• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi anlayamıyorum

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
mrb arkadaşlar..
belki burdaki dertlern yanında bnmki o kadarda büyütülecek bi konu değil bilemiyorum..ama herkesin derdi kendine dağ derlerya o misal konuya gireyim..
artık eşimi anlayamıyorum bana olan sevgisinden eminim ama hep aynı soru kafamda bu adam beni sevdiği kadar beğeniyormu acaba?
niye böyle düşünüyorum onu anlatmak istiyorum fikirleriniz önemli..
dün dısarı çıkacaktık hazırlandım geldi yanıma makyaj yapmıcakmısın dedi.yok yapmıcam dedim (öylesine tepkisini ölçmek için söyleidm bunu normalde makyajsız çıkmam)aa niye hep yapardın dedi.bu sefer yapmıcam gerek yok askım dedim.aldığım cvp şakayla gülerek söylenen nolur yaaapp askım oldu..neyse yaptm makyajı çıktık dedim bundan sonra sende sürme çek bende makyaj istiyorum tabi şakayla takılıyorum laflar dökülsün diye..ne alakası var şimdi ben seni her halnle beğeniyorum vs dedi.ama makyajlı daha çok beğeniyosun makyaj olmazsa olmazımız oldu niyeyse dedim.
((( her özel paylaşımımızdan önce mutlaka rujunuda sürer benim aşkım lafını duyuyorum mesela)) hayr falan dio ama byık altından gülüo hakverdi yani söylediklerime.
aynı adam dısarda dolaşırken sarısın bi kız görüyoruz tşörtü belini kapamamıs altında dar bi kot bütün hatları belli bian gözü kayıyo bakıyo kız önmzden yürümeye devam ediyo eşim hemen basını yan tarafa vitrinlere çeviriyo bakmamak için..bakmaması gerektiğini bildiği için mahçup bi ifadesi var ses etmiyorum sonuçta kız dikkatini çekiyo evet ama o başta dönüyo bakmamak için ne diyebilirimki.(dikkatini çekmiş olması bile beni çok üzüyo tabi)
bnm göbek deliğim çok içerde şimdi zor zar temzlerm 5 dk sonra yne pislenir.banyo yapıyorum yanıma geliyo göbüşün çıktı bebiş büyüyo falan diye seviyo karnımı sonra askım göbeğin pislenmiş ne değişik göbeğin var falan diyo.ne var bunda diyceksiniz belki ama lütfen okuyun banyodan çıkyorum yatağa giriyoruz sarıp sarmalıyo öpüyo sevdiğini söylüyo hersey iyi yani.askım dedim sen niye böylesin yüüzme baksan aa sivlcen çıkmış dersin..göbeğimi sevsen pislenmiş dersin.omuzlarımı öper derinmi soyluyo noluyo dersin vs bisürü şey var bunun gbi.niye hep güzel anlarda güzel şeyler dururken olumsuz şeyleri görüp söylüyosun üzülüyorum diyorum ay kıyamam sana falan diye şakaya vuruyo.sen le uğrasmazsam kmle uğrascam ben diyo...ve üstüne yeni bombasını patlatıyo surata bak ya logar kapağı suratlı karım benm ve ardndan benm kırılan kalbm onun patlattığı kahkaha.söylesemde anlamdığı için bozulduğumu belli bile etmiyorum.sonra beni alıyo düşünceler niye güzel karım benm dediğini hc hatrlamıyorum bana güzel dediği zmnlar süsülenip makyaj yaptığımda çok güzel oldun hayatım vs bu.normal zmndaysa hep böyle surata bak vs..
dün böyle kalbimi kıran insanıda bu sabah net basında yıl dönümü süprizleri karar kalme çizimleri arastrrken yakaldım(yıl dönümümüz yaklastı kara kalme resmimizin çizilmesinide yıllardr çok istiyorum)
bi yandanda böyle mutlu etmeye çabalar yani.
uzun oldu ama en önmli konuda şu ne zmn tartssak kavga etsek.erkek gbisin lafını duyuyorum yne yerle br olan gururum kalıyo elimde.merak ediyorum kkavga ederken sütliman kibar kibarmı kavga ediyo baska insanlar ben niye bu yakıstrmaya tabi tutuluyorum.üstüne üstlk bana her kavgada bu yakıstrmayı yapan adam benm akrabmdan ve kendi akrabasından bi iki kişininde hanmlıından evlennce ne kadar iyi ev hanımı olacaklarndan bahseder üzülüyorum....
evimiz çok büyük elmdengeldiği kadar yetişmeye çalışıyorum temizliğine de mutfağada yemeğede ama o bende olduğu gbi evdede hep eksik kalan yerleri görüyo yaptığım temziliğe bile karısıyo yoruluyorum eşimi anlayamıyorum beğenildiğimi hissedemiyorum nabmalıyım

