eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

ya o degilde; iki cocugumla oturup ders calisiyoruz demissiniz ya, inanilmaz tatli gorundunuz gozume o halinizle :) gencecik bi kadinsiniz, 32! hayat takilip kalmaya degmiicek kadar kisa. mutlu olmanizi dilerim!

Bunu duymak iyi geldi.uni sinavina girmeyisim yaptigim en buyuk hataydi.ah kafam diyorum.

Thy de calisiyordum, stajdan sonra kalmistim.okulumu, isimi , ailemi, herseyimi birakip onun yasadigi sehire gittim.

Allahtan bulsunlar ne diyebilirimki.
Rezil bir durumda affetmemi bekliyor.
Ona birgun soyle demistim, varligina yokluguna herseyine katlanirim, affetmeyecegim tek sey ihanet olur.sarilip sacmalama, sen benim herseyimsin dedigini hatirliyorum.

Siz siz olun en cok kendinizi sevin bu hayatta..anne olursaniz isler degisiyo tabi

Ben lise bittikten sonra ilk tercihle girdim ama kıymetini bilemedim uzattım

Niyeti beni uzmekti, ki basarilida oldu. Yuvamin dagilmasina etken 2. Kisiydi.
Esim olacak soysuz sebebiyle. Telde cok rahattimm
Cok sukur bu yil mezun olabilirsem, kpss vs devam.

Ne kadar zor bir durum unutmamanız normal Allah yardımcınız olsun. Güçlü olun kendinizi düşünün

Cok tsk ederim.
Dustum, dizlerim kanadi.. ama ayaga kalkiyorum, allahin izni ile

ya o degilde; iki cocugumla oturup ders calisiyoruz demissiniz ya, inanilmaz tatli gorundunuz gozume o halinizle :) gencecik bi kadinsiniz, 32! hayat takilip kalmaya degmiicek kadar kisa. mutlu olmanizi dilerim!

Oyhss :) cok tsk ederim.
Hayatin icinde yasarken cook uzun ve mesakatli geliyor hersey, ardima donup baktigimda piffff :)

Sirf sizin giris yaptim kimseye yorum yapmiyorum uzun zamandir....sakin bosanmayin cok pisman olursunuz...o cocuklar sizin gururunuz ve babalarinin acizligi yuzunden boyle bi hayati haketmiyor...ondan bosanin sonra 50 kisiyle evlenin,emin olun hepsi aldatacak....cok cok uzgunum ama artik aldatmayan erkek yok..ister kabul edin ister etmeyin ama durum bu..benim esim de kackez ayni seyi yapti ama ben kizimin mutlulugu icin bosanmadim kii iyi ki de bosanmamisim hersey yoluna girdi simdi.o kadin sizin bosanmanizi istiyo ve siz de bosanacaksiniz oyle mi yapmayin burada ki bayanlarin gazina gelmeyin lutfen ,kendi mutlulugunuzdan once cocuklarinizinkini dusunun.

Oncelikle tesekkur ederim.
13 yil boyunca cocuklarimin mutlulugu diyip sabrettim.
2 aylik evliydik, 25 bilezigimi kumarda kaybetti.haberim olmadan evden alip gitmis. ( beser sasar, cocuklarim babasiz buyumusinler )
Arkadas, kahve evde aksam yemegi diye bisi yok..sabrettim
Alkol, yapma etme dedim sabrettim.
Yazmaya devam ederimde cok uzun olur.
Kisacasi 13 yil bu adami duzeltmeye, yapma etme, bu yanlis, yontmaya calistim.

Aldatilmak benim kirmizi cizgim, diger yasadiklarimin hic birinde gurur yapmadim ben cocuklarim icin savastim.
Nasil yuzune bakip, elini tutucam bu adamin, ayni yataga nasil giricem.evden her ciktiginda acaba demekten, aksam gec geldiginde bisi yapmamis dahi olsa ben dusunmekten kendimi tuketirim..
Guven denen olgu insan hayatinda cok onemli, ben guvenimi yitirdim.

Buradaki kadinlarin gaziyla calismiyorum inan bana.yorumunun iyi niyetli oldugunun farkindayim sagol.

Benim esim evde bana ve cocugumuza herzaman ilgili oldu asla kumar icki vs yoktu cok az tartisirdik kisacasi evde huzur vardi ben o yuzden dayandim...sizin durumunuz gercekten farkliymis sadece capkinligi var sandim....bu anlattiklariniz zaten cocuklariniz icin saglikli bir ortam olusturmicaktir...o yuzden bosanmakta cok haklisiniz...sizin icin hayirlisi olur insallah..

Boşanmak öyle kolay mı? Bir sürü etken var. Bende evi cebinde not buldum diye terketmedim. Yada buradaki hanımlar boşan dedi diye.

Boşanmak öyle kolay mı? Bir sürü etken var. Bende evi cebinde not buldum diye terketmedim. Yada buradaki hanımlar boşan dedi diye.

Degil tabiki hangi kadin, 1 hatasinda kocasini bosamiski ? ( siddet ve aldatma haricinde ).

Ama soylede bir gercek varki, burda tecrubeler konusuyor.3 assagi 5 yukari olacak seyler soyleniyor.
Kimse kimse lafiyla esini bosamaz.
O notuda arkadasinindir zaten..

Arkadaşının da değil. Hiç bilmiyor utanmasa not nedir?Nasıl yazılır diyecek

Allah sonumuzu hayır etsin.

Daha en güzel yıllarını yaşamadın
Gerçekten inan bu dediğime
Güçlü bir kadınısınız . Konunuzu , ya da başka konu yorumlarınızda da fark ediyorum
İçten söylüyorum bunu
En güzel yıllarınız henüz yaşanmadı . Yaşanacak...

Cok tsk ederim.
Bunu o kadar cok istiyorum ki, en cok da cocuklarim icin.

Inan herseyde var hayır bende aldatılmışım yeni ögrendim henuz hazmedemedim.üstüne karaktersiz eş inkar ediyor.ailesinide inandirmış.

Inan herseyde var hayır bende aldatılmışım yeni ögrendim henuz hazmedemedim.üstüne karaktersiz eş inkar ediyor.ailesinide inandirmış.

Ben o kadar seylerini ogrenip onunla yuzlestim, asla kabul etmiyor aldattigini, iste yazistik sadece bilmem ne ..yersen
Allaha havale ettim ben ikisinide, inan zamaninda cok agladim, uzuldum vs vs ama degmedigini simdilerde anliyorum
Gecmis olsun arkadasim, dik durmaya calis.

Ben hala aglamadayim henuz atlatamadim karaktersiz esde masum modunda geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…