işiniz çok zor.
wvlenmeden önce eşinin ailemle yaaşrsak seni üzmezler vb. vaatlerine kanmasın genç kızlarımız...
bakın yeter ki evlenelim düşüncesi ile gelin olup hem şehir değiştiriyorsunuz hem ailesi ile oturmayı kabul ediyorsunuz. evde sürekli hizmet veriyorsunuz. herşeyinizi kısıtlıyorsunuz. azar işitiyorsunuz. siz o kadar fedakarlık yaparken uğruna neler verdiğiniz eşiniz geçinemeyiz hayatım diyor....
tabii anasının yanında çok süper geçindiğiniz için. ayrı evde olmaz. maazallah yersiniz açlıktan adamı.
siz verdikçe vericeksiniz.. almasını öğrenin...
çok mutsuz olduğunuzu bebeğe yansımasından korktuğunuzu söyleyin. malum tansiyon falan...
annenize gidin kalmaya.. ayrı ev konusunda ısrar edin. çevre 1+1 lerebakın uygun fiyatlı bir ev bulun ve şurada 200 liraya ev var kalan para ile de geçiniriz. en azından mutlu uyuruz seçim sesinn diye NET bir şekilde konuşun.
bana kalırsa keşke bebeği ayrı eve çıkarsak yaparız deyip bekleseydiniz. ama yine de geç sayılmaz.
1+1 konusunda ısrarcı olun. gözüm fazla şeyde değil yeter ki beraber oturmayalım diye ısrarcı ol.
ya güzellikle ayrılalım ya da ben bizi buradan attırıncaya kadar uğraşırım deyin.