benim eşimde bana pehlivan der kollarım biraz kalın olduğu için,delikli surat der biraz gözeneklerim ve siyah noktalr olduğu için,yaşlandın artık der göz çevremde kırışıklıklar olduğu için ee 31 yaşındayım olması doğal derim o kadar çok da değildir aslında yaşıma göre azdır böyle şeyler takma desem de insanın canı sıkılıyor anlıyorum seni ama boşver kendileri mükemmel mi ,eşimin kırışıklıkları benden fazla senin de var derim ben yaşlandım der, ki aynı yaşız ,seninle uğraşıyor sadece sinir etmek için hoşuna gidiyordur.

yuh yaaa, en çokta kızdığım cümle logar kapağı suratlı karım benim ne demek bu yaaaa....

Valla, kuzum eşin seni yanında yada etrafında bakımlı bakımlı çalışan bayanlarla kıyaslamaya başlamış gibime geliyor. Çalışıyor musun? bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan. Eşin işten geldiğinde kesinlikle ve kesinlikle eşoftmanlarla durma karşısında sanki heran biryere gidcekmişsiniz gibi giyin. Çünkü, erkekler çalıştıkları yerlerdeki kadınları hep bakımlı görüyorlar, biz kadınlar ise bir yere çıkacağımız zaman giyinirp süsleniyoruz.yani eşleriniz sadece o zaman süslenmiş görüyor. Bunu için sizde çalışıp bir yerden gelmiş gibi görünün. Akşam yatakta mutlaka hoş seksi kıyafetler giyin her zaman değil tabii ama yedekte bu tür kıyafetleriniz bulunsun. Evde bile göz kaleminizi çekin hafif ruj sürün bunlar cildinizde sorun yapmaz. En azından yüze bir canlılık verir.

Elinizden geldiği kadar evde şort ve mini etekleri giymeyi deneyin bunları yaptığınızda sorunlu yerleriniz dikkat çekmez. Elbette eşlerinizinde bir eksi tarafları vardır. mesela saçı keldir örneğin kel kafa deseniz ne yapar. birgün siz kötü bir laf söyleyin tepkisine bakın kızarsa sende bana logar kapağı suratlı demiştin hatırlıyormusun söyle ozaman hangisi daha ağır bir laf diye çıkışın. Özgüveniniz biraz eksik gibime geldi. Ben eşime asla Logar kapağı suratlı karım dedirtmem. Sizde kendinize bu tür lafları söyletmeyin eşiniz dahi olsa buna hakkı yok.
$untitled.webp gerçekten bir düşünün derim, logar kapağıda bu yani pis giderleri örtmek için kullanılır

Son düzenleme:
benim eşimde bana pehlivan der kollarım biraz kalın olduğu için,delikli surat der biraz gözeneklerim ve siyah noktalr olduğu için,yaşlandın artık der göz çevremde kırışıklıklar olduğu için ee 31 yaşındayım olması doğal derim o kadar çok da değildir aslında yaşıma göre azdır böyle şeyler takma desem de insanın canı sıkılıyor anlıyorum seni ama boşver kendileri mükemmel mi ,eşimin kırışıklıkları benden fazla senin de var derim ben yaşlandım der, ki aynı yaşız ,seninle uğraşıyor sadece sinir etmek için hoşuna gidiyordur.

evet cnm onada sorsan aynı bunu söylüyo işte seni sinir etmek hoşuma gidiyor.ama ben yoruldum artık ztn takıyordum şimdi hamileyim hormonlar tavanda çok duygusallaştım iyice takar oldum allah bize sabır versin.

