Arkadaşlar yazdiklarinizda cok haklisiniz zaten bu sozler benim kendime surekli soyledigim sozler, hicbir zaman kendime hakliyim demedim, kendimi suclamadigim bir an bile olmadi. Taninmamak icin çoğu detaydan kaciniyorum. Oncelikle bu mesaj atilali 2 yili gecti ve psikolojimin en bozuk oldugu dönemdi, bunun pismanligini ben zaten hic atamiyorum, ikincisi sadece bu cumle degil tabi ki mesajin oncesi sonrasi var, surekli cok uzgunum cok ozur dilerim diyerek hatta abi diyerek yazilan bir mesajdi, psikolojik sorunlar yasadigimi yanlis ruyalar gördüğümü, tedavi gördüğümü ve tedaviye
destek olmasi için bize gelip gitmeyin esimle disarda görüş demek istedim. O da benim hakkimda yanlis bir sey dusunme sakin yan gozle bile bakma tedavini ol kardesim vs gibi seyler yazdi.Bazi kisiler yalniz mi goruselim demek istedin
yazmis tabiki de boyle bir sey degil, arkadaslar benim amacim adami elde etmek olsa daha farkli hareketler yapardim niye ezik gibi abi özür dilerim abi diye mesaj atayim. Bazilari olumlu cevap verse ne olacakti yazmis, ben o tarz bir mesaj atmadim ki olumlu cevap versin ama tum bunlar haksizligima ve pismanligima engel olamaz. 4 5 ay onceye kadar surekli profiline bakardim suan hic girmiyorum, ozellikle evinin onunden geçerdim suan yolum ordan bile olsa baska yerlerden gidiyorum, disari ciktigimda gormemek icin dua ediyorum. Evet yaptiklarim, dusunduklerim cok cok yanlis ahlak dışı biliyorum. Ama kurtulmayi o kadar cok istiyorum ki....