- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Mesajınız bana ders niteliğinde oldu çünkü ben de okulu bırakırdım diye düşünüyorum çok sevdiysem bir erkek için.Ama mesajınız öyle olmaması gerektiğini yüzüme çarptı.İhanet benim en hassas noktam.O ikinci kadına diyeceğim çok şey var ama bu forumun kurallarına aykırı.Helali varken haramda gözü olan bir erkeğe de diyeceğim çok şey var ama bu da foruma aykırı.Biz kadınlar okuyalım elimizde garanti işimiz olsun.Demek ki tekmeyi yemiş o ikinci kadın aklınca sizi üzmek istiyor.
Ben lise bittikten sonra ilk tercihle girdim ama kıymetini bilemedim uzattımBunu duymak iyi geldi.uni sinavina girmeyisim yaptigim en buyuk hataydi.ah kafam diyorum.
Thy de calisiyordum, stajdan sonra kalmistim.okulumu, isimi , ailemi, herseyimi birakip onun yasadigi sehire gittim.
Allahtan bulsunlar ne diyebilirimki.
Rezil bir durumda affetmemi bekliyor.
Ona birgun soyle demistim, varligina yokluguna herseyine katlanirim, affetmeyecegim tek sey ihanet olur.sarilip sacmalama, sen benim herseyimsin dedigini hatirliyorum.
Siz siz olun en cok kendinizi sevin bu hayatta..anne olursaniz isler degisiyo tabi
O kadının dediğini unutun o sadece sizi üzmeye çalışıyor. Buna izin vermeyin. Siz güçlü bir kadınsınız. İki tane ne güzel çocuğunuz varmış onlara sarılın.. üniversite de tamam.. Kimse sizin önünüze geçemez..
Ne kadar zor bir durum unutmamanız normal Allah yardımcınız olsun. Güçlü olun kendinizi düşünün
ya o degilde; iki cocugumla oturup ders calisiyoruz demissiniz ya, inanilmaz tatli gorundunuz gozume o halinizle :) gencecik bi kadinsiniz, 32! hayat takilip kalmaya degmiicek kadar kisa. mutlu olmanizi dilerim!
Ben lise bittikten sonra ilk tercihle girdim ama kıymetini bilemedim uzattım
Sirf sizin giris yaptim kimseye yorum yapmiyorum uzun zamandir....sakin bosanmayin cok pisman olursunuz...o cocuklar sizin gururunuz ve babalarinin acizligi yuzunden boyle bi hayati haketmiyor...ondan bosanin sonra 50 kisiyle evlenin,emin olun hepsi aldatacak....cok cok uzgunum ama artik aldatmayan erkek yok..ister kabul edin ister etmeyin ama durum bu..benim esim de kackez ayni seyi yapti ama ben kizimin mutlulugu icin bosanmadim kii iyi ki de bosanmamisim hersey yoluna girdi simdi.o kadin sizin bosanmanizi istiyo ve siz de bosanacaksiniz oyle mi yapmayin burada ki bayanlarin gazina gelmeyin lutfen ,kendi mutlulugunuzdan once cocuklarinizinkini dusunun.iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Sirf sizin giris yaptim kimseye yorum yapmiyorum uzun zamandir....sakin bosanmayin cok pisman olursunuz...o cocuklar sizin gururunuz ve babalarinin acizligi yuzunden boyle bi hayati haketmiyor...ondan bosanin sonra 50 kisiyle evlenin,emin olun hepsi aldatacak....cok cok uzgunum ama artik aldatmayan erkek yok..ister kabul edin ister etmeyin ama durum bu..benim esim de kackez ayni seyi yapti ama ben kizimin mutlulugu icin bosanmadim kii iyi ki de bosanmamisim hersey yoluna girdi simdi.o kadin sizin bosanmanizi istiyo ve siz de bosanacaksiniz oyle mi yapmayin burada ki bayanlarin gazina gelmeyin lutfen ,kendi mutlulugunuzdan once cocuklarinizinkini dusunun.
Aslında cok sey yazılırda ama sanırım yanınızda olsam sadece sarılırdım. Bu olanları hiç ama hic hak etmediniz
Benim esim evde bana ve cocugumuza herzaman ilgili oldu asla kumar icki vs yoktu cok az tartisirdik kisacasi evde huzur vardi ben o yuzden dayandim...sizin durumunuz gercekten farkliymis sadece capkinligi var sandim....bu anlattiklariniz zaten cocuklariniz icin saglikli bir ortam olusturmicaktir...o yuzden bosanmakta cok haklisiniz...sizin icin hayirlisi olur insallah..Oncelikle tesekkur ederim.
13 yil boyunca cocuklarimin mutlulugu diyip sabrettim.
