benim eşimde bana pehlivan der kollarım biraz kalın olduğu için,delikli surat der biraz gözeneklerim ve siyah noktalr olduğu için,yaşlandın artık der göz çevremde kırışıklıklar olduğu için ee 31 yaşındayım olması doğal derim o kadar çok da değildir aslında yaşıma göre azdır böyle şeyler takma desem de insanın canı sıkılıyor anlıyorum seni ama boşver kendileri mükemmel mi ,eşimin kırışıklıkları benden fazla senin de var derim ben yaşlandım der, ki aynı yaşız ,seninle uğraşıyor sadece sinir etmek için hoşuna gidiyordur.
yuh yaaa, en çokta kızdığım cümle logar kapağı suratlı karım benim ne demek bu yaaaa....
Valla, kuzum eşin seni yanında yada etrafında bakımlı bakımlı çalışan bayanlarla kıyaslamaya başlamış gibime geliyor. Çalışıyor musun? bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan. Eşin işten geldiğinde kesinlikle ve kesinlikle eşoftmanlarla durma karşısında sanki heran biryere gidcekmişsiniz gibi giyin. Çünkü, erkekler çalıştıkları yerlerdeki kadınları hep bakımlı görüyorlar, biz kadınlar ise bir yere çıkacağımız zaman giyinirp süsleniyoruz.yani eşleriniz sadece o zaman süslenmiş görüyor. Bunu için sizde çalışıp bir yerden gelmiş gibi görünün. Akşam yatakta mutlaka hoş seksi kıyafetler giyin her zaman değil tabii ama yedekte bu tür kıyafetleriniz bulunsun. Evde bile göz kaleminizi çekin hafif ruj sürün bunlar cildinizde sorun yapmaz. En azından yüze bir canlılık verir.
Elinizden geldiği kadar evde şort ve mini etekleri giymeyi deneyin bunları yaptığınızda sorunlu yerleriniz dikkat çekmez. Elbette eşlerinizinde bir eksi tarafları vardır. mesela saçı keldir örneğin kel kafa deseniz ne yapar. birgün siz kötü bir laf söyleyin tepkisine bakın kızarsa sende bana logar kapağı suratlı demiştin hatırlıyormusun söyle ozaman hangisi daha ağır bir laf diye çıkışın. Özgüveniniz biraz eksik gibime geldi. Ben eşime asla Logar kapağı suratlı karım dedirtmem. Sizde kendinize bu tür lafları söyletmeyin eşiniz dahi olsa buna hakkı yok.
Eki Görüntüle 804163 gerçekten bir düşünün derim, logar kapağıda bu yani pis giderleri örtmek için kullanılır
Neden seni bu kadar elestirip yaralamasina izin veriyorsun?aciz misin eksik mi?bana acikcasi kimse boyle konusamaz,tavrim aciktir o yuzu bulamaz!o cok mu dortdortluk eminim vardir aciklari sende onun yuzune vur bakalim nasil hissedecek kendini.kusura bakma ama esin de olsa sinirlarini ciz ilk once saygi onemlidir evlilikte!mic mic mic sevgilim askim laflariyla degil karsilikli tahammul anlayisla yurur evlilik.esin seni begenmiyorsa evlenmeseydi o halde kafasina silah mi dayadin.sanirim yeni evlisin kendini begen kendine deger ver saygi duy ve saygi duyur!
Ben farkettiysen seni koruyarak yazdim tabiiki aciz degilsin!hicbir kadin aciz degildir olamaz da!kirildigini soyle gulerek te olsa sakayla da olsa boyle soyleme de.
eşinin söyledikleri çok çirkin,şaka falan değil adam bildiğin güzellik delisi, benim mide bulantılarım falan bitti sık sık acıkmam başladı mesela, geçen gece 12 buçukta tost istedim demek ki sen istesen kilo alırsın gece gece diye yapmıcak eşin, bu arada senin hamileliğin 16-17 hafta olmuştu sanırım niye temizlik yapıyosun ki eşin yapsın
şakada olsa ben fiziğimle temizliğimle alay eden erkeğe tahammül edemem . bende kırılırdım yani . ne demek ya . kendisi mükemmel mi . madem beğenmiyordu neden evlendi ne saçma sapan .
kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum. bende eşime derim bazı şeyler :) saçların çok beyazlamaya başladı, yaşlanıyorsun. biraz daha spor giyin, dede işi bunlar. traş ol, parfüm sık vs. hatta parfüm sıkmayı unutursa parfümle kapıya peşine gidiyorum :) pis koktuğundan mı...HAYIR. Bakımlı olmasını istediğimden ama aslında altında hiç bir ard niyet yok, eşimi kimseye değişmem. Ben sizin eşinizinde bu şekilde olduğunu düşünüyorum. çok kırılıyorsanızda ben bu şekilde konuştugunda inciniyorum. lütfen dikkat et diye uyarın
Eşinde iki durum var. Biri sevgisini kabaca ifade ediyor, ikincisi de aşırı derecede takıntılı.
Yani sürekli senin kusurlarını görüyor. Belki seviyordur fakat kadınlar böyle sevilmekten pek hoşlanmaz. Sen de pek onun gibi değilsin gördüğüm kadarıyla. Sevgisini o şekil gösteren insanlar var gerçekten.
Bi de niye seni makyaja zorluyor ki, eşim benin ruj sürünce bile doğalken daha güzelsin der mesela. Bence sen makyajlı haline baya alıştırmışsın eşini. Evde pijamayla dolaşmana da laf ederSürekli süslü püslü olacak değilsin ya
canım tabi ki eşini sen daha iyi bilirsin, bizim burda 3 paragraftan yapabileceğimiz çıkarımın sen kat kat fazlasını yaparsın o zaman ne diyim sen de ona öyle davran göbeğin çıkmış de ardından gül şakaya vur falan onu kendi silahıyla vur anlasın yani bi şekilde kırıldığını, ister şaka olsun ister ciddi neticede hoşuna gitmiyo ta göbek deliğine kadar ne yorumuymuş bu,sende canını üzüp durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?