Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlgisizse boşan ya da çift terapistine falan gidin değil mi ? İnanmıyorum bir de kuzeniMaalesef böyleleri var . Evli kuzeni ile yeni evlenmiş arkadaşım eşlerini aldatmış idi , kuzeni şehir dışından geliyo sözde kuzenini görmeye kızın kocasının hiçbiseyden haberi yoktu . Kızın tek savunması " kocam çok çok ilgisiz " idi tabi ben anlattıktan sonra kestim görüşmeyi yıllar sonra gördüm kocası ile elele. Demek adam hiç ogrenemedi
Aynısını yazmaya geldimOkumadım sadece soruya ithafen cevabım: aldatmaman lazım
Esin gerçekleri öğrendikten sonra dank ederMerhaba yazdiklarimi linclemeden yorum yaparsaniz cok sevinirim esimin ayni zamanda benimde kuzenim olan bi oglan var bir yili askin ayni sehirde yasiyoruz beraber yiyip beraber iciyoruz esim bana karsi cok soguk surekli beni kucumseme asagilama derdinde sonra bi gun kuzenime karsi birseyler hissetmeye basladigimi anladim onu sevgilisinden kiskaninca dort bes ay platonik hoslanti vardi ona karsi sonra bi gun kafamiz iyiyken beni optu bende karsilik verdim yanlis gunah oldugunu biliyorum ama kendimi alamiyorum ondan cok hoslaniyorum bana onunde benden uzun zamandir hoslandigini soyledi yaklasik bir aydir birlikteyiz bu bir ay icerisinde esim bana karsi o kadar iyi oldu ki eski halinden eser yok kuzenim dedigim sahista soguk yapiyor simdi aramiyor ben mesaj atarsam atiyor atmazsam aklina bile gelmiyorum bir keresinde kafam iyi olmazsa gelmezdim yanina dedi buna ragmen esimi kandirdigimi bilmeme ragmen alamiyirum kendimi ondan simdi baskasiylada gorusuyor kafayi yicek gibiyim nolirsunuz yardim edin ne yapayim nasil cikayim bu isin icinden
İkisininde kuzeniymiş.Adam hem senin hem eşinin kuzeni mi? Yani eşinle sen de akrabasiniz? Ve sen akraban olan eşini başka bir akrabayla aldatiyorsun? Yanlış mı anladım?
KuzenceptionYa, bir dakika, hem eşinizin hem sizin kuzeninizse, siz eşinizle de mi kuzensiniz? Bu nasıl bir akraba sarmalıdır? Ayrıca insan kuzenine bir şeyler hissedemez, kardeş gibidir, kaldı ki bir de evlisiniz. Yaptığınız yanlış, bir de kıskanmak falan sizin hakkınız değil ki. Iyi artık eşim ilgisiz diyen yeni ufuklara yelken açsın. Madem öyle boşanın.