk "demıssınız

sızınde dedıgınız gıbı,adam sızı cok sevdıgınden cok pısman oldugundan donmemıs kı size ,

adam aılenın tepkısı yuzunden sızı tercıh etmıs . çok sevdıgı nısanlısından eşınden annesı dedı

dıye ayrılan erkekler var ,sızın eşinizde bunlardan bırı gıbı kusura bakmayın lutfen .

2.si "calısıyorum ona muhtac degılım "demıssınız ama ,haftasonu sızınle oldugunu belırtecek

kadar da bı muhtaclık sezdım kızmayın bana n'olur :(

3. "bu konuyu örnek olsun yuva kolay kurulmuyor hemen pes etmeyın" dıye actıgını belırtmıssın ama ,

bence hıc de ornek bı konu degıl .bızım turk kadınımızın cogu zaten boyle .aldatılırlar

"ayrılıpda eşimi o dıger yellozamı yar edeyım "der bosanmaz her tur cefaya boyun eger .

buna ben de dahılım .evlı degılım ama sevgılım benı ılk aldattıgında affettım .ılk baslarda

ıpler elımde ıdı hersey cok guzel gıdıyordu ,ama sonra yıne aldatıldım .aklım basıma geldı ama

simdi evli olayım 3 cocuklu olayım aldatılırsam anında bosanırım .cok da buyuk konusuyorum !

bence hıc de ornek bı konu olmamıs .neyse sız mutluysanız dıyecek bırsey yok allah tekrarını yasatmaz

ınsallah .

Son düzenleme:
ama siz herşeye aynı tepkiyi veriyosunuz düşüncelerimizi yazınca yargılıyosun diyosunuz
bense sadece o anda ne düşünüpte tepkisiz kaldığınızı merak ettiğim bazı sorularımı hiç yanıtlamadınız ben de o yüzden tepki gösteriyorum kusura bakmayın ama ya sizinle aynı fikirde olanlara yanıt yazıyosunuz yada alındığınız şeylere yorum yapıyosunuz ciddi olarak merak ettiğimiz konulara cevap vermediniz
örneğin neden seçim yapmasını istemediniz öğrendiğiniz anda gibisinden birşey sormuştum ikinci yada üçüncü sayfada yani daha konunun başlarında cevap filan yazmadınız bense gerçekten nedenini merak ettiğim için sormuştum sizi kötü duruma düşürmek gibi bi niyetim yok ki
sadece inandığım düşünceyi savunuyorum herkes gibi ama bence siz olayları tam ayrıntısıyla anlatmadığınız için eksik kalıyo parçalar sorunca da alıngan bi tavır sergiliyosunuz

evet çoğu şeyi anlatmadım şunu söyliyimki ben kendimle oturup çok tartıştım önce çevremde bilen birkaç kişinin yorumunu dinledim sonrada kendimi .şimdi zor tarafı bana bukadar bağlıyken bir anda değişmesi çocukluk arkadaşları bile kızıda erkeğide öylebirşey yapmaz bizim görüşümüz bu işiniçinde başka bir iş var dedi biraz izle dedi beklemem bu yüzden ben öğrendikten sonra pişmanlığınıda gördüm defalarca söyledim yine söylüyorum benim ailemden korktuğum ona muhtaç olduğum falan yok çalışıyorum çocukta yoktu sevgim harici beklememde başka ne amaç olabilirdi.yada zaten benim yakalamam onlar tanıştıktan çok yıllar sonra olmadı ayrıca eşim benim yanımda olduğu halde kız kocan benim yanımda diye defalarca mesaj attı yani bir bataklığa saplandı ama çıkamadı öyle söyliyim sonrada kızın tehditleri vs vs yani sonuçta koz benim elimdeydi istediğim an boşayabilirdim ama 1 şans vermem bana ne kaybettirir diye düşündüm baktım yine birşeyler sezinledim ileride keşke affetsemiydim dememek için şans verdim.önce şunu söyliyim kız çok çirkefti yani eğer cinsel anlamda birşey yaşasaydı yada yaşadı peşini bırakmazdı çünkü eşim hala aynı numarayı kullanıyor bende tabi.yani yaptığınız yorumlar yok ondan çıktı sana değdi lütfen bilmeden yorumlar yapmayın ben beni örnek alın diye yazmadım.inanın o dönemler adam kendinde değildi resmen kör olmuştu affetmem için yapmadığı şey kalmadı ben aynı şekilde asla affetsin diye bukadar çaba sarfetmezdim.şuan herşey yolunda keşke affetmeseydim dedğimi hiç birşey yaşamadım şu ana kadar umarım yanılan sizler olursunuz.

