Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil türkçe kursu diyorum , hiçbir şey anlamadım.Anna ve Mürsel (bilmeyen kaldıysa y.tubedan muhakkak izlesin) daha çok anlıyordur birbirini yani o kadar anlamadımMerhaba. bayanlar kisaca OLAYİ anlatayim eşimle benim mehirim olan bilezik, lerimi borç verdik ondan sonra verirken normal ver dedi eşim hiç birşey yoktu aslinda sonra sürekli homur danmaya benim borcum var işte borcuma vercem diye hergün kavga kiyamet durdum sonra eşim annemi arayıp ben de sıkıştim nezaman verceniz parami bana yine muhtaç olcaniz demiş ve annemde kefen param bile olsa almam senden demiş ve şimdi bana geldi sadece annemin dediğini başima kakti annemle kötü olmak istiyormuş parayı annem hemen verdi işe girdi annemi aramiyo gitmek istemiyo kirkyil düşünsem eşimle annemin arasi kötü olcana inan mazdim eşim birde kendi akrabalari arasi kaynanalariyla iyi deil onlara özeniyo diye düşündüm inanılmaz derecede kinlenmiş bugüne kadar annem eşimin benim arkamda durmamasina, ramen annem bana hep eşimi savundu onunda buna rağmen annemin arkasından konuşmasına dayanamıyorum annem yapmiyo onun yaptini hala iyi, diyor eşime ama eşim kendi benim ona karşı bile uysal davranmama özensin off çok bunaldım sizce napmaliyim annem benim için neleri susuyo kim bilir eşime nasil davraniym şaşirttim haksizlik yapiyo
mehir kaldı mı ya 2020 de o sözle olmuyor mu imam nikahı esnasında? sonra gerçeğe mi dönüştürdünüz? bende ona takıldım.
Mehir acil verilmesi gereken bisey mi?
Hayır ben 7 senelik evliyim 5 cumhurriyet demistirk bana verilmedi de
Bosanırken verilmiyor mu mehir?
Esiniz saygısız bariz.
Ondan su bile istemeyin ailecek.
Annenize borç verdiniz doğru düzgün edebiyle geri istememis eşiniz birde kadına tavır mı alıyor ,siz ailenize soyleseydiniz parayı istiyor diye,benimde babamda param var ama esim karismaz ben anlaştım istiyor diyede ben söylerim eşimi muhatap etmem ,sizde eşinizi ailenizle karşı karşıya getirmeyinMerhaba. bayanlar kisaca OLAYİ anlatayim eşimle benim mehirim olan bilezik, lerimi borç verdik ondan sonra verirken normal ver dedi eşim hiç birşey yoktu aslinda sonra sürekli homur danmaya benim borcum var işte borcuma vercem diye hergün kavga kiyamet durdum sonra eşim annemi arayıp ben de sıkıştim nezaman verceniz parami bana yine muhtaç olcaniz demiş ve annemde kefen param bile olsa almam senden demiş ve şimdi bana geldi sadece annemin dediğini başima kakti annemle kötü olmak istiyormuş parayı annem hemen verdi işe girdi annemi aramiyo gitmek istemiyo kirkyil düşünsem eşimle annemin arasi kötü olcana inan mazdim eşim birde kendi akrabalari arasi kaynanalariyla iyi deil onlara özeniyo diye düşündüm inanılmaz derecede kinlenmiş bugüne kadar annem eşimin benim arkamda durmamasina, ramen annem bana hep eşimi savundu onunda buna rağmen annemin arkasından konuşmasına dayanamıyorum annem yapmiyo onun yaptini hala iyi, diyor eşime ama eşim kendi benim ona karşı bile uysal davranmama özensin off çok bunaldım sizce napmaliyim annem benim için neleri susuyo kim bilir eşime nasil davraniym şaşirttim haksizlik yapiyo
Bunları anladım yanlış değildir inşallahAnnenize borç verdiniz doğru düzgün edebiyle geri istememis eşiniz birde kadına tavır mı alıyor ,siz ailenize soyleseydiniz parayı istiyor diye,benimde babamda param var ama esim karismaz ben anlaştım istiyor diyede ben söylerim eşimi muhatap etmem ,sizde eşinizi ailenizle karşı karşıya getirmeyin
Bende anlamadım ne yapmaya çalişiyo ailem ben normalim eşim hiç normal değil bir insana sen Bi gün yine benim kapima muhtaç Olcan denirmi![]()
Vay be mehir hemen veriliyor muymuş? Ben 1 kilo altın istemiştim bende istiyorum günümü gün ederim.
