Eşimi bir türlü ikna edemiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Busra4ydn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
262
102
33
Kızlar 2 yıldır evliyim. Ama sanki 20 yıl oldu. Çocuğum yok kv ile hiç anlaşamıyoruz altlı üstlü oturuyoruz. eşimi de bir türlü gitmeye ikna edemiyorum. Her konuda benim arkamda annesine sürekli beni savunuyor ezdirmiyor ama gitmeye sıra gelince bi tedirgin. Kendide istiyor gibi ama herşey daha kötü olur diye korkuyor bi türlü ikna olmuyor. Deli olucam nasıl ikna ediyim eşini ikna edip taşınan var mı?

Eşimi ikna edip ordan taşınabilmem için; önce onun beni orda oturmaya ikna edebilmesi gerekir ki... bu Allah büyük söyletmesin ama imkansız.

Kv ile sorun mu yaşıyorsunuz? Sizi rahatsız eden durum nedir? Ve sizi rahatsiz eden durumu eşiniz farkında değil mi?

Eşimi ikna edip ordan taşınabilmem için; önce onun beni orda oturmaya ikna edebilmesi gerekir ki... bu Allah büyük söyletmesin ama imkansız.

Kv ile sorun mu yaşıyorsunuz? Sizi rahatsız eden durum nedir? Ve sizi rahatsiz eden durumu eşiniz farkında değil mi?
Farkında. Beni haklı buluyor annesine bir laf ettirmiyor benle ilgili beni savunuyor ama kv o kadar ters bi kadın ki sureklı huzurumu kacırmak icin bi bhane buluyor. Gidelim dediğimde ya iyice kızıp kötü olursa hersey diyip duruyor annesinin sağı solu belli olmaz diye korkuyor yani o kadar ters kadın.

Ayrı Şehire tayin vs durumunuz olmaz mı ?
Tayin isteyin ya da uzak biryerden iş bakın
Bunları yapma şansınız yoksa birden ev alalım deyin yatırım olur deyin sonra da yavaş yavaş ikna edin.

Farkında. Beni haklı buluyor annesine bir laf ettirmiyor benle ilgili beni savunuyor ama kv o kadar ters bi kadın ki sureklı huzurumu kacırmak icin bi bhane buluyor. Gidelim dediğimde ya iyice kızıp kötü olursa hersey diyip duruyor annesinin sağı solu belli olmaz diye korkuyor yani o kadar ters kadın.
Ya gıtmedıgınızde Evlılıgınız daha kotu olursa? Neden Evlılıgınız de merkezde annesi var? Sız yoksunuz dusundunuz mu bunu?

Ya gıtmedıgınızde Evlılıgınız daha kotu olursa? Neden Evlılıgınız de merkezde annesi var? Sız yoksunuz dusundunuz mu bunu?
Çok ama ne dersem diyim benim sözüm geçmiyor eşimde sorun annesi hiç boş bırakmıyor her seyıme bir bahane buluyor. Bi yere gidiyorum laf ediyo biri bana geliyor laf ediyor eşim karışma ben izin veriyorum sana laf düşmez diye çok konuştu ama anlamıyo daha neler neler gidelim diyo gidersek iyice kendini kaybeder kötü olur herkese karşı diyo böyle biz kötü oluyoruz diyorum duyma diyip geciyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X