- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Çocuğu kendisine ver bakalım uyuyabiliyor mı annelik kolay mı acabaMerhaba arkadaşlar.. eşimle severek evlendik 3. Yılımızdayız sevgililikle beraber 8. Her neyse. Mutlu bi evlilik yaptık. 9 aylık bebeğim var hamileyken eşimin telefonunda pis videolar falan izlediğini görmüştüm. Konuştuk söz verdi vs. Ama benim kıskançlık krizlerim devam ediyor o da kısıtlanmaktan çok rahatsız. Evde göstermediği özeni dışarı çıkarken olağanüstü gösteriyor. İkimizde de soğukluk oluştu devamlı birbirimize giriyoruz. O her zaman her şeyime bir kulp bulur. Örneğin annemlere gittik normalde kalmak istemez bi yerde kalın dediler ben kalmaz şimdi bosverin falan dedim çıktık geldik bugün de kalmaya niyetim vardı diyor. Yani bu ve bu tip olaylar. Eve gelir başlar bu niye böyle bu çocuğu sen böyle yaptın uyuttun gece uyumadı uyutmadın bak uykusuz yemek tuzsuz tatsız, bu çocuk seni mahvetti az kendine bak (-ki bence bakıyorum) yani çok üzülüyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım.
Böyleleri bı halta yaramazÇocuğu kendisine ver bakalım uyuyabiliyor mı annelik kolay mı acaba
Kral ya dokunmaz birşeyeBöyleleri bı halta yaramaz
Anca hizmet bekler
Lan sen ne iş yapiyosun begenmiyosan boş boş oturma al eline tatsız tuzsuzsa .kalk yap Allah Allah
Eşim hakkında 3. Tekil şahıs (kapının dış mandalı gibi) ile bahsetmezdim, bunu duyan herkes alınabilir, ayrıca ben olsam eşimi hiç mazeret etmezdim. Çocuk konusunda eşiniz sonuna kadar haksız. Evden ve çocuktan zaman ne kadar kalıyor da kendinizle ilgilenebilirsiniz ki? Hayat ortaktır ev ve çocuk konusunda yardım isteseniz ben erkeğim der çekilir kenera... Bir gün ondan ev ve çocuk işlerini yapmasını isteyin, bende kendime bakım yapacağım diyin bakalım ne diyecekMerhaba arkadaşlar.. eşimle severek evlendik 3. Yılımızdayız sevgililikle beraber 8. Her neyse. Mutlu bi evlilik yaptık. 9 aylık bebeğim var hamileyken eşimin telefonunda pis videolar falan izlediğini görmüştüm. Konuştuk söz verdi vs. Ama benim kıskançlık krizlerim devam ediyor o da kısıtlanmaktan çok rahatsız. Evde göstermediği özeni dışarı çıkarken olağanüstü gösteriyor. İkimizde de soğukluk oluştu devamlı birbirimize giriyoruz. O her zaman her şeyime bir kulp bulur. Örneğin annemlere gittik normalde kalmak istemez bi yerde kalın dediler ben kalmaz şimdi bosverin falan dedim çıktık geldik bugün de kalmaya niyetim vardı diyor. Yani bu ve bu tip olaylar. Eve gelir başlar bu niye böyle bu çocuğu sen böyle yaptın uyuttun gece uyumadı uyutmadın bak uykusuz yemek tuzsuz tatsız, bu çocuk seni mahvetti az kendine bak (-ki bence bakıyorum) yani çok üzülüyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım.
Ah kesinlikle..Kadın doğurur erkek lohusa depresyonu yaşar
Bilmiyorum fakat sürüsüyle adına İnstagram sayfası buldum. İnkar etti bana ait değil diye onun numarasıyla açılmış hesaplar oysa. Bi şeye de ulaşamadım o yüzden yüklenemedim. Ev işlerine yetişiyorum genel olarak kendime de özen gösteriyorum ama dışarda gördükleri gibi de evde gezemem sanırım dışarda kapalıyım zaten. İki süslensem bu ne hal diyor. 13 kg aldım hamilelikte 31 kg verdim. Eskisinden daha fitim. Ne istiyor bilmiyorum. Gözleri fıldır fıldır zaten sinir oluyorum.Bence esiniz sizi anlayamiyor. Anlamak isine gelmiyor da olabilir. Cocuk bakimi sadece sizin goreviniz mi? Ev islerine yetisemiyorsaniz yardimci ayarlayin en azindan ayda bir iki gelebilir. Cinsel anlamda uzaklasma da varsa bu tip seyler kacinilmaz oluyor. En kotu senaryo ise esinizin gozu disarda olabilir.