Neden seni bu kadar elestirip yaralamasina izin veriyorsun?aciz misin eksik mi?bana acikcasi kimse boyle konusamaz,tavrim aciktir o yuzu bulamaz!o cok mu dortdortluk eminim vardir aciklari sende onun yuzune vur bakalim nasil hissedecek kendini.kusura bakma ama esin de olsa sinirlarini ciz ilk once saygi onemlidir evlilikte!mic mic mic sevgilim askim laflariyla degil karsilikli tahammul anlayisla yurur evlilik.esin seni begenmiyorsa evlenmeseydi o halde kafasina silah mi dayadin.sanirim yeni evlisin kendini begen kendine deger ver saygi duy ve saygi duyur!

yuh yaaa, en çokta kızdığım cümle logar kapağı suratlı karım benim ne demek bu yaaaa....

Valla, kuzum eşin seni yanında yada etrafında bakımlı bakımlı çalışan bayanlarla kıyaslamaya başlamış gibime geliyor. Çalışıyor musun? bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan. Eşin işten geldiğinde kesinlikle ve kesinlikle eşoftmanlarla durma karşısında sanki heran biryere gidcekmişsiniz gibi giyin. Çünkü, erkekler çalıştıkları yerlerdeki kadınları hep bakımlı görüyorlar, biz kadınlar ise bir yere çıkacağımız zaman giyinirp süsleniyoruz.yani eşleriniz sadece o zaman süslenmiş görüyor. Bunu için sizde çalışıp bir yerden gelmiş gibi görünün. Akşam yatakta mutlaka hoş seksi kıyafetler giyin her zaman değil tabii ama yedekte bu tür kıyafetleriniz bulunsun. Evde bile göz kaleminizi çekin hafif ruj sürün bunlar cildinizde sorun yapmaz. En azından yüze bir canlılık verir.

Elinizden geldiği kadar evde şort ve mini etekleri giymeyi deneyin bunları yaptığınızda sorunlu yerleriniz dikkat çekmez. Elbette eşlerinizinde bir eksi tarafları vardır. mesela saçı keldir örneğin kel kafa deseniz ne yapar. birgün siz kötü bir laf söyleyin tepkisine bakın kızarsa sende bana logar kapağı suratlı demiştin hatırlıyormusun söyle ozaman hangisi daha ağır bir laf diye çıkışın. Özgüveniniz biraz eksik gibime geldi. Ben eşime asla Logar kapağı suratlı karım dedirtmem. Sizde kendinize bu tür lafları söyletmeyin eşiniz dahi olsa buna hakkı yok.
Eki Görüntüle 804163 gerçekten bir düşünün derim, logar kapağıda bu yani pis giderleri örtmek için kullanılır

sorunda ztn buya cnm hergece farklı seksi bi gecelk gyerm mutlaka.evde en azından bi ruj bi rimel mutlaka sürerim.dediğin gbi ztn hep kısacık etklerle gögüs dekolteleryle dolanıyorum hamile halmle bile.(allahtan gbeim var azcık o kadar kilom fln yok )daha ne yapayım yaranamıyorumki...
hamile kalmadan önce kilo alayım diye gözümün içine bakan adam şimdi aldığın kilolar poponu bytmez inş böyle çok iyi daha fazla büyümesn diye takılıyo.sen kilo alsanda hırslısın verrsn biliyorum diyor şimdiden yol yapıyo yani..
çalışmıyorum ama eşimin işyerndeki bayanlardan daha süslüyüm .bilmiyorum sanırım braz şükürsüz.arkadaslarm bz senn gbi olamayız bu ne böle çek eşifmanı rahat et evdesn derler ben hep byere gtcek gbym evn içinde.övnmek için söylemiyorum bunu dediğinz gbi özgvenm zayf hatta belki hc yok ama boylu posluyum ne bileym fazla kilom yok temzlğime bakımıma dkkat ediyorum bebek gbi bi yüzüm olmasada kendmce bi gzelliğim var.daha ne yapayım ..ayrıca neden bana kendmi kötü hissettren bri için daha fazla çaba harcıyımki..o yaptıklarımı görüp kıymetini blmediği için ben daha çok salıyorum açıkçası..tm çok seviyo biliyorum hisssediyorum ama sevmekve beenmek farklı şeyler malesef

