Eşimi bebek yapmaya Nasıl ikna edicem :)

ebruli8935

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
46
54
3
35
Evet arkadaşlar şuan sorunum bu
5bucuk yıldır beraberiz 9 aydırda evliyiz..artık çocuk istiyorum ya olmazsa diye korkumda ekleniyor üstüne eşim daha erken diyor ama beklediğimiz hiç bişey yok problemimiz yok daha birdefa birbirimizi kırmamışızdır..
Ben 26 eşim 30 yasında daha küçüğüz diyor :D
4 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu konuda artık profesyonel yani hamile kalmam için onun istemesi gerek..
Bi bebeğimiz olursa benden çok o sever biliyorum..
Nasıl ikna edebilirim eşimi birde hemen çocuk olur diyor nedensiz aylarca bekleyenler var diyorum bizim hemen olcak diyor.
Geç kalmak istemıyorum zeki hanımların önerilerini beklıyorum :)

Hazır olmasını bekleyin, yoksa hamileliğiniz burnunuzdan gelir. Bir tarafı hazır olmadan zorlamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Daha evleneli 1 yıl bile olmamış, bu kadar çabuk mu bıktınız kocanızla vakit geçirmekten? o_O 1 yıl daha verin ona, sonra karşı çıkması haksızlık olur zaten.

Bekleme nedeni ne,ekonomik mi,veya gezip tozmak istemesi mi.yani bir planı varsa tamam kararına saygı duyun,ama bir planı yoksa beklemeyin bence.çünkü erkekler çocuk doğduktan sonra bile babalık duygusu oluşmuyor kolay kolay.erken anne olmak en iyisi.

Valla nasıl ikna edicen aslında en iyisi sen bilirsin yani her erkek farklıdır:KK53:

Bekleme nedeni ne,ekonomik mi,veya gezip tozmak istemesi mi.yani bir planı varsa tamam kararına saygı duyun,ama bir planı yoksa beklemeyin bence.çünkü erkekler çocuk doğduktan sonra bile babalık duygusu oluşmuyor kolay kolay.erken anne olmak en iyisi.
Gezip tozalım dıyor bende nereye kadar diyorum...:)

Hazır olmasını bekleyin, yoksa hamileliğiniz burnunuzdan gelir. Bir tarafı hazır olmadan zorlamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Daha evleneli 1 yıl bile olmamış, bu kadar çabuk mu bıktınız kocanızla vakit geçirmekten? o_O 1 yıl daha verin ona, sonra karşı çıkması haksızlık olur zaten.
Aksine çok seviyorum onu en yakın arkadasım ailemden herkesten uzağım tek başına herşeyim oldu..
Birde meyvemiz olsun istiyorum okadar

Tek başına alınacak bi karar değil tabi ama madem siz hazırsınız eşinize doğru zaman olduğunu söyleyip onun da zamanla alışacağını aşılayın
Güzellikle hallolmayacak şey yoktur.

Tek başına alınacak bi karar değil tabi ama madem siz hazırsınız eşinize doğru zaman olduğunu söyleyip onun da zamanla alışacağını aşılayın
Güzellikle hallolmayacak şey yoktur.
Evet düşüncem bu sizdende bu konuda ikna edici şeyler beklıyorum

Herşeyi geçtim de eşin nasıl bu kadar emin hemen olacağından.. Oturup iyi güzel yönlerini anlat ve çok istediğini genç anne olmak istediğini söyle bir tarih belirleyip ona gore hareket edin bence.

bence daha çok erken, yaşınız da genç, şimdi ikna olsa da siz istiyorsunuz diye ikna olacak, sonra babalığa uyum sorunu yaşayacak, belki çocukla yeterince ilgilenemeyecek vs vs bir ilişkide verilebilecek en zor karar çocuk sahibi olmak, artı hayatınızın kararı, bütün hayatı değişecek, bu değişikliğe hazır olması lazım. o yüzden ikinizin de istediğiniz zamanı bekleyin.

Millet aylarca uğraşıyo hamile kalabilmek içn zart diye olmuyo ki ama bayadır birliktesiniz içinde böyle isyek varken olmalı
Bişeyin tadı isterken olursa çıkar.

Olsun neden olmasın. Bende bir buçuk yıl evliyim esim cok istedi cocugumuzun olmasini 4 5 tane olsun istiyordu bir bebeğim var iki buçuk aylık. Daha cocuk istiyor musun diyorum bi tane yeter istemem diyor :KK70::KK70::KK70:

Evet arkadaşlar şuan sorunum bu
5bucuk yıldır beraberiz 9 aydırda evliyiz..artık çocuk istiyorum ya olmazsa diye korkumda ekleniyor üstüne eşim daha erken diyor ama beklediğimiz hiç bişey yok problemimiz yok daha birdefa birbirimizi kırmamışızdır..
Ben 26 eşim 30 yasında daha küçüğüz diyor :KK70:
4 yıldır geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu konuda artık profesyonel yani hamile kalmam için onun istemesi gerek..
Bi bebeğimiz olursa benden çok o sever biliyorum..
Nasıl ikna edebilirim eşimi birde hemen çocuk olur diyor nedensiz aylarca bekleyenler var diyorum bizim hemen olcak diyor.
Geç kalmak istemıyorum zeki hanımların önerilerini beklıyorum :)

Bebeğe ikna edilmez, karar verilir... Yanlış yoldasınız.

Yaşınız henüz çok genç ki evliliğinizde çok yeni. 5 yıldır sevgililikte evlilik apayrı şeyler diye düşünüyorum. Ben eşinize hak verdim şahsen. Biraz evliliğinizin tadını çıkarın, başbaşa tatillere çıkın. Ayrıca sizin ikna etmenizle olacak bebeği eşiniz kabullenmekte zorlanabilir, kendini baba olmaya hazır hissetmeyebilir.

Back
X