Eşimi bebek yapmaya Nasıl ikna edicem :)

eşin istemiyosa yapacak bişey yok bence oturup bi tarih belirleyebilirsiniz en fazla, sonuçta doğacak olan o adamın da çocuğu ve ne zaman doğacağını belirlemeye hakkı var

evet daha erken. esiniz baba olmak icin genc ben de otuzlardayim ve 1.5 senelik evliyim ve hazir degilim. esim 43 yasinda vede. ama hazir degilim sonuc olarak..zorlarsaniz hersey de "SEN ISTEDIN SEN ZORLADIN" DER. cocuk hayatinizi ebediyen degistiricek ona hayatini yasamasi icin biraz zaman verin. cocuk baskisiyla evlilikten sogutmayin. bana yapiliyor ordan biliyorum.esim degil ama cevre yapiyor. ve emin olun bezdim......! esim zorlasa ondan uzaklasirdim...yapmayin

Banada çevre çok baskı yapıyor özellikle benim ailem herkes soruyor çocuk yokmu bebek yapmıyomusnuz böyle sorular hiç erkeklere sorulmuyor muhatap hep kadın belkide o etkiliyodur benide..

o
Banada çevre çok baskı yapıyor özellikle benim ailem herkes soruyor çocuk yokmu bebek yapmıyomusnuz böyle sorular hiç erkeklere sorulmuyor muhatap hep kadın belkide o etkiliyodur benide..
olabilir haklisiniz ama bosverin cevreyi cunku evli olan sizsiniz ve cocuk olunca bur daha hic bisey eskisi gibi olmayacak. suan istemiyoruz diyip gecin. gezin dolasin gezmeseniz bile evde basbasa film izleyin bunu bile ilerde yapamayacaksiniz. yapamayacagiz...ben 2 sene daha yapmayalim dese esim sevincten gobek atarim... kokuyorum. buyuk sorumluluk...belki de hic yapmam bilmiyorum.kisaca hakkinizda en dogrusu neyse o olsun...:)

Benim esimde ayniydi
6 sene flortten sonra evlendik.2
senemizde bende israr etmeye basladim cocuk diye.esimde ostemiuordu kalici b or isi yoktu.ben 24 o 27 yasindaydi evelndigimizde.sonra 2.senemozde hamile kaldim dusuk oldu.4.senemizde memur oldu.buyuk kizim dogdu.5 yasina gelince ikinciui iatedim o istemedi yine kizomiza haksizlik olacagini dusundu.uine benim isratlarimla ikinci kizimiza hamile oldugumu gecirsigim kazadan sonra ogrendim.cok isyememe ragmen ogrendigimde com uzuldum.cunku vicudumun 4 ye biro yanmisti.o acilarla borde onla ugrasamam diye dusundum.simdi kucik kizim 2 yasinda cok sukur.simdi esim 3.yu istiyor ben istemiyorum:)velhasil esiniz sorumluluktan korkuyodur.ikna etmeye calisin:)

Daha erken biraz yeni evliliğin keyfini sürücez diyip akrabaları uzaklsştırın. Biz deniyorduk ben hala akrabalara daha düşünmüyoruz diyordum. Kimsenin denediğimizi bilmesine gerek yok. Bence en iyisi konuyu bu şekilde kapatmak.

Eşiniz bence de biraz haklı 9 ay çok yeni bir evlilik. Biraz gezin dediği gini. Bol bol tatil organize ettim ben kocama. O da biraz gezelim diyordu. 2 yıl içinde avrupanın neredeyse 15 şehrini gezdik, yazın haftaspnları denizkenarına tatillere gittik. 2 yıllık evliyken hamile kaldım. Kocam da bu süreçte hazırlandı sanki şimdi bebeğe karşı çok sevgi dolu. Eşleri sık boğaz etmemek gerektiğini düşünüyorum.

Ben de 31 yaşındayım. Çevremde çok insanım bebeği olmadı. Hep arkadaşlarım tedavi gördü. Ama çok şükür üç ayda hamile kaldım ben. Olumsuz düşünmemek lazım. Kafan ne kadar rahat olursa o kadar hamile kalma ihtimalin artıyor. Bizim bebişimiz son tatilimizin hatırası mesela

Birde benim esimde diyprdu korunmayi birakinca hemen kalirsin merak etme diye.heray benle birlikte oda sasiriyordu olmayinca:)bizde geri cekme yont.korunduk.hep dua esiyodum oyleyken olsun diye .milletin kazayla olirdu benimde olsun diyemama olmamisti:)

Evliliğinizden emin olmak istiyor olabilir.

Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız
Bizde 9ayda uzak doğuya ve avrupada bir ülkeye gittik ikimizinde hayali dünyayı gezmek ama hala taksitlerini ödüyoruz şuan imkansız yani..inşallah benimde sizin gibi isteyince hemen olur Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Olsa benim sevdiğimden daha çok sever biliyorum şuan için erteledım zaten bebeği

bence çok acele etmeyin. şöyle en azından evliliğiniz 1-1 buçuk yılı doldursun sonra bir daha konuşun bu meseleyi eşinizle. belki fikri değişir. şu an çok üstelemeyin. ikinizin de hazır olduğu bir zamanda olursa -ki zaten Allah size en doğru zamanda nasip eder inşallah- ikiniz için de çok daha iyi olur.

Ayaklarinla belini sarmala o an.
Saka saka.
Sakin yapma ha.
'Kocam cocuk istemiyor' diye konu acan arkdasin kv si bu tavsiyeyi vermisti.
Sok olmustum.
Kv den inciler

Evlilik hayatı başka sevgililik başka diye düşünüyorum. Biz eşimle 2 sene düşünmedik. Aslında eşim 1 sene sonrasında arada istemeye başlamıştı ama ben olur diye korkuyodum. Bir kere gecikince ağlamıştım bile. Iki yıl sonunda hemen olur düşüncesiyle 3 yıl kadar olmasını bekledik. Türk dizilerinde bi gece de hamile kalanlari görünce çok etkilenmişiz demek kiHerkes "Ay korundun olmadı bak,keşke korunmasaydiniz." dedi fakat yerleşmemis bir evliliğe bir çocuk getirmenin doğru olmadığını hasretle beklerken bile kabul ettim. Evliliğin ilk zamanlarında olan yanlış anlasilmalar,ailelerle uyum, huyuna suyuna evde alışma, biriyle aynı evde yaşama vs ben eşimle geçen 5 yıla baktığımda her geçen gün birbirimizi daha iyi anladigimizi gorebiliyorum. Bakıslar yetiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…