• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

Kızlarr çıldırdııı :52::52: Ama bir yandanda haklılar ya vallahi kocanı kardeşim yerine koyuyorum nasıl üzülürdüm ya zavallı adam en güzel yıllarını seninle harap ediyor. Erkek için cinseliik önemliyi geçtim kadın bile tadınca onu sürekli istiyor...Bence senin sorunun erkeklere karşı birşey hissetmemen olabilir. Belki cinsel tercihin farklıdır. Nasıl 2.5 sene kendini keşfedemedin ya...

Bu ne demek Alllah aşkına? kendini nasıl keşfedemedin ne demek ? Ne kadar acımasız ve empatiden yoksun zihniyetler var. Biri tecavüz etmediğine şaşırdım der, öteki sen lezbiyensin, nasıl farketmedin der. Hey Allahım yarabbim, ne yücesin ki, insana kınadığı ayıpladığı şeyi yaşatmadan canını almazsın.

herkes kocasına üzülüyor ok anladık da kadına da yazık değil mi yani genç yaşta yapmış bir hata kendine uygun olmadığını düşündüğü birinle evlenmiş şimdi ne yapacağını bilmiyor bence bu durumda burdaki arkadaş daha mağdur durumda erkekler boşanınca hayatına devam ediyor bu ülkede kadınlar aynı şekilde rahat olamıyorlar maalesef .her durumda konu sahibi arkadaş mağdur .

malesef burada ve daha birçok açılan konuda bazı arkadaşlarımız ( ki kendilerini gayet iyi biliyorlar deşifre etmeye gerek yok,yorumlarından bariz anlaşılıyor) sadece öfkelerini kusmak için yazıyorlar bi nevi boşalma yeri belki burası onlar için.Ama kesinlikle amaçlarının buradaki konu açan arkadaşlara yardım etmek olduğunu düşünmüyorum ve dileğim böyle yazacaklarına hiç yazmasınlar daha iyi, başka bir site bulsunlar boşalmak için..

Bir sosyolog dünyayı dolaşmış, aynı soruyu çeşitli ülkelerde yaşayan kadınlara sormuş:
– Kocan seni aldatırsa ne yaparsın?
* İsveçli kadın: Kocama "Benden ne fazlası var?» diye sorarım.
* Rus kadını: Terk ederim.
* Alman: Misilleme yapar, bir sevgili bulurum.
* Fransız: Sevgilim zaten beni teselli eder.
* İtalyan: O karıyı vururum.
* İspanyol: Kocam olacak herifi vururum.
* Yunanlı kadın: İkisini de vururum.
* Türk kadını: Benimki öyle şey yapmaz...

Arkadasim, kocan seni onunla 2,5 sene daha yatmasan bosamaz. Erkekler duzen bozmayi sevmezler. O bu duzen icinde kendine cinsellik de yasayabilecegi bir yol bulmustur, senin haberin yok sadece. Cinsel yonden normal olan hic bir erkek 2,5 sene cinsellik yasamadan beklemez. Sende sogukluk varsa onda da mi var? Erkek illaki ask filan da aramaz bunun icin. Bu konu boyle devam ettikce bunu kendine bir hak olarak da gorur. Onun icin sana tavsiyem, beni aldatmaz deyip kendini kandirma, ille de olmustur bu sure icinde, hala da oluyordur. Onun icin endiselenmeyi birakip kendin icin endiselen bence.. Bu evlilik degil. Bence sen aslinda kocani seviyorsun da farkinda degilsin. Aksi takdirde onunla ayni evi paylasmak da batardi. Ask kisa sureli bir duygudur, eger aski ariyorsan. Evlilikte ask sevgiye donusur ve oyle devam eder. Sevgi ya vardir, ya yoktur. Sende var, dikkatli ol. Esinin karsisina senden daha sicak biri cikarsa onu da sevgini de kalbine gomup ellerin bagrinda kalirsin oylece, onun geri donusu de olmaz.

evet ya benim kocam yapmaz mantığı her yerde duyuyorum yani peki bu karısını aldatanlar kim bir baktığınızda kapınıza köle olan erkekler nerden çıkıyor acaba .herkeste bir özgüven yani hülya avşar bile aldatıldı bu ülkede hala benimki yapmaz bir gün evlenince bende diyeceğim yapmaz yapmayan adam mı var kardeşim bu devirde fırsatını bulan yapıyor gayette .

