- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
-
Ben elektrikli battaniye uzerinde sex oneriyorum cnmm atesi koruklerİste atesi nasil koruklicem istek yokken
Dalga gecin diye acilmadi bu konu. gidin egonuzu baska yerde tatmin edin!Ben elektrikli battaniye uzerinde sex oneriyorum cnmm atesi korukler
evlenmeden önce eşinizi beğeniyor muydunuz? yani belki eşinizi beğeniyorsunuzdur ama sizde cinsel isteksizlik vardır... ikinci ihtimal eşinizi bugüne kadar hiç beğenmediniz evlilik öncesi de dahil... cevap verirseniz konuşuruz.. aklına takılan şey olursa özelden de atabilirsin...Basliktan anlasildigi gibi beraber olmak icin icimde hic istek olmuyor. bu durumu yasayanlar oldu mu, olduysa nasil astiniz? Ya da nasil istekli hale getirebilirim kendimi? Fikirlerinize ihtiyacim var..
b ir tanidik ev icin aile serhi yaptirmis ilk ondan duymustum. araba icin var mi diye merak ettim. bunu merak etmek bosanma planlari yapiyor anlamina gelmez.Kafanızdan sürekli boşanma planları yaptığınız için olabilir mi.
Kim bir bankamatikle sevişmek isterki.
Eski mesajlarınızı baktımda,
Olmaz öyle dostum olmaz, duygular numara yapmaz.yazık ikinize de
Belki hormonal bi eksiklik vardir bence buna bir baktir ve aslanpencesi cayi tuket iyi gelirBasliktan anlasildigi gibi beraber olmak icin icimde hic istek olmuyor. bu durumu yasayanlar oldu mu, olduysa nasil astiniz? Ya da nasil istekli hale getirebilirim kendimi? Fikirlerinize ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?