Yoo bne istedim inat değil miBir kilo altın mı? Maşaallahzaten sözde kalan bi şey olduğuna güvenerek mi 1 kg dediler ya da çok çok zenginler? Hemen verilecek şekilde anlaşılmışsa evet. Ama genelde hemen değil diye verilmez ve sadece nikah şartı olarak yerine gelsin diye zikredilir.
Cok haklisiniz bende anlatamiyorumEşiniz öncelikle paranın simgesel olarak size ait olduğunu fakat kadın erkeğindir dolayısıyla kadının malı da hayatı da seçimleri de ona aittir zihniyetiyle paranın kendisine ait olduğunu düşündüğünden alacaklı borçlu kavgasını annenizle yapmış. Bir kere zaten bu ayrımı yaparsa veya kabullenirse gerisini anlatmak daha kolay. Fakat sizin ona bunu anlatmanız hatta mehir benim zaten neyin kavgası bu bn borç verdim demeniz çok zor görünüyor. Evet bu ülkede kadının en sıradan hakkını ifade etmesi bile kavga şiddet sebebidir. Yani haksızlık yapan bundan geri duracağına haksızlık yapan kınanacağına hakkı olanın bunu dillendirmesi kınanır abes karşılanır erkekler ve kodlanmışlar tarafından.
Aynen öyleBunları anladım yanlış değildir inşallah
Mehir acil verilmesi gereken bisey mi?
Hayır ben 7 senelik evliyim 5 cumhurriyet demistirk bana verilmedi de
Bosanırken verilmiyor mu mehir?
Esiniz saygısız bariz.
Ondan su bile istemeyin ailecek.
Ben biliyorum Anna murseliacil türkçe kursu diyorum , hiçbir şey anlamadım.Anna ve Mürsel (bilmeyen kaldıysa y.tubedan muhakkak izlesin) daha çok anlıyordur birbirini yani o kadar anlamadım![]()
Merhaba. bayanlar kisaca OLAYİ anlatayim eşimle benim mehirim olan bilezik, lerimi borç verdik ondan sonra verirken normal ver dedi eşim hiç birşey yoktu aslinda sonra sürekli homur danmaya benim borcum var işte borcuma vercem diye hergün kavga kiyamet durdum sonra eşim annemi arayıp ben de sıkıştim nezaman verceniz parami bana yine muhtaç olcaniz demiş ve annemde kefen param bile olsa almam senden demiş ve şimdi bana geldi sadece annemin dediğini başima kakti annemle kötü olmak istiyormuş parayı annem hemen verdi işe girdi annemi aramiyo gitmek istemiyo kirkyil düşünsem eşimle annemin arasi kötü olcana inan mazdim eşim birde kendi akrabalari arasi kaynanalariyla iyi deil onlara özeniyo diye düşündüm inanılmaz derecede kinlenmiş bugüne kadar annem eşimin benim arkamda durmamasina, ramen annem bana hep eşimi savundu onunda buna rağmen annemin arkasından konuşmasına dayanamıyorum annem yapmiyo onun yaptini hala iyi, diyor eşime ama eşim kendi benim ona karşı bile uysal davranmama özensin off çok bunaldım sizce napmaliyim annem benim için neleri susuyo kim bilir eşime nasil davraniym şaşirttim haksizlik yapiyo