2 aylik evliydik, 25 bilezigimi kumarda kaybetti.haberim olmadan evden alip gitmis. ( beser sasar, cocuklarim babasiz buyumusinler )
Arkadas, kahve evde aksam yemegi diye bisi yok..sabrettim
Alkol, yapma etme dedim sabrettim.
Yazmaya devam ederimde cok uzun olur.
Kisacasi 13 yil bu adami duzeltmeye, yapma etme, bu yanlis, yontmaya calistim.
Aldatilmak benim kirmizi cizgim, diger yasadiklarimin hic birinde gurur yapmadim ben cocuklarim icin savastim.
Nasil yuzune bakip, elini tutucam bu adamin, ayni yataga nasil giricem.evden her ciktiginda acaba demekten, aksam gec geldiginde bisi yapmamis dahi olsa ben dusunmekten kendimi tuketirim..
Guven denen olgu insan hayatinda cok onemli, ben guvenimi yitirdim.
Buradaki kadinlarin gaziyla calismiyorum inan bana.yorumunun iyi niyetli oldugunun farkindayim sagol.
Boşanmak öyle kolay mı? Bir sürü etken var. Bende evi cebinde not buldum diye terketmedim. Yada buradaki hanımlar boşan dedi diye.Oncelikle tesekkur ederim.
13 yil boyunca cocuklarimin mutlulugu diyip sabrettim.
2 aylik evliydik, 25 bilezigimi kumarda kaybetti.haberim olmadan evden alip gitmis. ( beser sasar, cocuklarim babasiz buyumusinler )
Arkadas, kahve evde aksam yemegi diye bisi yok..sabrettim
Alkol, yapma etme dedim sabrettim.
Yazmaya devam ederimde cok uzun olur.
Kisacasi 13 yil bu adami duzeltmeye, yapma etme, bu yanlis, yontmaya calistim.
Aldatilmak benim kirmizi cizgim, diger yasadiklarimin hic birinde gurur yapmadim ben cocuklarim icin savastim.
Nasil yuzune bakip, elini tutucam bu adamin, ayni yataga nasil giricem.evden her ciktiginda acaba demekten, aksam gec geldiginde bisi yapmamis dahi olsa ben dusunmekten kendimi tuketirim..
Guven denen olgu insan hayatinda cok onemli, ben guvenimi yitirdim.
Buradaki kadinlarin gaziyla calismiyorum inan bana.yorumunun iyi niyetli oldugunun farkindayim sagol.
Boşanmak öyle kolay mı? Bir sürü etken var. Bende evi cebinde not buldum diye terketmedim. Yada buradaki hanımlar boşan dedi diye.
Arkadaşının da değil. Hiç bilmiyorDegil tabiki hangi kadin, 1 hatasinda kocasini bosamiski ? ( siddet ve aldatma haricinde ).
Ama soylede bir gercek varki, burda tecrubeler konusuyor.3 assagi 5 yukari olacak seyler soyleniyor.
Kimse kimse lafiyla esini bosamaz.
O notuda arkadasinindir zaten..
Daha en güzel yıllarını yaşamadınçok teşekkür ederim.dilerim hiç bir kadın buna benzer şeyler yaşamaz.
şuan zaten rezil durumda,borcun içinde yüzüyor, yalvarıyor dön diye ama ıı ııhhh bitti.
19 yaşında her türlü sıkıntıya göz yuman ben gitti artık.
en çok üzüldüğüm nokta ise en güzel yıllarımı bu adama harcamam oldu.
Daha en güzel yıllarını yaşamadın
Gerçekten inan bu dediğime
Güçlü bir kadınısınız . Konunuzu , ya da başka konu yorumlarınızda da fark ediyorum
İçten söylüyorum bunu
En güzel yıllarınız henüz yaşanmadı . Yaşanacak...
Inan herseyde var hayır bende aldatılmışım yeni ögrendim henuz hazmedemedim.üstüne karaktersiz eş inkar ediyor.ailesinide inandirmış.çok teşekkür ederim.dilerim hiç bir kadın buna benzer şeyler yaşamaz.
şuan zaten rezil durumda,borcun içinde yüzüyor, yalvarıyor dön diye ama ıı ııhhh bitti.
19 yaşında her türlü sıkıntıya göz yuman ben gitti artık.
en çok üzüldüğüm nokta ise en güzel yıllarımı bu adama harcamam oldu.
Inan herseyde var hayır bende aldatılmışım yeni ögrendim henuz hazmedemedim.üstüne karaktersiz eş inkar ediyor.ailesinide inandirmış.
Ben hala aglamadayim henuz atlatamadim karaktersiz esde masum modunda geziyorBen o kadar seylerini ogrenip onunla yuzlestim, asla kabul etmiyor aldattigini, iste yazistik sadece bilmem ne ..yersen
Allaha havale ettim ben ikisinide, inan zamaninda cok agladim, uzuldum vs vs ama degmedigini simdilerde anliyorum
Gecmis olsun arkadasim, dik durmaya calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?