- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.920
- 598
Bosan, sonra ne halt yersen yeMerhaba yazdiklarimi linclemeden yorum yaparsaniz cok sevinirim esimin ayni zamanda benimde kuzenim olan bi oglan var bir yili askin ayni sehirde yasiyoruz beraber yiyip beraber iciyoruz esim bana karsi cok soguk surekli beni kucumseme asagilama derdinde sonra bi gun kuzenime karsi birseyler hissetmeye basladigimi anladim onu sevgilisinden kiskaninca dort bes ay platonik hoslanti vardi ona karsi sonra bi gun kafamiz iyiyken beni optu bende karsilik verdim yanlis gunah oldugunu biliyorum ama kendimi alamiyorum ondan cok hoslaniyorum bana onunde benden uzun zamandir hoslandigini soyledi yaklasik bir aydir birlikteyiz bu bir ay icerisinde esim bana karsi o kadar iyi oldu ki eski halinden eser yok kuzenim dedigim sahista soguk yapiyor simdi aramiyor ben mesaj atarsam atiyor atmazsam aklina bile gelmiyorum bir keresinde kafam iyi olmazsa gelmezdim yanina dedi buna ragmen esimi kandirdigimi bilmeme ragmen alamiyirum kendimi ondan simdi baskasiylada gorusuyor kafayi yicek gibiyim nolirsunuz yardim edin ne yapayim nasil cikayim bu isin icinden