Bu ne demek Alllah aşkına? kendini nasıl keşfedemedin ne demek ? Ne kadar acımasız ve empatiden yoksun zihniyetler var. Biri tecavüz etmediğine şaşırdım der, öteki sen lezbiyensin, nasıl farketmedin der. Hey Allahım yarabbim, ne yücesin ki, insana kınadığı ayıpladığı şeyi yaşatmadan canını almazsın.

Ben kınamıyorum sizinn ki aslında büyük itam ee aklıma başka birşey gelmiyor... Belki hayalindeki adam başka.. nerden bilebilrsin tercihini 2.5 yl içinde kendini keşfedememiş işte bu lafı nasıl anlyorsun bir kadın nasıl tahrik oldugunu kendisi daha iyi bilmez mi ?

öyle yorumlar yapılmış ki hani sanki biz cinselliği yaşayamayan kadınlar bu durumdan gayet mutluymuşuz da sadece eziyet çeken erkeklermiş gibi.Böyle bir mantık olabilir mi ya cinsellik kadın-erkek hepimiz için bir ihtiyaç.Vah vah adama da yazık iyi sabretmiş diyorsunuz da kadın için niye aynı şeyler söylenmiyor?? Kadın daha mı az sabrediyor sanki bu mutluluğu yaşayamadığı için daha mı az acı çekiyor erkekten.Veya neden adam başka kadınlara gitmediği için tebrik edilirken ,kadın yabancılarla birlikte olmadığı için tebrik edilmiyor?..Lütfen artık şu erkek ister kadın verir mantalitesinden kurtulun.Bu işin kadını erkeği olmaz..

Burda cinsel istekten daha çok eleştirilen kadının hem kendine hemde adama acı çektirmesi.Başka erkeklere bakınca arzu ve istek içinde bulunabiliyor.Kadın kocasını ev arkadaşı olarak görüyor.Vajinismus olmadığını kanıtlamak için yarı cinsel ilişki içine giriyor.Tam birleşme sırasında kendini geri çekiyor.Bu hareket çok mu sağlıklı?Hem kendi hemde eşinin psikolojisi için uygun bir davranış mı?Kadın eşini sevmiyor adamada boşansak nasıl olur diye soruyor adam boşanalım böyle mutsuz olmaktansa ben hayatımı daha rahat kurarım bir bayan olarak sen ne yaparsın onu düşünüyorum diyor.Daha sonra kadının soru işaretleri çoğalıyor.Sevmediği halde ya daha sonra evlenemezsem ya daha kötüsü olursa düşüncesiyle ev arkadaşı olarak gördüğü adamla yaşamaya devam ediyor.Adamada durumu açıkta izah etmediği belli.Bu durumların tam tersinide görüyoruz adamın istemediği kadının istediği bu durumlarda nasıl kadını savunuyoruz yazık kadına adam ozaman boşansın diyoruz.Burda da tam tersi bir durum.Çevresel faktörler yüzünden kadın boşanma olayının eşi tarafından gerçekleşmesini istiyor.Bu yükü taşıyamayacağını düşündüğü için.Suçlu hissetmemek için.

Birine üzülürken size mi soracağım ? Kadın erkeği karşı resmen düşman içinde adam o kadar sabırlı bu evliliğin yanlış olduğunu onla neden evlendiğini yüzüne haykırıyor ve boşanmıyor... Kendinden o kadar emin ki aldatlmayacağının adamın inancına güveniyor.. 2,5 ay olsa tamam derdim ama yıl diyoruz farkındamısın. Her gece kocanla yatıyorsun ve kadınlık görevini yapmıyorsun diyelim hasta tedavi oldu ama sonuc sıfır adama yazık diyorum ben keşke bu konun başlığı kocamı incitmeden nasıl boşanırım olsaydı... Bir kadın olsam kocam ben arzulamasa arkadaş yerine koysa bunca zaman beni niye boşamadı diye nefret ederdim ondan...Ama hiçbirşeyden haberi yok belki burdaki yazıları görse uyanır ama....

sorun sizin kime uzuldugunuz degil.. sorun sizin uzulmediginiz bir erkek icin uzuluyormus tavrinda hemcisinize saydirmaniz.. diyecegim ki seviyenizden sizi muhattap almamam gerektigimi anliyorum..