bende böyle değer bilmeyen insanlar görünce üzülüyorum çocuk sadece kadının sorumluluğu değil bazı insnalar beni delirtiyo kendine bak ne demek sende işin ucundan tut bi zahmet de kadında baksın kendine of valla boşan demek de zor çocuk varken baskın çık haddini bilsin birazMerhaba arkadaşlar.. eşimle severek evlendik 3. Yılımızdayız sevgililikle beraber 8. Her neyse. Mutlu bi evlilik yaptık. 9 aylık bebeğim var hamileyken eşimin telefonunda pis videolar falan izlediğini görmüştüm. Konuştuk söz verdi vs. Ama benim kıskançlık krizlerim devam ediyor o da kısıtlanmaktan çok rahatsız. Evde göstermediği özeni dışarı çıkarken olağanüstü gösteriyor. İkimizde de soğukluk oluştu devamlı birbirimize giriyoruz. O her zaman her şeyime bir kulp bulur. Örneğin annemlere gittik normalde kalmak istemez bi yerde kalın dediler ben kalmaz şimdi bosverin falan dedim çıktık geldik bugün de kalmaya niyetim vardı diyor. Yani bu ve bu tip olaylar. Eve gelir başlar bu niye böyle bu çocuğu sen böyle yaptın uyuttun gece uyumadı uyutmadın bak uykusuz yemek tuzsuz tatsız, bu çocuk seni mahvetti az kendine bak (-ki bence bakıyorum) yani çok üzülüyorum. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı sasırdım.
Sanırım kıskançlığım onun da kendini bi bok zannetmesine sebep oluyor. Ama dayanamıyorum. Düşünsene evde ter ayak kokusuyla geziyor işe gideceği vakit duş alıyor kokular sürüyor giyiniyor şık şekilde saçlar fönleniyor. Başak burcu adam genel olarak temiz ama bana özenmeyip dışarı özenmesi sinir ediyor. Eşim yapmıyor değil iş güçte o kdr sabredemez tabi yoksa elinden hemen her iş gelir ondan bu özgüven..acaba onun adına karar almanızdan mı rahatsız
o istemez dediniz diye mi kızdı
yoksa kalsaydık annesi vs bebeğe bakar dinlenir rahatlardı diye sizi mi düşündü
neyse bebek bakmak uzaktan kolay görünür
hele de tüm gün evde olmak
eşinize arada baba bebek günleri armağan edin
pandemi olmasa kolay da şimdi bir yere gitmek mümkün değil
hatta kıyak olsun kahvaltısını yedirin öğle yemeğini hazırlayın (bunları da biraz büyüyünce yapmasanız olur da şimdi bebeğe kıyamadım aç kalır diye)
o akşama kadar bebeği oyalasın bir de yedirsin
ben oğlum kreş çağındayken bıraktığımda bile eve gelince enkaz bulurdum
bulaşıklar vs de yığılmış olurdu
ben bunları artı başka ev işlerini yapıyor çocuğu yedirip içirip bakıyorum vs dediğimde de ben alışkın değilim derdi eşim
aslında eşim yemek ev işi vs normalde yapar ama evde çocukla komboya alışkın değil
sizinki bir günde havlu atar gereksiz tavırları törpüler
size tavsiyem de bırakın kıskançlığı, çünkü o uzaktan uzağa kıskançlık sizi yiyip bitiriyor adama da bir engeli yok
Aslında Doğum öncesinden yaptığım ve şuan yapmadığım hiçbir şey yok sadece uykusuz kalıyorum yüzüm çöküyor sanırım. Ama yüzüme karşı mahvetti seni bak kendine demesi sinir bozucu.bende böyle değer bilmeyen insanlar görünce üzülüyorum çocuk sadece kadının sorumluluğu değil bazı insnalar beni delirtiyo kendine bak ne demek sende işin ucundan tut bi zahmet de kadında baksın kendine of valla boşan demek de zor çocuk varken baskın çık haddini bilsin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?