- 22 Ocak 2016
- 88
- 72
- 88
- Konu Sahibi ebruli8935
Yorumlara bakıyorum da bana garip geliyor.bir millet iki devletiz ama düşünceler,fikirler,yaşamlar hepsi farklı.Ben anne olmanı bu kadar ertelenemi doğru bulmayan birisiyim.Yarına çıkmamıza bile emin olmamamız gerekirken hayatta her şeyi pilanlayarak yapmak olmuyor.Herkesin düşünce yapısıyla alakalı bu durum.Yani hazır olan insanlar yapmalı.İki tarafın istemesi iyi ama istemeyip sonradan çocuğu anneden çok seven babalarda gördüm bizde hep kadınlar 20-25 ve daha az yaşlarda hamile kalıyorlar hepside çok mutlu gayetde güzel anneler.Yani her şey kafada bitiyor sizde erkeklerde öyle düşünüyor her halda bizde kadınlarda erkeklerde evlendiğinde hemen sonra bir yıl boyunca falan çocuk yaparlar vallahi belki inanmazsınız ama bizde böyle ve yaşam gerçekden çok farklı yani öyle böyle deyil.yalnış anlamayın ben hiçbir insana doğru düşüncede değilsiniz falan demiyorum asla.Ama bana herşey farklı geldi.Allah her kesi mutlu etsin.Hepinizin gönlüne göre versin.Sağlıklı bebekler versin isteyenlere ve layıklı evlatlar layıklı ana baba olmayıda hepimize nasip eylesin tüm sevenler kavuşsun Amin.Sevgiler