malesef burada ve daha birçok açılan konuda bazı arkadaşlarımız ( ki kendilerini gayet iyi biliyorlar deşifre etmeye gerek yok,yorumlarından bariz anlaşılıyor) sadece öfkelerini kusmak için yazıyorlar bi nevi boşalma yeri belki burası onlar için.Ama kesinlikle amaçlarının buradaki konu açan arkadaşlara yardım etmek olduğunu düşünmüyorum ve dileğim böyle yazacaklarına hiç yazmasınlar daha iyi, başka bir site bulsunlar boşalmak için..

yok onlar eşini aşağılıyor diye kızıyorlar sadece kötü niyetli değiller yani burda erkek seven taraf ya kadında sevmiyor istemiyor e otamatikman mağdur erkek gibi görünüyor ondan kızıyolar bence kısmen öyle olsada konuya tamamen bakıldığında kadın mağdur e zaten her şekilde kadın mağdur oluyor bu ülkede maalsef bu gerçek iki feminist kelimeyle düzen değişmaz boşansa boşandı diyecekler sonuçta tekrar evlenebilir tabi ama sanırım düzeni bozmak istemiyor .

Burda cinsel istekten daha çok eleştirilen kadının hem kendine hemde adama acı çektirmesi.Başka erkeklere bakınca arzu ve istek içinde bulunabiliyor.Kadın kocasını ev arkadaşı olarak görüyor.Vajinismus olmadığını kanıtlamak için yarı cinsel ilişki içine giriyor.Tam birleşme sırasında kendini geri çekiyor.Bu hareket çok mu sağlıklı?Hem kendi hemde eşinin psikolojisi için uygun bir davranış mı?Kadın eşini sevmiyor adamada boşansak nasıl olur diye soruyor adam boşanalım böyle mutsuz olmaktansa ben hayatımı daha rahat kurarım bir bayan olarak sen ne yaparsın onu düşünüyorum diyor.Daha sonra kadının soru işaretleri çoğalıyor.Sevmediği halde ya daha sonra evlenemezsem ya daha kötüsü olursa düşüncesiyle ev arkadaşı olarak gördüğü adamla yaşamaya devam ediyor.Adamada durumu açıkta izah etmediği belli.Bu durumların tam tersinide görüyoruz adamın istemediği kadının istediği bu durumlarda nasıl kadını savunuyoruz yazık kadına adam ozaman boşansın diyoruz.Burda da tam tersi bir durum.Çevresel faktörler yüzünden kadın boşanma olayının eşi tarafından gerçekleşmesini istiyor.Bu yükü taşıyamayacağını düşündüğü için.Suçlu hissetmemek için.

vajinusmus olmadığını kanıtlamasını terapisti söylemiş zaten kadın baştan beri isteksizliğin asıl problem olduğunu söylüyor

bız yerı gelınce erkeklerı yerden yere vuruyoruz bu konuda madur olan erkek..

konu sahıbının anlattıklarına gore..

nısanlıyken sevdıgı adamdan sogumuş yınede evlenmış olmamış ıkı bucuk yıl geçmış hala bırsey ıstemıyor...cınsellık namına adam cekıcı gelmıyor adam sabredıyor kadın boşanmıyor..

erkek aldatmıyor gurultu kavga yapmıyor evlıya olması gerek

kadına mı erkege mı uzulelım.

boşanma talebini eşinden bekliyorsa bile bunda eleştirilecek ne var anlamıyorum siz değil misiniz kadını adamı zorla elinde tutuyor diye eleştiren ? adam sevmiyorsa zaten boşanalım derdi çoktan ve kadın da buna razı olduğunu defalarca kez yazmış

vajinusmus olmadığını kanıtlamasını terapisti söylemiş zaten kadın baştan beri isteksizliğin asıl problem olduğunu söylüyor

İsteksizliğinin asıl sorunuda eşi.Çünkü kadın başka erkekleri görüp arzulanıyorsa istek içinde olduğunu düşünüyorsa demek ki kendinden daha çok karşıdakini sorun olarak görüyor.Sevmediği istemediği bir adamlada vajinismus mu değil mi testi yapmak kadın için ne kadar doğru.Kadında yılların vermiş olduğu bir alışkanlıkta vardır mutlaka.Boşluk hissetmekten korkuyor.Yani kadın kendinede haksızlık yapıyor.

