Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

Eşiniz dini değerlerine çok bağlı maşallah ,bunu imtihan olarak görüyor sanırım o yüzden de bütün yolları denemek istiyor ama siz onu maalesef harama yönelteceksiniz gibi geliyor ,çok politik davranıyorsunuz boşanalım diyorsunuz ama bunun sanki bir hastalıkmış gibi algılatıyorsunuz sanırım eşinize oda gececek eşimde çaba gösteriyor diyerek düşünüyor ,ayrıca belli birisi yok falan demiştiniz sanırım ,belirsiz birisi mi var ,yani eşinizden ayrılsanız olmayacak birisi mi ?

Çok bencillik geleceğinizi düşünerek ayrılmamanız büyük vicdansızlık, eşiniz size tecavüz mü etmeli ,bu kadar kibar ,anlayışlı ,saygılı kadınına baskı yapmayan bir erkek elinizde bir servet var bunun farkında değilsiniz ama SİZ EŞİNİZİ HAKETMİYORSUNUZ...

bu kadar talihsiz açıklamaya ne cevap verilir bilmiyorum,evet eşimi hak etmiyorum onu gereksiz yere oyalıyorum ikimizi de bu hazzı yaşamaktan alıkoyduğum için zevk alıyorum ve hatta kendimi acındırıyorum beni bırakırsan yaşayamam filan bile diyorum..
oldu mu şimdi

Esinize karsi yasayan hicbir duygu kalmamis. Hepsi ölmüş.

On terapiye daha gitseniz de normal bir evlilik yasamaniz zor gibi geldi bana.

Ben esime bu duygulari hissetsem kesinlikle bosanirim. Kaldi ki esim beni ne kadar sevse de ruhen ona ait olmadigimi anladigi an o beni bosar zaten.

Sizin esiniz de anladigim kadariyla fazla pasif ve efemine.

Bu kadar yorumdan sonra farklı bir şey yazamayacağım ben.
evlenmeden önce erkekleri zor ikna ediyoruz beklemek için.
Evliyken nasıl bekletilir?Hem vajinusmus da değilsiniz.
Yapabildiğinizi görmek için yarım yapmışsınız.
Tam, yarım nasıl oluyor onu da anlayamadım ben.

Olabilir bazen, insanlar uzaklaşabilir. Ama bu 1 ay olur 3 ay olur 5 ay olur
2.5 sene olmaz.

bana da bunları yaşamadan önce sorsan olmaz derdim ama oluyomuş işte yaşadım hala yaşıyorum..

büyüklüğünü ve şeklini görünce
vazgeçmek oluyorMUŞ

bunu da öğrendik çok şükür
seviyorum kk'yı, her gün yeni bir bilgi öğreniyoruz:34:

Hımm :) şekil ve büyüklük ya ne bileyim absürd geldi bana :) eşlerimizin şeylerini görmeden evleniyoruz zifaf gecesi artık bahtımıza ne çıktıysa hesabı :))) Yarıldım kendime şuan

Yani demek istediğim çevremde görüp etkilendiğim kişiler olsa da öyle ciddi anlamda bişey yok demek istiyorum ki bu etkilenmenin de bendeki boşluk duygusundan kaynaklandığını düşünüyorum.

Hanfendi etkileniyor etrafındaki insanlardan ,ama belirgin biriside yok yada uygun değil ,yada evli ...

bu kadar talihsiz açıklamaya ne cevap verilir bilmiyorum,evet eşimi hak etmiyorum onu gereksiz yere oyalıyorum ikimizi de bu hazzı yaşamaktan alıkoyduğum için zevk alıyorum ve hatta kendimi acındırıyorum beni bırakırsan yaşayamam filan bile diyorum..
oldu mu şimdi

kuzum siz bu konuyu neden açtınız ki:26:
fikriniz sabit,o kadar yorumdan hiç etkilenmediniz aynı şeyleri yazıyorsunuz.ne gibi cevap istiyordunuz ki:34:

regina spektor nikini secmenizin özel bir nedeni var mi?

cünki regina lezbiyen bir piyanist sarkici

öyle birsey ise eger acik olabilirsiniz , sonucta burda sizi taniyan yok dimi

oldu mu şimdi

yooooo olan bişey yok sadce somut bişey demediğiniz için kızların sabrı tastı gibi geliyo
istemediğiniz yorumlar atalihsiz yorum gözüyl bakıyosunuz..
sizce eşinii istememniz istemedğiniz halde evliliğe evet demeniz talihsizlik değilmi...

YA BEN ANLAYAMIYORUM ARTIK
SİZ NİKAHA KADAR AŞIKDINIZ ARZU DOLUYDUNUZ
NİKAH GECESİMİ BÜTÜN DUYGULARINIZI KAYBETTİNİZ?
YA bu çok mantıksız bir sey ya
olabillecek bir sey değil ama...............

yooooo olan bişey yok sadce somut bişey demediğiniz için kızların sabrı tastı gibi geliyo
sizce eşinii istememniz istemedğiniz halde evliliğe evet demeniz talihsizlik değilmi...

bütün yollar denendikten sonra evet demek talihsizliktir zaten o noktada eğer hala düzelmiyorsa o istemese de ben ayrılacağım

oldu mu şimdi

Evet oldu şimdi,eşiniz Allahtan korkuyor size asilik yapmıyor siz bu durumu kullanıyorsunuz bencilce ,ve sanmıyorum eşinize seni arzulamıyorum diyebildiğinizi arzuluyorum ama yapamıyorum buda eşinizi bu evliliğe bağlıyor hanfendi,etrafınızdaki insanlardan etkilenebiliyorsunuz ama bunuda söyleyebiliyor musunuz eşinize ???

bence boşuna sorguluyoruz
aslında çok açık da
biz anlamamakta direniyoruz
bu sefer çanlarımız geç çaldı :34:

valla anlamadıysanız bile burada daha açık anlatamam heralde

İyi de gerçekten birşey anlamadık biz kk olarak..Anlayan da çıkmamış gördüğüm kadarıyla..

Size şunu sormuştuk; Zifaf gecenizde de birlikte olmadınız mı ? Sonuçta bu adam gökten zembille inmedi..Arzluydunuz, aşıktınız öyle yazdınız ..İlk zaman herşey normaldi diyen de sizsiniz bizde buna binaen yorum yapıp acaba sorun nerede diye bulmaya çalışıyoruz..Amacımız kırmak yada sizi yargılamak değil..Yerine oturmayan birşeyler var anlatımlarınızda..

Back
X