- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi ebruli8935
-
Yok canm esim korundu sadececanım biraz özel olacak ama nasıl korundunuz? yani sen ilaç falan mı kullandın?
Benim yasim 32 su anda ve yas ilerledikce malum bu isler zorlasiyor.nasip konusunda katiliyorum ama yas ve korunma suresi gerrcegini goz ardi etmek imkansiz.Korunmasanda degişen bişey olmuyor canım..2 senelik evliyim ve hiç korunmadım..hala bekliyoruz.nasipte olmayınca olmuyor
Konu sahibine gelince yaşınız cok gec evliliğin tadını cıkarın.
Şunu deneyimledim ki en az bir sene cocuk yapmamak gerek. Evet biz hemen istedik ama pek cok konuda zorluk yasayacaktık.
Yuce Rabbim en hayırlı zamanı biliyor.Dua ve sabırla beklemeye devam
Amin Haklisin cnm bizde ole dustuk hataya.En yakın arkadaşı 2 yıldır evli ilk denemelerınde hamile kaldı eşi şuan bi kız Bebek bekliyorlar..
Benım için olumsuz örnek oldu o istediğimizde hemen olcak diye düşünüyor insallahda öyle olur tabi Allah hiçbirimize aratmasın..sizede en hayırlı zamanda nasip etsin
anladım canım. o zaman olmamasının nedeni korunma değildir. yani sonuçta doğal yollarla korunmuşsunuz. ne zarar verebilir ki yumurtalıklarına?Yok canm esim korundu sadece
Herhangi bir sıkıntımız yok yazdım bunun içinde maddiyatta var..Çocuk yapmakla her şey bitiyor mu onun bakımı maddi manevi ihtiyaçları çok büyük sorumluluk bunları nasıl hemen göze aldın.. ayrıca çocuk olup kadın eşini unutunca erkekler neye uğradığını şaşırıyor eşinle yeterince ilgilenebilecek misin.. yerinde olsam onun istemesini her şeyi göze almasını beklerdim
Belli degil rhim.filmi cekildkten sonra belli olacak hersey esimde test yptirack adetimi bekliyrm bakalm rahim filmi icinanladım canım. o zaman olmamasının nedeni korunma değildir. yani sonuçta doğal yollarla korunmuşsunuz. ne zarar verebilir ki yumurtalıklarına?
4 yıldır geri çekilme ile korunuyorsanız hemen hamile kalmazsınız büyük ihtimalle.Geri çekme yöntemi koruyucu değil çünkü.3 sene evli değilken bu yöntem kullanmanız da çok cesurca.Evet arkadaşlar şuan sorunum bu
5bucuk yıldır beraberiz 9 aydırda evliyiz..artık çocuk istiyorum ya olmazsa diye korkumda ekleniyor üstüne eşim daha erken diyor ama beklediğimiz hiç bişey yok problemimiz yok daha birdefa birbirimizi kırmamışızdır..
Ben 26 eşim 30 yasında daha küçüğüz diyor
4 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu konuda artık profesyonel yani hamile kalmam için onun istemesi gerek..
Bi bebeğimiz olursa benden çok o sever biliyorum..
Nasıl ikna edebilirim eşimi birde hemen çocuk olur diyor nedensiz aylarca bekleyenler var diyorum bizim hemen olcak diyor.
Geç kalmak istemıyorum zeki hanımların önerilerini beklıyorum :)
Bence de. Bekar olsam muhakkak igne veya hap kullanirdim. Cesaret mi artik sorumsuzluk mu bilemedim.4 yıldır geri çekilme ile korunuyorsanız hemen hamile kalmazsınız büyük ihtimalle.Geri çekme yöntemi koruyucu değil çünkü.3 sene evli değilken bu yöntem kullanmanız da çok cesurca.
Sizene..Bence de. Bekar olsam muhakkak igne veya hap kullanirdim. Cesaret mi artik sorumsuzluk mu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?