evet çoğu şeyi anlatmadım şunu söyliyimki ben kendimle oturup çok tartıştım önce çevremde bilen birkaç kişinin yorumunu dinledim sonrada kendimi .şimdi zor tarafı bana bukadar bağlıyken bir anda değişmesi çocukluk arkadaşları bile kızıda erkeğide öylebirşey yapmaz bizim görüşümüz bu işiniçinde başka bir iş var dedi biraz izle dedi beklemem bu yüzden ben öğrendikten sonra pişmanlığınıda gördüm defalarca söyledim yine söylüyorum benim ailemden korktuğum ona muhtaç olduğum falan yok çalışıyorum çocukta yoktu sevgim harici beklememde başka ne amaç olabilirdi.yada zaten benim yakalamam onlar tanıştıktan çok yıllar sonra olmadı ayrıca eşim benim yanımda olduğu halde kız kocan benim yanımda diye defalarca mesaj attı yani bir bataklığa saplandı ama çıkamadı öyle söyliyim sonrada kızın tehditleri vs vs yani sonuçta koz benim elimdeydi istediğim an boşayabilirdim ama 1 şans vermem bana ne kaybettirir diye düşündüm baktım yine birşeyler sezinledim ileride keşke affetsemiydim dememek için şans verdim.önce şunu söyliyim kız çok çirkefti yani eğer cinsel anlamda birşey yaşasaydı yada yaşadı peşini bırakmazdı çünkü eşim hala aynı numarayı kullanıyor bende tabi.yani yaptığınız yorumlar yok ondan çıktı sana değdi lütfen bilmeden yorumlar yapmayın ben beni örnek alın diye yazmadım.inanın o dönemler adam kendinde değildi resmen kör olmuştu affetmem için yapmadığı şey kalmadı ben aynı şekilde asla affetsin diye bukadar çaba sarfetmezdim.şuan herşey yolunda keşke affetmeseydim dedğimi hiç birşey yaşamadım şu ana kadar umarım yanılan sizler olursunuz.

can-ı gönülden diliyorum ki yanılan biz kk hanımları olalım.gerçekten affettiysen neden bu konuyu açıp kafanın karışmasına neden oldun,neden:26:

şimdi bunu yazarken beni arıyor bi taraftan da bişey istiyomusun marketten diye bilse bunu paylaştığımı.bence 1 şans verilmeli die düşünüyorum ne biliyim mücadele etmeli biz bu evliliğe kolay başarmadık ayrılmak 5 dk iş 14 yıllık mazimiz var acı tatlı

Olmayana ergi yöntemi doğru cevabı bulmak için gerçekten çok geçerli bir yöntem, tavsiye ederim.
Burada soru şu: Siz aynılarını yapsanız, eşiniz ne yapardı?

Bir de, "kızın numarasınıda aldım aradım seviyeli bir şekilde abla gibi nasihat ettim biz evlenicez diyo başka birşey demiyo." demişsiniz ya. Neden seviyeli bir şekilde? Seri katil soğukkanlılığına neden sahipsiniz? Gerek var mıydı?

İlginç.

can-ı gönülden diliyorum ki yanılan biz kk hanımları olalım.gerçekten affettiysen neden bu konuyu açıp kafanın karışmasına neden oldun,neden:26:

konuyu kafam karışık olduğu için açmadım bu sitede yeniyim sadece paylaşmak istedim herşey yolunda

Olmayana ergi yöntemi doğru cevabı bulmak için gerçekten çok geçerli bir yöntem, tavsiye ederim.
Burada soru şu: Siz aynılarını yapsanız, eşiniz ne yapardı?

Bir de, "kızın numarasınıda aldım aradım seviyeli bir şekilde abla gibi nasihat ettim biz evlenicez diyo başka birşey demiyo." demişsiniz ya. Neden seviyeli bir şekilde? Seri katil soğukkanlılığına neden sahipsiniz? Gerek var mıydı?

İlginç.

o çirkef diye bende çirkefleşmedim.

Ya zaten ar damarı çatlamış evli adam ve adamın evli olduğunu bilen ar damarı çatlamış kadın böyle bir şey yaşar. Ama sonunda nedense sadece kadın çirkef olur, kadın or...u olur. Adam pür-i pak çıkar olaydan. Başında haresi de var mı acaba?

Her ikisi de ahlaksız, her ikisi de aşağılık.

kimisi var eşinin hakaretlerine katlanamayarak boşanıyor kimisi de aldattığı için bir şans daha veriyorr . her insanın gördüğü bildiği belkide ailesinden süregelen yuvayı ayakta tutma yönetemleri farklı sanırım. Dışardan yorum yapmak tabiki zor o zaman neler yaşadığınızı birtek siz bilirsiniz kayda değer sebepler görmeseydiniz affetmezdiniz büyük ihtimal yanlız bu yuva 2 kişiyle yürüyor siz yuva kolay kurulmuyor 5 dk da yıkmak kolay, kurmak zor dediniz ama keşke eşiniz de kendine sahip çıksaymışda zorluklarla kurulan yuvayı 5 dk lık zevkler uğruna ayaklar altına almasaymış... Umarım eşiniz akıllanmıştır ve bir daha aynı hatayı yapmaz ve mutlu olursunuz

allah mutlu mesut etsin diyorum. umarım pişmanlık yaşamazsın. o günün şartlarında hislerinle mantığınla hareket edip bi takım şeyler yaşayıp bugüne gelmişsin. her kadın senin gibi yaparmıydı..... bilmiyorum.