Neden seni bu kadar elestirip yaralamasina izin veriyorsun?aciz misin eksik mi?bana acikcasi kimse boyle konusamaz,tavrim aciktir o yuzu bulamaz!o cok mu dortdortluk eminim vardir aciklari sende onun yuzune vur bakalim nasil hissedecek kendini.kusura bakma ama esin de olsa sinirlarini ciz ilk once saygi onemlidir evlilikte!mic mic mic sevgilim askim laflariyla degil karsilikli tahammul anlayisla yurur evlilik.esin seni begenmiyorsa evlenmeseydi o halde kafasina silah mi dayadin.sanirim yeni evlisin kendini begen kendine deger ver saygi duy ve saygi duyur!

aciz de değilim eksikte değilim sadece eşimin gercek düşüncesini kestremiyorum.yüzde yüz beğenmediği için böyle yaptığını blsem tepkim çok çok farklı olurdu ama tm bunları resmen öpe koklaya şirilkle yapıo adam sanki sevgiden takılıyo gbi dedimya anlayamıyorum cnm

Ben farkettiysen seni koruyarak yazdim tabiiki aciz degilsin!hicbir kadin aciz degildir olamaz da!kirildigini soyle gulerek te olsa sakayla da olsa boyle soyleme de.

Ben farkettiysen seni koruyarak yazdim tabiiki aciz degilsin!hicbir kadin aciz degildir olamaz da!kirildigini soyle gulerek te olsa sakayla da olsa boyle soyleme de.

biliyorum cnm koruyarak yazdığını.bende aynı iyi niyetle cvp verdim aslında ama sadece okurken tepkili yazılmış gbi görünüyo kesinlke öyle değil..ben söylemekten bıktım be cnm söyle söyle aynı anlayan varmıki

eşinin söyledikleri çok çirkin,şaka falan değil adam bildiğin güzellik delisi, benim mide bulantılarım falan bitti sık sık acıkmam başladı mesela, geçen gece 12 buçukta tost istedim demek ki sen istesen kilo alırsın gece gece diye yapmıcak eşin, bu arada senin hamileliğin 16-17 hafta olmuştu sanırım niye temizlik yapıyosun ki eşin yapsın

şakada olsa ben fiziğimle temizliğimle alay eden erkeğe tahammül edemem . bende kırılırdım yani . ne demek ya . kendisi mükemmel mi . madem beğenmiyordu neden evlendi ne saçma sapan .

kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum. bende eşime derim bazı şeyler :) saçların çok beyazlamaya başladı, yaşlanıyorsun. biraz daha spor giyin, dede işi bunlar. traş ol, parfüm sık vs. hatta parfüm sıkmayı unutursa parfümle kapıya peşine gidiyorum :) pis koktuğundan mı...HAYIR. Bakımlı olmasını istediğimden ama aslında altında hiç bir ard niyet yok, eşimi kimseye değişmem. Ben sizin eşinizinde bu şekilde olduğunu düşünüyorum. çok kırılıyorsanızda ben bu şekilde konuştugunda inciniyorum. lütfen dikkat et diye uyarın

