Eşimi bebek yapmaya Nasıl ikna edicem :)

Benim yasim 32 su anda ve yas ilerledikce malum bu isler zorlasiyor.nasip konusunda katiliyorum ama yas ve korunma suresi gerrcegini goz ardi etmek imkansiz.

Amin Haklisin cnm bizde ole dustuk hataya.
Yakin bir arkadasim ilk denemesinde kardesim ikinci denemesinde hamile kalinca bilemedik bu islerin bole olacagini.
Hatta korunmayi biraktigimiz ayi bebegin olmasini istedigimiz burcuna gore yaptik dusun yanisanki hop 1 kerede olacakmis gibi.

Herhangi bir sıkıntımız yok yazdım bunun içinde maddiyatta var..
Hemen göze aldın derken 9 ay diyorum dün evlenmedim ya..
Böyle azarlar gibi konuşmadan önce dikkatli okuyun..

Ikinci çocuğum benim isteğim dışında dünyaya geldi ben aldırma taraftarı idim eşim karşı çıktı oğlum 7 ye girdi eşimi hâlâ affetmiyorum hazır olmadan anne oldum diye...
Kolay değil analık babalık bi taraf kesinlikle istemiyorum diyorsa kesinlikle istemiyordur...

ebruli8935 merhaba :)
ben de 26 yaşındayım
eşim 31
4 seneyi geçkindir de evliyiz. gayet de iyi anlaşırız, ona güvenirim falan.
eşim bi ara beni ikna etmeye çalıştı daha doğrusu bu fikre ısındırmaya çalıştı

ama hazır olmayan ve/ya istemeyen biri için bu çoooook korkunç.
eşimden soğuduğum tek an bana çocuk isteğinden bahsettiği anlar.
resmen çocuk diyince kaçasım geliyo tası tarağı toplayıp.

hayatta çalışmak, üretmek, kazanmak, harcamak, öğrenmek, gezmek, özgür olmak gibi sayısız güzellik varken neden bunların bir kısmını bir süre de olsa sekteye uğratacak bir şey yapmak isteyeyim ki?
ve hayatım boyunca mutlu ettiği kadar acı da verecek bir şey.
işte bunu anlamadığım ve hissetmediğim için çocuk fikrine çok uzağım.
içime hani o biyolojik saatin verdiği his gelsin diye bekliyorum

eşim de 3 sene sonra diyor. he he tamam dedim ama o 3 sene daha uzar ve belki de hiç olmaz.

yani eşin istemediği sürece bu ona eziyet olabilir. "bence" beklemelisin ve sürekli bebek imalarında bulunmamalısın.

Canım 4 senedir birlikte oluyormuşsunuz 4 senede kazara çocuk olma ihtimali yüksektir ama sizin olmamış... belki de senin veya eşinin sağlık problemi olabilir. En azından çocuk düşünmeseniz bile test yaptırmanızda fayda var. Tedaviye ne kadar erken başlarsanız o kadar hayrınıza olur. En azından bunu rica edebilirsin eşinden. Belki hiç bir sorun çıkmazsa sen de bu korkularını yenersin ve eşinin isteğine daha kolay saygı duyarsın.

Ben 28 yaşında evlendim. 1.5 senelik evliydik eşime dedim ki. Bak herkes tedavi ile hamile kalıyor. Ben de 30a yaklaştım. Ben korunmayı bırakıyorum. Olursa olur olmazsa tedaviye başlarız. Eşim de hiiiiç çocuk istemeyen bir adam. Peki bakalım deneyelim dedi.

2.evlilik yıldönümünde hamile olduğumu öğrendik. O akşam eve 30 km hızla geldik. Ya bebeğe bir şey olursa diye aklı çıktı. Sanki bir gün önce o bebek orada değildi :))

Şimdi mi? Müthiş ilgili bir baba. Yemeğinden yıkanmasına kadar her şeyin içinde. Ama dediğim gibi önce o peki dedi. Ben fazla üzerine gitmedim. Bekle biraz daha. Her şeyin hayırlısı. Sevgiler.

Bizim bir tanıdık vardı güçlü kuvvetli kadındı oda bebek istiyordu eşi istemiyordu tuttum bırakmadım adamı öyle hamile kaldım diyordu sende gücüne güveniyosan tut bırakma adamı oda mecbur kalsın

4 yıldır geri çekilme ile korunuyorsanız hemen hamile kalmazsınız büyük ihtimalle.Geri çekme yöntemi koruyucu değil çünkü.3 sene evli değilken bu yöntem kullanmanız da çok cesurca.

Hazir olmayan tarafa saygi duyup beklemek en sagliklisi cunku sen anne olacaksan o da baba olacak. Hayatiniz tamamen degisecek... Bunu goze almak zorunda degil...

4 yıldır geri çekilme ile korunuyorsanız hemen hamile kalmazsınız büyük ihtimalle.Geri çekme yöntemi koruyucu değil çünkü.3 sene evli değilken bu yöntem kullanmanız da çok cesurca.
Bence de. Bekar olsam muhakkak igne veya hap kullanirdim. Cesaret mi artik sorumsuzluk mu bilemedim.

Böyle bir karar iki tarafıda ilgilendirir, bence sen haklısın ama Eşinde senin haklı olduğuna inanmalı, belki sorumluluktan çekiniyordur, önce tam olarak nedenini öğrenmelisin. Daha erken benim için tatmin edici değil de

Cocuk olacaksa 2tarafinda gönül rizasiyla olmali evet bugun yapip yarin olmayabilir ama korunmasaydinizda olmayabilirdi onunda bi günü saati var herseyin hayirlisi. Gidin magzalarda bebek giysilerine bakin bellki hosuna gider karari degisir. Ama sunu söyleyebilirim hayalinden dahada gzl bsy EVLAT sahibi olmak. Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…