- 14 Mart 2013
- 7.908
- 3.966
- 448
- Konu Sahibi ebruli8935
-
evet daha erken. esiniz baba olmak icin genc ben de otuzlardayim ve 1.5 senelik evliyim ve hazir degilim. esim 43 yasinda vede. ama hazir degilim sonuc olarak..zorlarsaniz hersey de "SEN ISTEDIN SEN ZORLADIN" DER. cocuk hayatinizi ebediyen degistiricek ona hayatini yasamasi icin biraz zaman verin. cocuk baskisiyla evlilikten sogutmayin. bana yapiliyor ordan biliyorum.esim degil ama cevre yapiyor. ve emin olun bezdim......! esim zorlasa ondan uzaklasirdim...yapmayinEvet arkadaşlar şuan sorunum bu
5bucuk yıldır beraberiz 9 aydırda evliyiz..artık çocuk istiyorum ya olmazsa diye korkumda ekleniyor üstüne eşim daha erken diyor ama beklediğimiz hiç bişey yok problemimiz yok daha birdefa birbirimizi kırmamışızdır..
Ben 26 eşim 30 yasında daha küçüğüz diyor
4 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu konuda artık profesyonel yani hamile kalmam için onun istemesi gerek..
Bi bebeğimiz olursa benden çok o sever biliyorum..
Nasıl ikna edebilirim eşimi birde hemen çocuk olur diyor nedensiz aylarca bekleyenler var diyorum bizim hemen olcak diyor.
Geç kalmak istemıyorum zeki hanımların önerilerini beklıyorum :)
caninin sikilacagi yere kadar.. insan cocuk konusunda zorlanmamali bu zorla yapilicak bisey degil....Gezip tozalım dıyor bende nereye kadar diyorum...:)
Sağlıklı analı babalı büyütün :)valla bence dünyanın en güzel duygusu bilseydim bu kadar beklemezdim ben de daha doğmadan insanın hayatını dolduruyor.
Banada çevre çok baskı yapıyor özellikle benim ailem herkes soruyor çocuk yokmu bebek yapmıyomusnuz böyle sorular hiç erkeklere sorulmuyor muhatap hep kadın belkide o etkiliyodur benide..evet daha erken. esiniz baba olmak icin genc ben de otuzlardayim ve 1.5 senelik evliyim ve hazir degilim. esim 43 yasinda vede. ama hazir degilim sonuc olarak..zorlarsaniz hersey de "SEN ISTEDIN SEN ZORLADIN" DER. cocuk hayatinizi ebediyen degistiricek ona hayatini yasamasi icin biraz zaman verin. cocuk baskisiyla evlilikten sogutmayin. bana yapiliyor ordan biliyorum.esim degil ama cevre yapiyor. ve emin olun bezdim......! esim zorlasa ondan uzaklasirdim...yapmayin
olabilir haklisiniz ama bosverin cevreyi cunku evli olan sizsiniz ve cocuk olunca bur daha hic bisey eskisi gibi olmayacak. suan istemiyoruz diyip gecin. gezin dolasin gezmeseniz bile evde basbasa film izleyin bunu bile ilerde yapamayacaksiniz. yapamayacagiz...ben 2 sene daha yapmayalim dese esim sevincten gobek atarim... kokuyorum. buyuk sorumluluk...belki de hic yapmam bilmiyorum.kisaca hakkinizda en dogrusu neyse o olsun...:)Banada çevre çok baskı yapıyor özellikle benim ailem herkes soruyor çocuk yokmu bebek yapmıyomusnuz böyle sorular hiç erkeklere sorulmuyor muhatap hep kadın belkide o etkiliyodur benide..
Amin canım sağolSağlıklı analı babalı büyütün :)
Banada çevre çok baskı yapıyor özellikle benim ailem herkes soruyor çocuk yokmu bebek yapmıyomusnuz böyle sorular hiç erkeklere sorulmuyor muhatap hep kadın belkide o etkiliyodur benide..
Evliliğinizden emin olmak istiyor olabilir.Evet arkadaşlar şuan sorunum bu
5bucuk yıldır beraberiz 9 aydırda evliyiz..artık çocuk istiyorum ya olmazsa diye korkumda ekleniyor üstüne eşim daha erken diyor ama beklediğimiz hiç bişey yok problemimiz yok daha birdefa birbirimizi kırmamışızdır..
Ben 26 eşim 30 yasında daha küçüğüz diyor
4 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu konuda artık profesyonel yani hamile kalmam için onun istemesi gerek..
Bi bebeğimiz olursa benden çok o sever biliyorum..
Nasıl ikna edebilirim eşimi birde hemen çocuk olur diyor nedensiz aylarca bekleyenler var diyorum bizim hemen olcak diyor.
Geç kalmak istemıyorum zeki hanımların önerilerini beklıyorum :)
Bebeğiniz oldu sanırım sonunda :)[/QUOTE
Hayır malesef hala uğraşıyorum
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınızDaha erken biraz yeni evliliğin keyfini sürücez diyip akrabaları uzaklsştırın. Biz deniyorduk ben hala akrabalara daha düşünmüyoruz diyordum. Kimsenin denediğimizi bilmesine gerek yok. Bence en iyisi konuyu bu şekilde kapatmak.
Eşiniz bence de biraz haklı 9 ay çok yeni bir evlilik. Biraz gezin dediği gini. Bol bol tatil organize ettim ben kocama. O da biraz gezelim diyordu. 2 yıl içinde avrupanın neredeyse 15 şehrini gezdik, yazın haftaspnları denizkenarına tatillere gittik. 2 yıllık evliyken hamile kaldım. Kocam da bu süreçte hazırlandı sanki şimdi bebeğe karşı çok sevgi dolu. Eşleri sık boğaz etmemek gerektiğini düşünüyorum.
Ben de 31 yaşındayım. Çevremde çok insanım bebeği olmadı. Hep arkadaşlarım tedavi gördü. Ama çok şükür üç ayda hamile kaldım ben. Olumsuz düşünmemek lazım. Kafan ne kadar rahat olursa o kadar hamile kalma ihtimalin artıyor. Bizim bebişimiz son tatilimizin hatırası mesela
Olsa benim sevdiğimden daha çok sever biliyorum şuan için erteledım zaten bebeğiBenim esimde ayniydi
6 sene flortten sonra evlendik.2
senemizde bende israr etmeye basladim cocuk diye.esimde ostemiuordu kalici b or isi yoktu.ben 24 o 27 yasindaydi evelndigimizde.sonra 2.senemozde hamile kaldim dusuk oldu.4.senemizde memur oldu.buyuk kizim dogdu.5 yasina gelince ikinciui iatedim o istemedi yine kizomiza haksizlik olacagini dusundu.uine benim isratlarimla ikinci kizimiza hamile oldugumu gecirsigim kazadan sonra ogrendim.cok isyememe ragmen ogrendigimde com uzuldum.cunku vicudumun 4 ye biro yanmisti.o acilarla borde onla ugrasamam diye dusundum.simdi kucik kizim 2 yasinda cok sukur.simdi esim 3.yu istiyor ben istemiyorum:)velhasil esiniz sorumluluktan korkuyodur.ikna etmeye calisin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?