Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

bu konuda eşinizi mutlu etmek için dahi ilişkiye girmiyorsunuz...
eger durum vajınusmusda degılse
diğer türlüsü çok bencilce...
eşinize yazık...
sadece aşk duymuyorsunuz diye olacak iş degıl...

Evet tatlım hiç beraber olamamıştık denediğimiz çok olmuştu ama bende arzulama olmadığı için sonuç hep menfiydi.İlk kez geçen gün oldu o da vajinusmus olmadığımı ispatlamak içindi terapistime..

eşini cinsel anlamda çekici bulmamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur. terapistinizin bu kadarını biliyor olması gerekir.

sorununuzun çözümü için...nişanlılık ya da öncesi dönemde eşinizi hiç çekici bulmadınız mı? o zamanlarda da onu bir arkadaş olarak mı gördünüz? arada bir çekim olmadı mı hiç? az çok o zamanki duygularınızdan bu ilişkinin geleceğini de tahmin edebilirdiniz aslında. ya da öncesinde bir isteğiniz vardı da sorunlardan dolayı mı böyle soğudunuz?

eşini cinsel anlamda çekici bulmamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur. terapistinizin bu kadarını biliyor olması gerekir.

sorununuzun çözümü için...nişanlılık ya da öncesi dönemde eşinizi hiç çekici bulmadınız mı? o zamanlarda da onu bir arkadaş olarak mı gördünüz? arada bir çekim olmadı mı hiç? az çok o zamanki duygularınızdan bu ilişkinin geleceğini de tahmin edebilirdiniz aslında. ya da öncesinde bir isteğiniz vardı da sorunlardan dolayı mı böyle soğudunuz?

vajinusmus hiç bir erkeği istememek cinsel soğukluk değil mi ?başka birinle istesem yapabilirim diyor bence eşiyle sorunu sadece kendinde bir sorun yok arkadaşın .

Eşinin görünüşü nasıl peki kendine bakar mı ağız kokusu falan varm bunlarda insanı cinsellikten soğutur.. Eşini kendine ispat ettinde bu yılda olcak birşey değil ki tekrar yanaşsa eşin bu benle neden birlikte olmuyor diye düşünmez mi?

yani nasıl anlatayım ki oldu çok büyük ölçüde ve olduğunu görünce çekildim işte..

nasıl yanı burda ben mı yanlıs anladım acaba gorunce derken ? ılk defa mı goruyosunuz yanlıs anlamıs olabılrım kusura bakmayın sınırlerım bozuldu da

vajinismusun kökü korkuya dayanmıyo mu kızlar, ben evli değilim henüz, etkilenmemek için burdaki vajinismus konusuna girmiyorum ama bildiğim kadarıyla korkunca oluyo bu durum, konu sahibesi korkmuyo ki, arzu yok

bu konuda eşinizi mutlu etmek için dahi ilişkiye girmiyorsunuz...
eger durum vajınusmusda degılse
diğer türlüsü çok bencilce...
eşinize yazık...
sadece aşk duymuyorsunuz diye olacak iş degıl...

çok talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma ama..Sonuçta ben duyguları olan bir bireyim neden istemediğim halde sırf eşimi mutlu etmek için ilişkiye gireyim,kendimi yok sayayım?? bunun ne kadar ağır olduğunu bilmiyorsun galiba ben denedim ama yapamadım..

eşinizin tepkısı ne..sızı optugunda yada elınızı tuttugunda iğrenıyormusunuz hıcbırsey mı hıssetmıyorsunuz

Kadın için cinsellik belki fazla aranmıyor ama şu bir gerçek ki erkek yapamıyor ve sana birşey diyim olurda birgün eşin sırf birliktelik için başkasıyla birlikte olsa ne yaparsın peki üstüne başına bakıp aldanma bence...

O zamanlar bir çekim vardı olmasına seviyordum ama yine böyle çok arzulu değildim ve bunun evlilikte sorun olabileceğini o zamanki aklımla düşünemedim malesef..(23 yaşındaydım)

çok talihsiz bir yorum olmuş kusura bakma ama..Sonuçta ben duyguları olan bir bireyim neden istemediğim halde sırf eşimi mutlu etmek için ilişkiye gireyim,kendimi yok sayayım?? bunun ne kadar ağır olduğunu bilmiyorsun galiba ben denedim ama yapamadım..

hayır bence oldukca isabetli bir yorum.
sen eger dersenki ben vajınusmusum buna asla bir sey denmez denemez.
ama sen dıyorsun ki ben esımı arzulamıyorum peki bu bencıllık degımı eşine
boşan o zaman
sevmedıgın adamla neden evlısın anlayamdım ki
eşini resmen arzulamıyorum dıyorsun.bu bir hastalık degıl seninkisi
sadece arzu etmemeekk...
dolayısıyla eşine haksızlık edıyorsun...

vajinusmus hiç bir erkeği istememek cinsel soğukluk değil mi ?başka birinle istesem yapabilirim diyor bence eşiyle sorunu sadece kendinde bir sorun yok arkadaşın .

eşini arzulamamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur... bir nevi isteksizliksizliğin yarattığı gerilim kaçmaya ve tepki olarak çekilmeye sebep olur... arkadaşın sorunu ondan demedim zaten, sadece baştan itibaren eşini cinsel anlamda hiç çekici bulmadıysa ilişkiye neden devam etti onu merak ediyorum. ya da başta çekici buluyormuydu da birşeyler mi oldu...

eşini arzulamamak da kadınlarda vajinusmusa sebep olur... bir nevi isteksizliksizliğin yarattığı gerilim kaçmaya ve tepki olarak çekilmeye sebep olur... arkadaşın sorunu ondan demedim zaten, sadece baştan itibaren eşini cinsel anlamda hiç çekici bulmadıysa ilişkiye neden devam etti onu merak ediyorum. ya da başta çekici buluyormuydu da birşeyler mi oldu...

evet başta buluyordum yani flört döneminde fakat sonra nişanlanmamızla beraber zor bi döneme girdik ayrılmayı çok düşündüm yapamadım ama

O zamanlar bir çekim vardı olmasına seviyordum ama yine böyle çok arzulu değildim ve bunun evlilikte sorun olabileceğini o zamanki aklımla düşünemedim malesef..(23 yaşındaydım)

peki eşiniz nasıl biri...sormamda mahzur yoksa. aranızdaki sorunlardan dolayı mı böyle oldu yoksa eşinizin görünüşü mü sizi etkiliyor. her ne kadar görsellik erkeklerde daha etkileyici olsa da kadınlarda görsellikten etkilenir sonuçta.

Back
X