eşinin söyledikleri çok çirkin,şaka falan değil adam bildiğin güzellik delisi, benim mide bulantılarım falan bitti sık sık acıkmam başladı mesela, geçen gece 12 buçukta tost istedim demek ki sen istesen kilo alırsın gece gece diye yapmıcak eşin, bu arada senin hamileliğin 16-17 hafta olmuştu sanırım niye temizlik yapıyosun ki eşin yapsın

konuyu kendin açtın şimdide koruyosun diyceksiniz ama inanın korumak için değil ne varsa iyi kötü onu anlatıyorym hamileliğim 22 haftayı gecti 19 haftaya yani ben kendimi iyi hissedene kadar bnmde bulantılarım vardı eşim elimi bişeye sürdürmedi yemeği bile o yaptı o konuda bi sıkıntım yok hala çok yardımcı hamilelik dısındada temzliğe hep yardım eder benm derdim karısıyo sürekli temzlkle ilgili böyle yapsan şöyle yapsan diyo olması..
yemek meselesine gelnce çok kilo almamı istemiyo bunu agzıylada söylüyo ztn alırsan bile verrsn spor yaparsın diye ama yediğime kesnlkle karsmaz hatta ben yedikçe mutlu olduğunu görüyorum çnkü ilk zmnlar çok iştahsızdım bu halimi gördükçe seviniyo yiyebildiğim için..günahına grmek istemem yani o derece vcdansız değil..
evet söyledikleri çirkn kendnce şaka ama ben kırılıyorum güzellik delisimi onu kestremedim ama tam bi makyaj baım delisi olduğuna emnm cnm

şakada olsa ben fiziğimle temizliğimle alay eden erkeğe tahammül edemem . bende kırılırdım yani . ne demek ya . kendisi mükemmel mi . madem beğenmiyordu neden evlendi ne saçma sapan .

madem beğenmiyordu neden evlendin?
ben bu souruyuda sordum eşime...ben seni beğenmesem niye evleneyim sorunun içinde cvbı kendin veriyosun ztn ben beğeniyorum sen kendin ne düşünüyosan artık kafana takıyosun diyo...dedimya anlayamıyorum bu adamı

kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum. bende eşime derim bazı şeyler :) saçların çok beyazlamaya başladı, yaşlanıyorsun. biraz daha spor giyin, dede işi bunlar. traş ol, parfüm sık vs. hatta parfüm sıkmayı unutursa parfümle kapıya peşine gidiyorum :) pis koktuğundan mı...HAYIR. Bakımlı olmasını istediğimden ama aslında altında hiç bir ard niyet yok, eşimi kimseye değişmem. Ben sizin eşinizinde bu şekilde olduğunu düşünüyorum. çok kırılıyorsanızda ben bu şekilde konuştugunda inciniyorum. lütfen dikkat et diye uyarın

aynen bunları konustuğumuzda eşimde sizin söylediklerinizi söylüyo değişmem vs gbi takılıyorum şaka yapıyorum ben diyo ama kalp bu kırılıyo işte...braz önce aradı kendisi işte logar kapağı mevzusu açıldı bi şklde ..sen niye böyle kötü düşünüyosun ben seni ne kadar çok seviyorum kötü niyetlemi diyorum ben onları sevdiğimden takılıyorum diyo..nasıl bi sevgi anlayısı varsa çözemedimki

Eşinde iki durum var. Biri sevgisini kabaca ifade ediyor, ikincisi de aşırı derecede takıntılı.
Yani sürekli senin kusurlarını görüyor. Belki seviyordur fakat kadınlar böyle sevilmekten pek hoşlanmaz. Sen de pek onun gibi değilsin gördüğüm kadarıyla. Sevgisini o şekil gösteren insanlar var gerçekten.:10:
Bi de niye seni makyaja zorluyor ki, eşim ben ruj sürünce bile doğalken daha güzelsin der mesela. Bence sen makyajlı haline baya alıştırmışsın eşini. Evde pijamayla dolaşmana da laf eder :31: Sürekli süslü püslü olacak değilsin ya :6:

Son düzenleme:
canım tabi ki eşini sen daha iyi bilirsin, bizim burda 3 paragraftan yapabileceğimiz çıkarımın sen kat kat fazlasını yaparsın o zaman ne diyim sen de ona öyle davran göbeğin çıkmış de ardından gül şakaya vur falan onu kendi silahıyla vur anlasın yani bi şekilde kırıldığını, ister şaka olsun ister ciddi neticede hoşuna gitmiyo ta göbek deliğine kadar ne yorumuymuş bu,sende canını üzüp durma

Eşinde iki durum var. Biri sevgisini kabaca ifade ediyor, ikincisi de aşırı derecede takıntılı.
Yani sürekli senin kusurlarını görüyor. Belki seviyordur fakat kadınlar böyle sevilmekten pek hoşlanmaz. Sen de pek onun gibi değilsin gördüğüm kadarıyla. Sevgisini o şekil gösteren insanlar var gerçekten.:10:
Bi de niye seni makyaja zorluyor ki, eşim benin ruj sürünce bile doğalken daha güzelsin der mesela. Bence sen makyajlı haline baya alıştırmışsın eşini. Evde pijamayla dolaşmana da laf eder :31: Sürekli süslü püslü olacak değilsin ya :6:

bende bunları takıyorum işte kafaya bilmiyorum abartıyomuyum ama saçma sapan düşünmeye başladım.ben erkek olsam bende isterdim eşim bana süslensin makyaj yapsın tıkır tıkır dolaşsın evn içinde diye...ama baskalarındanda sakınırdım dısarı çıkıosun kadın makyaj yapmıcam dio hala ne diye yap dersn dimi..bırak evde sana süsülensin yada doğal halinide seviyorum askım de bişey de bi gönül al bilemyorum bu makyaj takıntısını.ama sanırım ben bu seklde alıştrdım malesef....tek bgn makyajsız çıkmıştım dısarıya ilk defa o gn demişti askım sen makyajsız ne güzelmişin diye...e o kadar güzeldimde ne zorluosun ozmn dimi makyaja sıkıldım bu konulardan artık kafamı karıstırıyo...ben istiyorumki beni ben olduğum için sevsinn..
tvde bi kadın görüyoruz misal dizide onun güzelliğinden bahsediyolar diyelim.boya güzeli sen ona bin basarsın askım benm karıma bak be fln der gelr sarılır en azından gnlüm olur...e beni makyaja zorlayınca ne farkım kalıyo o boya güzeli dediklernden

erkekler için boya güzeli diye bişey olduğunu düşünmüyorum açıkçası, bakıyolar güzelse güzeldir değilse değildir aksi olsa bu kadar kozmetik markası estetik sektörü olmaz, göğüsü silikon diye biz kadınlar dedikodu yaparız adam bakar üffff der

canım tabi ki eşini sen daha iyi bilirsin, bizim burda 3 paragraftan yapabileceğimiz çıkarımın sen kat kat fazlasını yaparsın o zaman ne diyim sen de ona öyle davran göbeğin çıkmış de ardından gül şakaya vur falan onu kendi silahıyla vur anlasın yani bi şekilde kırıldığını, ister şaka olsun ister ciddi neticede hoşuna gitmiyo ta göbek deliğine kadar ne yorumuymuş bu,sende canını üzüp durma

aslına bakarsan kendinede takıntılı o cnm.yemn ederim bu adam bi cins bildiğin aç bırakıyo kendini göbeği çıkmış diye geçen yemek yemediği için tansiyonu düştü ne desem fayda etmiyo sevmiyorum ben bu göbeği kiloyu diyor..dediğin gbi ben ona koca göbüşlü şkım fln diye takılıyorum bozuluyo hemen ne göbüşü eriyo göbüşmü var bnde diye.ki ben gercekten sevgiden takıldıım halde.bilmiyorum belki oda samimi sevgiden yapıyo bunları ama bi kadınla erkek bir olmazki.kadınlar beğenilmek onure edilmek isterler bense sakayla yiyorum lafları:)gülüyorum artık halime yav

Back
X