Eşimi affetmeli miyim?

Arkanızda aileniz varsa ne yapacağınızı düşünmenize gerek bile yok bence ?
Ayrıca canıma kıyarım ederim, bunlar palavra.
Yakalanmasaydı anasını ağlatırdı ortalığın sizin ruhunuz duymadan..
Çıldırıyorum böyle aldatıldığını öğrenen ama eşlerine kıyamayan kadınlara 😫

Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.

Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...

Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
Keşke görmeseydim mi? Aldatıldığınızı öğrenirken bile suçluluk hissi değişik.

Gördünüz diye eşinizin muhabbeti kesecek olmasına inanmanız da çok masum geldi.
Bunu da söyledim aylardır konuştuğun birisi tekrar konuşmayacağını nereden bilebilirim bu hesabı kapatirsin başka açarsın dedim ama çocuk gibi çok ağladı yeminler etti bende bilmiyorum ne yapacağımı

Bir de ağlarken onu teselli ettim psikolojim iyi değil galiba
Gerçekten iyi değilsiniz. Sizin hiÇ suçunuz yok, siz o sınava aileniz için çalışmadınız mı? Çok ilgi istiyorsa gelip seninle konuşsaydı sen de programını düzenlerdin. Ailen arkanda sınavı da kazanacaksın çok şükür bırak ağlarsa ağlasın.

Hanımlar size kimseye anlatamadğım bir şeyi anlatmak ve sizce ne yapmam gerektiğini sormak istiyorum. Kafam çok dolu ve şoktayım cümleleri doğru düzgün kuranayabilirim.

Öncelikle biz eşimle 6 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir oğlumuz var. Eşimle birbirimizi severek evlendik hani şimdi eski anılarımızı düşündükçe gerçekten birbirine hiç kıyamayan ve her koşulda sevgimizi göstermekten hiç çekinmeyen bir çifttik. Ben bu sene Ags sınavına hazırlanmaya başladım çocukla birlikte çok zorlandım ama eşim her zaman destekçim olsa da bu sureçte uzaklaştık ben her boş vaktinde masa başındaydım o da TV telefon izler oğlumuz uyaniksa onunla ilgilenirdi. Ve çok şükür sınav iyi geçti ve derece yaptım kontenjanların açıklanmasını bekliyoruz. Haliyle ben sınavdan sonra normal hayata döndüm eskisi gibi olmak için çabalamaya başladım ama eşimde bir soğukluk vardı. Dün gece tesadüf eseri mail in de Instagram la ilgili bildirim gördüm farklı bir kullanıcı adı vardı hemen giriş yaptım. (Keşke yapmasaydım) Yaklaşık 5 aydır bir bayanla konuşuyormuş konuşmalar dertleşme şeklinde arada ben eşimi çok seviyorum yazıları da var ama sesli görüntülü konuşulmuş oğlumun fotoğraf ını atmış. Kadının hayatında ki detayları biliyor.
Ben ne kadar eskiye gidecek diye bakarken İster istemez yazilanları okudum ve bir hafta oldu geleli cümlesi dikkatimi çekti yazismanin başına geçtim akşam 9.30 civarı yola çıktım yazmış eşim 10.30 da kadın iniyorum yazmış ama daha sonra görüntülü konuşulmuş 00.20 de vardın mı yazmış kadın. Eşime kadının yanına gittin mi dedim öylesine yazdık gitmedim dedi yeminler etti ağladı. Aynı gün eşimle benim konuşmam iki cümle mesai çıkışı ben gelirken bir şeyler almasını istemişim o da tamam demiş. Dünden beri evden gitmek daha doğrusu kaçmak istiyorum ama eşim çok ağlıyor gidersen gelmezsin geri beni bu evde tek bırakırsan canıma kiyarım diyor. Konuşmalar arkadaşça ama iyi ki varsın, canım gibi kelimelerde kullanılmış ben şimdi ne yapayım. Ben görmeseydim belki devam edecekti. Güçlü olmaya çalışıyorum ama gözümün önüne kadın geliyor ve benden çok daha güzel birisi...

Bu durumda ne yapmalıyım gitme imkanım var gelme sebebimi söylemesem bile ailem her türlü arkamda durur. Ama bir yandan sanki benim yüzümden olmuş gibi geliyor çok ihmal ettim aylardır evde iki yabancıydık çocuk ve ders dışında konuşmamız çok nadir olmuştur.
aileniz koşulsuz şartsız size sahip çıktığı için ağlıyor, aksi olsa umuru olmazdı arkadaşız biz der keyfine bakardı bunu da düşünün lütfen.

