Esimi bazen anlamiyorum

incisena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
63
25
3
29
Su an aglayarak yaziyorum , gerçekten kalbim cok kirildi . Burada daha once de konu acmistim esimle ilgili . Aglarkem nasil kelimeleri toparlarim bilmiyorum .
Esim bazen saniyesinde degisip cok soguk davranabiliyor aramiza duvar oruyor aniden .bugun de yine aynisi oldu . Aksam yatarken hicbir sey yoktu sabah uyandim buz gibi baska biri gelmis yerine sanki . Biraz kendi haline biraktim konusmadim ama hala buz gibi konusmalari her seyi . Biliyorum insan her an sevgi kelebegi olmaz o yuzden aksama kadar kendi halinde biraktim .aksam hala ayni ,konusmaya calistim neyin var dedim bir seyim yok dedi . Daha sonra espri yaptim konusmaya calistim ters tepki aldim .daha sonra kendisi konu acti ekonomi hakkinda ,ben de zaten bozuldugum icin tepki vermedim dogrudur dedim .bana bin kat daha soguk davranmaya basladi ,sebeb ne dedim .benimle konusmak istemedin diyor gicik oldun actigiism konuya diyor .kendisinin sabahtan aksama kadar ki garip davranisi gormezden geliyor benim birazcik tepkimi yuzume carpiyor. Gercekten boyle degildi bu yil cok degisti aniden .yoruldum.

Borcu mu var, işinde sorunlar mı var? Ben de bazen mutsuz uyanırım, dertler üstüme üstüme gelir, ne gülesim ne konuşasım olur.

Kaç senelik evlisiniz

Çift kişilik mi senin kocan ? Seni de bir süre sonra kendi gibi dengesiz yapacak.

Yani eşime durduk yere böyle yapsam bikaç sebebi olabilir. Ya benim canıma sıkacak bir hareket yapmıştır yada laf arasında canımı sıkacak bişey söylemiştir. Eş dost akraba ilişkilerinde emrivaki yapmıştır. Gibi gibi. Ha yine öyle yapmam söyliceğimi söyler sonra buz keserim ama bunların hiçbiri yok ve durduk yere diyosanız bir duygu durum bozukluğu yaşıyor gibi geldi.

Bende ruh dengesi çok değişken insanım
Mesela bir yerim ağrımasın bilmediğim bir ağrı sızı vücuduma gitmesin paniklerim dünyaya küserim eşim yaklaşamaz bişey soramaz
Çok çekilmez bir insan olurum
Kısaca sorun bizim gibilerde ben bunu biliyorum

Oyle valla , cok yoruldum inanin . bazi tavsiyeleri denedim ,ben de soguk yaptim daha beter tepki aldim yine suclu ben oldum yaninda ,uste cikmayi basardi .
Biraz uzaklaşın belki iyi gelir çünkü seni eşi gibi değil de düşmanı gibi görüyor diyesim geldi. Değişen öyle çok insan var ama inşallah eşinizin geçicidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…