eşimi anlayamıyorum

hımm evet böyle açıklayınca normal. ama ilk okuduğunda eminim birçok kişi benim gibi düşünmüştür. dışarı eşofmanla sık sık çıkan biri olarak seni anlamam mümkün değil :) ben çünkü ne yaparsam kendim için yaparım. saçımı ister tararım ister taramam. makyaj falan belki sadece kalemle rimel. kimseye kendimi beğendirmek ya da yaranmak zorunda değilim. tavsiye ederim inanılmaz rahat :) beni seven böyle sevsin.

Normal spor eşoftmanlarla bende çıkıyorum, inan bazen bir bakıyorum bazı kadınlar bakkala yatakta giydiğiyle ekmek almaya gelmiş. Yuh diyorum, benim kastimde bunlardır.

bizle ilgili bir sorun yok gerçekten mesela sevgilim rihannayı çok beğenir benimde fiziğim benzer ona, gel gör ki bana raberto carlos bacaklı der ya gözler hep dışarda ya da şaka yaptıklarını sanıyorlar.

Bence guzel kadinlara esler kusur buluyorki kendimizi iyice begenip böbürlenmeyelim diye.benimde esim makyaj yapmama kizar gercekten cok guzel olduysam delirir.yuzumde kusur arar cil gibi saka yapar aklinca.bende evde sortla mini etekle dolanirim begendigini soylemez ölür yoksa ama ben anlarim sikma canini bakimli olmaya devam et

Eşim bana rögar kapağı suratlı karım dese..ay deme üzülüyorum demem şahsen.O rögar kapağını ona yediririm açık ve net. Abartmış baya

çok gıcık..sen de çok yüz vermişsin hep alttan alarak..Herkesin eşi takılır benimki de dahil ama bununda bir sınırı vardır. Ben de çok kilo aldım diye söyleniyorum kendi kendime olsun der bebeğimizi düşün verirsin bişey olmaz der ama yeri de gelir senin popoda gidiyo maşallah der:) Herşeyin bir sınırı var eşin bu sınırı koyamamış madem sen koy ..Tavrını belli et ne biçim konuşuyosun de..
Sürekli makyajlı , süslü olamazsin ki bunu söyleyen hanımlara da hep hayret ederim süslü ol kcanın yanında her daim ..Olduu canım kendiside bütün hafta sonu 1 karış sakalla, donla gezsin ben süslü olayım yok öle yağma...Herkes rahatına baksın beni giydiğim kıyafet için sevmeyecek adam ben olduğum için sevecek..
Bir de dışardaki hanımlara bakma konusunda normal yani benim bile diikkatimi çekiyor bazen bozuluyoruz ama yapacak bişey yok napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…