Bunu da söyledim aylardır konuştuğun birisi tekrar konuşmayacağını nereden bilebilirim bu hesabı kapatirsin başka açarsın dedim ama çocuk gibi çok ağladı yeminler etti bende bilmiyorum ne yapacağımı
Yolunuza bakın, bir kez yapan yapmaya teşebbüs eden yine yapacak. Konuya uygun bi laf var da yazamıyorum açık açık. Bilmem neyin tövbesi bilmem neyi görene kadardır hesabı. Bi kadınla dertleşen erkeği koca diye gezdirmem yanımda. Arkadaşça başlayıp ilerlemeyeceği belli değildi sonuç olarak güvenemezdim net.

"Konuşmalar arkadaşça,dertleşmişler." kısmını geçin.Dertleşmek için elin kadınından başka kimseyi bulamamış mı?Yanına gitmese bile evli bir adam gecenin bir yarısı yabancı bir kadınla nasıl görüntülü konuşur?Aldatılmışsınız,önce bunu bir kabul edin.
Evlenirken "iyi günde,kötü günde" diye söz veriliyor.Çok pardon da sizin bu kadar zorlu ve hassas bir sürecinizi idare etmeyecekse,destek olmayacaksa eş olarak neye yarıyor bu kişi?Hadi diyelim "sizin kabahatiniz"di,çok ihmal ettiniz onu.Aldatmak kişiye belli durumlarda verilen bir hak mıdır?
Bir kere yapan bir daha yapar.Aileniz arkanızda,sınavdan da umutlusunuz.Bitirmelisiniz bu evliliği.Size yemin ederim ondan ayrılırsanız eşinizin canına kıyacağına zerre kadar inanmadım.Sizi korkutarak yanında tutmaya çalışıyor,hepsi bu.Arkanıza bakmayın.Bir süre çocuğunuzla ailenize gidin,kafanızı dinleyin,akabinde gerekli adımları atın.

Zor bir durum sizi anlıyorum ama lütfen bu durumda kendinizi suçlu hissetmekten vazgeçin. Hayat uzun bir yolculuk. Eşler her durumu birlikte göğüslemek, bir olmak, sadakati korumak için yola çıkıyor. Sınav çalışmak için ihmal edildi diye başkasına koşmak nedir? Eşinize acımayı bırakın. Sakince düşünmenizi öneririm. İntihar falan geçsin bunları.

O ağlamalar falan boş bence yapmadan önce dusunecekti arkanızda duran bir aileniz varsa kendinize daha fazla haksızlık etmeyin sizin yüzünden olan bir şey değil bu öncelikle bu düşünceden çıkın siz onun yerinde olsaydınız yapar mıydınız düşünün bir bu çok büyük bir yanlış yapılmamalı bunu yapan ilerisine de cesaret edebilir

O çocuk gibi ağlayan yeminler eden erkekler her b.ku yiyor ne yazıkki. "Yoldayım, indim, vardın mı " vs bu konuşmalar+ görüntülü sesli konuşmalar gayet de görüştüklerine dair net bir kanıt. (Ki görüşmemiş olsalar bile yine aldatılmışsınız) aldatmak sadece fiziksel bir eylem değildir. Aynı zamanda duygusal aldatmak da var. Keşke görmeseydim o hesabı diyorsunuz. Demekki bir ömür böyle değmeyen biri için kendinizi avutmayı mı tercih edersiniz? Kendinizi boş yere suçlamayın. Sınava çalıştınız, eşinizle aranıza mesafe girdi diye bu onun aldatmasına bahane olamaz. Kim ne halt yiyorsa boşandıktan sonra yesin eşini aldatmasın. Çalışıyor musunuz şuan? Aileniz size destek olur mu boşanırsanız?

Benim çok yakınım bir kadın aynı böyle yazışmalarını yakaladı. Adam aynı kocanız gibi yalvardı, yakardı, ayaklarına kapandı, kadına pahalı hediyeler aldı. Kadın affetti. Üstünden 5 yıl geçti geçmedi bu sefer fiziksel olarak aldattı adam. Ama bir çocukları daha olmuştu bile. İyi düşünün derim. Yapan ve yaptığı şeyin bedelini ödemeyen erkek yine yapar.

Back
X