Hayatta insanın başına her türlü problem gelebiliyor. Önce iyice düşünüp, hatta destek alıp sorunun nedenini bulmanız çok önemli. Nedenini bulmadan çözüm sağlamanız çok zor. İnsan psikolojisi çok karmaşık. Çok basit bir sebep bile çıkabilir altından sizin farketmediğiniz. Hemen boşanma kararı almadan önce sorunu çözmek için çabalamanızı tavsiye ediyorum.

sabahtan beri bakıyorum yazsam mı yazmasam mı deyip çıkıyorum. Anladığım kadarıyla sende çoğu kadında olan maço erkek sempatisi var. eşinden bir türlü etkilenmemişsin. sanırım karakteri aktif değil pasif. Ve seni çok sevdiği için üstüne gelmemiş hiç.Belki gelseymiş onun bu kararlığı elini masaya vurması bile seni etkileyebilirmiş. Ama bana kalırsa kendini de eşini de üzme, kandırma. Bırak adamda mutlu olsun SENDE! Ömrümün sonuna kadar yalnız kalırsam yazmışsın, yok öyle bir dünya merak etme. Ayrıca sevmediğin adamla birlikte olmaktansa yalnız kal daha iyi.. Eve geç geliyor bu umrumda bile olmuyor yazmışsın. Ya yaşını başını almış artık aşk meşk geçmiş kadınlar bile eşini merak eder. Bu tuhaf geldi biraz.Sanki sevginin yoksunluğundan çok eşine karşı bir nefret yada olumsuz bir duygu var içinde..:31:

boşanma talebini eşinden bekliyorsa bile bunda eleştirilecek ne var anlamıyorum siz değil misiniz kadını adamı zorla elinde tutuyor diye eleştiren ? adam sevmiyorsa zaten boşanalım derdi çoktan ve kadın da buna razı olduğunu defalarca kez yazmış

Adam zaten demiş eğer mutlu değilsen boşanalım ama kadın olarak ne yaparsın deyince kadın geri adım içinde.Kadının yazdıklarını okuyunca zaten çelişki içinde olduğu belli oluyor.

ayyy yine mi bamya :ssz: 41 kullanici eksin tavan :27: herneyse :51:

insan sevgililik, nisanlilik döneminde hic sarilip öpüsmez mi ?
e o dönemlerde anlayamadin mi sen bu adami arzulayamadigini bacim
:6:bana cok sacma geldi acikcasi:24:cözemedim harbiden:ssz:
sayfalari okumadim:41: "bu soru daha önce soruldu, cevaplandi:22: "diye carlamayin :31:

sayfalari okumadim:41: "bu soru daha önce soruldu, cevaplandi:22: "diye carlamayin :31:

:42::42::42::1:

sabahtan beri bakıyorum yazsam mı yazmasam mı deyip çıkıyorum. Anladığım kadarıyla sende çoğu kadında olan maço erkek sempatisi var. eşinden bir türlü etkilenmemişsin. sanırım karakteri aktif değil pasif. Ve seni çok sevdiği için üstüne gelmemiş hiç.Belki gelseymiş onun bu kararlığı elini masaya vurması bile seni etkileyebilirmiş. Ama bana kalırsa kendini de eşini de üzme, kandırma. Bırak adamda mutlu olsun SENDE! Ömrümün sonuna kadar yalnız kalırsam yazmışsın, yok öyle bir dünya merak etme. Ayrıca sevmediğin adamla birlikte olmaktansa yalnız kal daha iyi.. Eve geç geliyor bu umrumda bile olmuyor yazmışsın. Ya yaşını başını almış artık aşk meşk geçmiş kadınlar bile eşini merak eder. Bu tuhaf geldi biraz.Sanki sevginin yoksunluğundan çok eşine karşı bir nefret yada olumsuz bir duygu var içinde..:31:

"Anladığım kadarıyla sende çoğu kadında olan maço erkek sempatisi var" gerçekten gülüyorum böyle yorumlara eşini arzulamayan her kadında bu saplantı mı oluyor Allah aşkına..

sarılıp öpüşmediğini nerden biliyorsun ama yaşanılan bazı şeyler insanı soğutabiliyor eşinden

Back
X