bense hayır yapmazdım diyorum. eşimle evlilik yoluna ilk girdiğim gün eşime beni aldatırsan 9 aylıkken hamile bile olsam seni boşarım oldu. evliliğer girerken bunu mu düşündün diyeceksin. evet bunu düşündüm. baştan bilsin ona göre hareket etsin istedim.
benim annemde aldatıldı. evi terk etti...... ve geri döndü. neden ilk çocuğu yüzünden.hayatta olmayan ailesi yüzünden. yanına sığınabileceği kimse olmamasından.elinde meslek olmamasından. aradan 27 yıl geçmiş. bugün hala der sen olmasaydın genede geri dönmezdim evi terk ettiğimde seni bana vermediler senin hasretinden döndüm. şimdi en küçük kardeşim ünv. başladı ve bugün babamın en ufak ters hareketine seni boşarım diyor.anneme destekde veriyorum.yanına gidebileceği bir evi var. elinde mesleği var. kendiayakları üzerinde durabiliyor.

bugün kardeşim 8 yıllık evli ve sürekli aldatıldı. 7 yaşında yeğenim var. annemin evinde boşanma arefesinde ama eşi gel barışalım dese koşa koşa gider. annem evet boşanıyorsun ama genç kız gibi değil çocuklu biri olarak hareket etmesini söylüyor. ailem barış demiyor. ayrıl nafaka falan istemiyorum yeterki oadamdan kurtul çocuğuna bakıcam diyor. ama genede geri gitmek istiyor neden inanın anlamış değiliz.belki eşini sevdiğinden değil ailesinin yanında rahat edemediği için çocuğu yaramazlık yapınca biri bişey dediğinde zoruna gittiği için.

bu iki kişi çok yakınım üzülüyorum.

Ya zaten ar damarı çatlamış evli adam ve adamın evli olduğunu bilen ar damarı çatlamış kadın böyle bir şey yaşar. Ama sonunda nedense sadece kadın çirkef olur, kadın or...u olur. Adam pür-i pak çıkar olaydan. Başında haresi de var mı acaba?

Her ikisi de ahlaksız, her ikisi de aşağılık.

nergis cim bak ben çalışıyorum ve çalıştığım yerde bile evde herşey yolunda gibi davranıp burda kızı yaşında kişilerle konuşan kız uyarıldığında hayat benim hayatım diyen çok insan var.yani ar damarı çatlamış diyosunuz ya kızlarda da var bu.

bendede hata olabiliri şöyleki ben çocuklarımı kaybettikten aradan uzun zaman geçti ama unutamadım sonra içime kapandım hiç konuşmayan biri oldum sürekli yalnız kalmak istedim eşim yaklaştıkça ben ittim herkes ölenle ölünmüyo 3 gün ağlarsın yine çocuğun olur 4.gün unutursun dedi ama nafile ben anneyim nasıl unutabilirdim.bu bir bahane de olmamazdı ama gerçektende kendi kendime dışarı gitsinde beni yalnız bıraksında ne yaparsa yapsın diyordum.biyere gidelim dediğinde sen git ben gelmiycem diyodum yani hiç birşey paylaşmıyodum istemiyodum yalnız kalıp sürekli salya sümük ağlıyordum.

bendede hata olabiliri şöyleki ben çocuklarımı kaybettikten aradan uzun zaman geçti ama unutamadım sonra içime kapandım hiç konuşmayan biri oldum sürekli yalnız kalmak istedim eşim yaklaştıkça ben ittim herkes ölenle ölünmüyo 3 gün ağlarsın yine çocuğun olur 4.gün unutursun dedi ama nafile ben anneyim nasıl unutabilirdim.bu bir bahane de olmamazdı ama gerçektende kendi kendime dışarı gitsinde beni yalnız bıraksında ne yaparsa yapsın diyordum.biyere gidelim dediğinde sen git ben gelmiycem diyodum yani hiç birşey paylaşmıyodum istemiyodum yalnız kalıp sürekli salya sümük ağlıyordum.

Hah şimdi de ''Kara murat benim '' sendromu...

Hâlâ anlamıyorsun değil mi ? :))

Sana kimse tutup ALLAH belanı versin nasıl affedersin demiyor yaptığın şeyi örnek olsun diye bize dikte etmene yorum yapıyor bu 1

Aldatılman hakkında kendini sürekli suçlu bir hale getirip vicdanını böyle rahatlatmaya çalışıyorsun ve biz sana bir kadın olarak bunu yapma diyoruz 2

Oldu olacak kk hatunlarının kocişinizi kundaklara sarsın allasın pullasın takdir etsin ! Vayyy anasını desin helal olsun desin ! Yani ne desin ?

Şimdi de ''Aslında bende de suç var, ilgilenmedim içime kapandım ondan böyle oldu '' diyorsunuz...Oldu peki ilgisiz kalan hergün kocalarından fiziksel şiddetin yanında psikolojik şiddet gören iki güzel kelimeye hasret kadınlar ne yapsın ? Başka erkeklerin kollarında gününü gün mü etsin ?

İşte ben bu laftan bu çıkarımı yaparım !

Back
X