En zor insan tipi. Sessiz kalarak sizi suçlu hissettiriyor, cezalandırıyor. Aslında hiçbir sorunu yok. Sizin yaptığınız bir şey de yok. Ama sürekli 'acaba bir hata mı ettim' diye tetikte kalmanızı sağlıyor. Psikolojik bir savaş bu. Böyle günlerde onu hiç tınlamayın. İyi misin vs soru sormayın. Siz ciddiye aldıkça dozunu artıracak
Iki gundur oyle yapiyorum, cmt bambaski biri oldu,pazar pazt yine buzdolabi gibi. Ama hic takmadim ,kendi halimde takildim istedigi kadar devam etsinn. Tesekkur ederimm tavsiyeleriniz icin
güveniyorsanız aklınıza şüphe düşmesin. davranış değişikliğinin vardır altında mutlaka bir sebep onu araştırın bence ama duygusal olarak kendinizi yormamaya çalışın
triplensin ses etme karşılık verme, soğuk yapmaya devam et. Sen pes edersen hep o üste çıkar. Bir daha da neyin var diye arkasında dolanma, derdini insan gibi gelsin anlatsın artist.
Bazen bende böyle olabiliyorum eşim idare ediyor beni bi kadın olarak eşim bana yapsa aklıma çok şeyler gelirdi ama kendimde o karakterde olduğum için bazen en küçük şeye takılıp modum degişebiliyor